بچه های پایه همه بیان!!!!
-
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to سینا مصلایی on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط سارا M 0 انجام شده
سینا مصلایی
جواب ۴
برای الف هم گسترده نوشتم هم فشرده
چون فقط گفته بود آرایش الکترونی. -
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to سینا مصلایی on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا مصلایی
نمیدونم نوشتید یا ن
اینم جواب قسمت الف ۵ -
moohamad bahramireplied to سارا M 0 on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
moohamad bahramireplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami کسی بلدهه ج بدهه شیمی یاازدهم
-
سارا M 0
قسمت ب سوال ۵ میشه شکل ۳ -
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to سینا مصلایی on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا مصلایی
جواب ۱۴ -
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami
من دهمم، یازدهم رو منشن کنید. -
moohamad bahramireplied to سارا M 0 on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سارا M 0 کسی هست منشنش کنم میشنسی
-
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami
ن والا:/
@یازدهم -
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to سینا مصلایی on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا مصلایی
نمیدونم نوشتید ۹ رو یا ن دیدم بارمش زیاده گفتم بنویسمش. -
Dr.Rashidireplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami من اومدم
-
moohamad bahramireplied to Dr.Rashidi on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Rashidi ممنون
-
moohamad bahramireplied to Dr.Rashidi on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
moohamad bahramireplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami بی زحمت اگه زود ج بدیی ممنون
-
moohamad bahrami
۱.سزیم / فلوئور ---برانگیخته/ بالایی ___ شکل کتاب ص ۱۰۴ رو براش بکش -
moohamad bahramireplied to Dr.Rashidi on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Rashidi برای جوواب ج شکل ص 104 بکش؟
-
Dr.Rashidireplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Dr.Rashidireplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
Dr.Rashidi برای جوواب ج شکل ص 104 بکش؟
اره پلی استایرنو از تو کتاب پیدا کن بنویسش
-
-
سارا M 0 سوال 10 و 8 رو میتونید جواب بدید؟
14601/14679