خبر داغ و تازه حیطه کنکورسراسری 99/2/9
-
@_fatemeh_
نه.
آخرین خبر هم رئیس جمهور دادن که گفتن کنکور سراسری تو همون تاریخ و باتمام نکات بهداشتی برگزار میشه.ببخشید من جسارت میکنم ولی بهتره زیاد وارد حواشی نشین که تمرکزتون رو بهم بریزه.
@kosha_es نه خواهش میکنم عزیز ممنون از شما ک پاسخ دادید...بلاخره یچیزیه ک ادم درگیرش میشه میدونم اصلا درست نیست ولی سعی کردم کمی تا حدودی مدیریت شه
...لامصب من میخوام سراغ حواشی نرم اون هی میاد سمتم
-
@kosha_es نه خواهش میکنم عزیز ممنون از شما ک پاسخ دادید...بلاخره یچیزیه ک ادم درگیرش میشه میدونم اصلا درست نیست ولی سعی کردم کمی تا حدودی مدیریت شه
...لامصب من میخوام سراغ حواشی نرم اون هی میاد سمتم
@_fatemeh_ خواهش میکنم موفق باشید
-
@_fatemeh_
نه.
آخرین خبر هم رئیس جمهور دادن که گفتن کنکور سراسری تو همون تاریخ و باتمام نکات بهداشتی برگزار میشه.ببخشید من جسارت میکنم ولی بهتره زیاد وارد حواشی نشین که تمرکزتون رو بهم بریزه.
-
@Kosar-Kelyabi این مملکت هیچیش معلوم نیست حالا صبح معلوم میشه...دوستمون که میگن سراسری رو جابجا نمیکنن ببینیم صب چی میشه...ایشالا هر چ صلاحه پیش بیاد
-
@Kosar-Kelyabi این مملکت هیچیش معلوم نیست حالا صبح معلوم میشه...دوستمون که میگن سراسری رو جابجا نمیکنن ببینیم صب چی میشه...ایشالا هر چ صلاحه پیش بیاد
-
خدایاخداونداخودت هرچی صالحمون پیش بیارولی فک کنم اگه کنکوراین دفعه بخوادلغوبشه کلاامسال برگزارنمیشه چون حتی مدارس هم که قراربودازشهریورشروع بشه انگارلغوشده
Dan wolf این ینی چ شود؟
-
Dan wolf این ینی چ شود؟
@_fatemeh_
میریم واس 1400 -
81Sobhan نمیزارن...خدایا میگما چ ب سرمون میخاد بیاد؟...یه مشت ادم افتادن ب جون هم دیگه اون میگه باشه از علم عقب نیوفتیم اون میگه وقتی سلامتی نباشه علمو میخوای چیکار این وسط همششش استرس خوندن نخوندن ب ما وارد میشه ...اخه ما دردمونو ب کی بگیممم؟
-
81Sobhan نمیزارن...خدایا میگما چ ب سرمون میخاد بیاد؟...یه مشت ادم افتادن ب جون هم دیگه اون میگه باشه از علم عقب نیوفتیم اون میگه وقتی سلامتی نباشه علمو میخوای چیکار این وسط همششش استرس خوندن نخوندن ب ما وارد میشه ...اخه ما دردمونو ب کی بگیممم؟
@_fatemeh_ البته ب شخصه تقصیر خودمم هست همش دنبال حاشیه یکی نیست بگه دختر بشین بخون چیکار داری هر خبری شدد تو هم میفهمی حالا ی ذره دورتر زودتر ک چیزی نمیشه
-
@_fatemeh_
به هیچکه بشین بخون تا روزی که اعلام کنن لغو میشه یا نه
پ.ن : خودم ب شخصه با نظر اون دسته موافقم که علم بدون سلامتی بدرد نمیخوره شما فکر کن رتبه یک کنکور شدی ولی کرونا بگیری و خدای نکرده بمیرید آیا این رتبه بدردتون میخوره ؟ میتونید تو اون دنیا هم بگید رتبه یک شدم ؟ -
@_fatemeh_
به هیچکه بشین بخون تا روزی که اعلام کنن لغو میشه یا نه
پ.ن : خودم ب شخصه با نظر اون دسته موافقم که علم بدون سلامتی بدرد نمیخوره شما فکر کن رتبه یک کنکور شدی ولی کرونا بگیری و خدای نکرده بمیرید آیا این رتبه بدردتون میخوره ؟ میتونید تو اون دنیا هم بگید رتبه یک شدم ؟ -
-
️داوطلبان کنکور برای ۳۱ مرداد آماده باشند
قاسم احمدی لاشکی، معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش:
برای تعیین زمان قطعی برگزاری کنکور تا ستاد ملی کرونا نظر ندهد نباید نظر بدهیم، اما داوطلبان فعلا خودشان را برای ۳۱ مرداد آماده کنند؛ بهداشت محیط جلسه برگزاری با وزارت علوم است که قطعا برنامه ریزیهای لازم را دارد و کار سختی نیست./باشگاه خبرنگاران