-
m.jafari9877 دانش آموزان آلاءreplied to reza moghadas on ۲ مرداد ۱۳۹۵، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza moghadas
چرا عزیزم
همین الان میری وبسایت کانون (قلمچی) و ازونجا توی منوش از سمت چپ چهارمی نوشته کتاب!
روشو کلیک کن
گزینه چهارم نوشته کتاب های دبیران پرمخاطبمتاسفانه هیچ جایی جز وبسایت قلمچی نیست چون کتاب های دبیران پرمخاطب رو حتما باید سفارش بدی و از تهران پست کنن
شهر های دیگه نیست. -
سلام دوستان....کتابی که استاد تدریس میکندد کتاب قرمز کانون(دبیران پرمخاطب)؟؟؟؟؟چرا هیج جا گیر نمیاد...؟؟؟/
-
-
تدریس خیلی عالی هست ، تو جلسه 12 المطالعه غذاء ، غذا مذکر نیست مونث به الف ممدوده ،درپناه حق
-
@فاطمه-کنکوری ممنون هم از شما هم از استاد عزیز
-
Morteza Afzali در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام دوستان.میخواستم بدونم استاد تو این دوره عربی رو کامل درس دادند یا اینکه بعضی مباحث هارو بیان نکرده اند. با تشکر
سلام استادتمام مباحثوتدریس کردند خیالتون راحت باشه ازعربی.
-
سلام دوستان.میخواستم بدونم استاد تو این دوره عربی رو کامل درس دادند یا اینکه بعضی مباحث هارو بیان نکرده اند. با تشکر
-
@سعیداریایی در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام مبتکران درسنامه اش خوبه ولی تست افتضاح حالا گاج کتاب خوبی به نظرم خ شبز هم عالیه
خیلی ممنون
من گاج سفید رو دارم به نظرتون مبتکران بگیرم برای آموزش یا گاج کامل رو ؟
در مورد خیلی سبز که فرمودین از چه نظر تست یا درسنامه خوبه -
سلام دوستان من عربیم زیر خط فقره یعنی کوچکترین مسائلم نمیدونم میخواستم ببینم کتاب کامل گاج رو بگیرم بهتره یا عربی به زبان ساده مبتکران ممنون میشم زود جواب بدین
-
ممنون از پاسختون...
-
riazi78
سلام
دوست عزیز کتاب ایشون چاپ شد به همین دلیل الا نتونست بقیه جزوه رو قرار بده -
سلام خسته نباشین ..ممنون از تمام زحماتتون ..از فیلم های عربی تون استفاده می کنم عالی هستن ..فقط چرا عربی سال دوم که شروع میشه بدون جزوه ؟ممنون میشم جزوشم بذارین..اجرکم عندالله
-
shiru
سلام بله کلاس های ایشون تمام شدن -
سلام
ببخشید میخواستم بدونم آیا دوره الان تموم شده؟؟؟؟؟ -
سلام دوستان جمله ی الاحتکاررذیلت(منظورم ت تانیث) رذیلت چون خبره صفت مشبه نمیشه؟؟ استاد تویکی ازفیلمهاشون گفتن جامده من متوجه نمیشم اگه کسی میدونه جواب بده
-
saeed.fe در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام یه سوال دارم خواهش می کنم جواب بدید .
کتاب تست آبی قلمچی که استاد از روش تست میزنن واسه چه سالیه و چه چابیه؟شماره چاپ؟چاپ ۹۴(ویرایش شانزدهم)
کدکتاب=۵۰۲۵ -
سلام یه سوال دارم خواهش می کنم جواب بدید .
کتاب تست آبی قلمچی که استاد از روش تست میزنن واسه چه سالیه و چه چابیه؟شماره چاپ؟ -
این پست پاک شده!
-
خیلی عالی و مفید هست واقعا با این پکیج هیچکس نیاز به DVD برای عربی نداره فقط دانش آموزایی که سر کلاس هستند خیلی ضعیف اند وقت ویدیو رو بیخودی گرفتند
پست 381 از 558