بچه های پایه همه بیان!!!!
-
دختر پاییزreplied to ایلین حیدرزهی on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی شما از سیستان بلوچستانی
-
ata mohsenireplied to ایلین حیدرزهی on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودتون گفتین
-
@bahar-khanoom بله
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ایلین حیدرزهی on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون.
-
ata mohsenireplied to علیرضا عفتی 2 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 خوندی عربی رو کامل؟
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ata mohseni on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خوندم
-
ata mohsenireplied to علیرضا عفتی 2 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 تا درس؟
-
علیرضا عفتی 2 المپیادیا دهم خیرین کوچک دریا دلreplied to ata mohseni on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پایان ۴ ولی ممکنه نتونم انجمن بیام
-
دختر پاییزreplied to ایلین حیدرزهی on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایلین حیدرزهی موفق باشی
-
ata mohsenireplied to علیرضا عفتی 2 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا عفتی 2 چرا؟
-
@bahar-khanoom ممنون همچنین
-
بچه ها امتحان فیزیک دارم فردا
-
اگه کسی تونست کمک کنه
-
ata mohsenireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 شما عربیتون خوبه؟
-
نازنین جمالی 0replied to ata mohseni on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ata mohseni والا خوبه ولی حالم خوب نی
-
ata mohsenireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 خالتون خوب میشه انشالله
ساعت 14 هس دیگه تا اونوقت خیلی وقت هس
-
نازنین جمالی 0replied to ata mohseni on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
ata mohsenireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 دهم دیگه
عربی دهم راحته واسه شما
-
نازنین جمالی 0replied to ata mohseni on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ata mohseni اگه تونستم میام
-
ata mohsenireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۴ دی ۱۳۹۹، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 خوب من تا فردا استرس
خیال آدمو راحت نمیکنین
12096/14679