این داستان:جمع بندی
-
توو این تاپیک روش خودمو برای جمع بندی براتون توضیح میدم(البته این به معنی نیست که الان وقتشه ۱۰۰ روز وقت دارین هنوز)
بهترین نوع جمع بندی از نظر من جمع بندی به صورت آزمون محور هستش
بهترین نوع سوالات برای این نوع جمع بندی، سوالات کنکور هستش
خب حالا باید چی کار کنیم؟
جمع بندی داریم تا جمع بندی
یعنی خیلی از افراد میان کنکورای سالای قبل رو حل می کنن مطابق شرایط ازمون و زمان و همه چی رو هم در نظر می گیرن ولی تفاوت های افراد کجاست؟
تفاوتهاشون توو تحلیل آزمون و نحوه برخوردشون با نتایج آزمونه
خب من میخوام اینجا براتون روش خودمو بگم
هفته ای ۳ تا ۴ تا آزمون حل می کردم روزای اخر
اول آزمونو با تمام شرایطش یعنی در نظر گرفتن زمان و همه چی حل می کردم یعنی با دیدِ یه کنکور
بعد از اتمام آزمون، می اومدم تک تک درسا و نتایجشونو تحلیل می کردم به این صورت که همشون رو می نوشتم یعنی چطوری؟
مثلا می نوشتم ریاضی
فصل تابع بخش تستای کنکور از کتاب تستم باید کار بشه
فصل مشتق بخش نقطه بحرانیش تست زماندار باید کار کنم باقی فصل مشکل خاصی نیست
شیمی باید رو حفظیات فصل ۳ یازدهم یا سوم دبیرستان کار کنم یا ...
تک تک درسا مشکلاتمو می نوشتم
همه ی درسا شامل سه مبحث مختلف بودن برام بعد از هر ازمون
کم تسلط،مسلط و نخوانده
اولویتم این بود که کم تسلطا رو با تست بیشتر به تسلط برسونم و مسلطا رو مرور کنم و اگه تایمی بود مباحثی از نخوانده که ارزشش رو داره رو بخونم
توو روزای بین آزمونا چی کار می کردم؟
مباحثی که می خواستم رو مرور می کردم و می خوندم و تست می زدم
اینجوری هر ازمون توو هر درس درصدم چند درصد بیشتر می شد مشخص می شد کجاها یادم رفته مشخص میشد رو کدوممباحث باید وقت بذارم مشخص میشد از هر فصلی کجاهاش بیشتر مهمه و چجوری ازش تست میاد اصلا چجوری بخونمش
خوشحال میشم سوالاتونو اینجا جواب بدم
@دانش-آموزان-آلاء
zo sandiiii -
romisa خیلی ممنون
-
شهیده sh فارغ التحصیلان آلاءreplied to romisa on ۱۲ خرداد ۱۴۰۰، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط شهیده sh انجام شده
romisa سلام سارا جان
برای تحلیل ازمون ها که تایم میگیریم و میزنیم منظورم همون کنکور هاست دونه دونه تست ها و پاسخ هاش رو بخونم یا مشکلاتم رو بنویسم و توی 2 روزی که بین ازمونا میفته مشکلا رو حل کنم ؟مثلا ازمونی که 2 روز پیش زدم فهمیدم توی ریاضی مشتق رو مشکل دارم و دیروز مشتق رو کامل مرور کردم و تستای سراسری کتاب کارم رو زدم اون مبحث . الان این کارم درسته یا باید فقط اون سوالای ازمونا بخونم ؟
من خیلی سوال دارم سارا
ممنون
-
سروش قادری
خیلی ممنون
این آزمون انجامش میدم ایشاللا جواب میده -
سروش قادری بله دقیقا منظورم همینه
-
romisa
ببخشید یعنی قبل از خود آزمون آزمایشی موسسمون،آزمونای جمعبندی سالای قبلم جواب بدیم؟
قبل از روز آزمون؟ -
سروش قادری در این داستان:جمع بندی گفته است:
romisa
ببخشید واسه جمعبندی خود آزمونای آزمایشی چیکار کنیم؟
مثلا الان ما ی ماه دیگ حدودا آزمون جمعبندی نیمسال اولو داریم،باید چیکار کنیم؟سلام سوال قشنگی پرسیدین
به نظرم بهترین کار تو این ازمون ها زدن تست های مهم و تست هاییه که قبلا نشاندار کردیم یا تستایی که اشتباه حل کردیم یا قبلا نتونستیم حل کنیم
اولویت اول مرور با اوناست
بعد از اون ازمون های نیمسال اول سالای قبل رو از هر موسسه ای مثل گزینه دو ، قلم چی ، گاج حل کنیم
یعنی مباحث موردنظرمون رو از همه ی آزمونا حل کنیم و این خیلی موثره -
romisa
ببخشید واسه جمعبندی خود آزمونای آزمایشی چیکار کنیم؟
مثلا الان ما ی ماه دیگ حدودا آزمون جمعبندی نیمسال اولو داریم،باید چیکار کنیم؟ -
دریا دریایی در این داستان:جمع بندی گفته است:
و یه سوال دیگه این آزمونایی که از خودتون میگرفتید از موسسه ی خاصی تهیه میشد؟مثلا گاج،گزینه دو،قلم چی و....
یا نه خودتون از کتاب تست هاتون سوال در می آوردید بعد میکردید یه آزموناره از سایتای مختلف آزمون های جامع موسسات رو مثل گاج سنجش قلم چی و گزینه دو دانلود می کردم و طبق شرایط آزمون توو خونه حل می کردم
بعد بینش کتاب تستا و فصلای موردنظرمو با تستای مبحثی به تسلط کامل می رسوندم -
دریا دریایی در این داستان:جمع بندی گفته است:
سلام
من تو درس های زیست و شیمی دوازدهم و یازدهم و فیزیک دوازده و عربی و دینی عملکردم خوبه نیاز با جمع بندی دارم.ولی تو ریاضی و فیزیک و شیمی یک خیلی خوب نیستم و دارم یه جورایی یاد میگیریم مباحثش رو.به نظرتون تو این ۹۶ روز باقی مونده چی کار کنم که هم جمع بندی اون درسا رو داشته باشم هم بتونم به یه حداقل درصدی تو درس های ریاضی و فیزیک برسم و هم امتحان نهایی نمره ی خوبی بگیریم
romisaسلام مطمئنا شما هنوز فرصت دارید تا جمع بندی کنید به نظرم ۶۰ یا ۴۰ روز آخرو اختصاص بدین به جمع بندی آزمون محور و الان تسلطتون رو بیشتر کنید
میتونید یکی دو تا آزمون از الان حل کنید تا مشخص شه از چه مباحث و فصولی ایراد بیشتری دارید و بعد ادامه مطالعه رو انجام بدین -
و یه سوال دیگه این آزمونایی که از خودتون میگرفتید از موسسه ی خاصی تهیه میشد؟مثلا گاج،گزینه دو،قلم چی و....
یا نه خودتون از کتاب تست هاتون سوال در می آوردید بعد میکردید یه آزمون -
سلام
من تو درس های زیست و شیمی دوازدهم و یازدهم و فیزیک دوازده و عربی و دینی عملکردم خوبه نیاز با جمع بندی دارم.ولی تو ریاضی و فیزیک و شیمی یک خیلی خوب نیستم و دارم یه جورایی یاد میگیریم مباحثش رو.به نظرتون تو این ۹۶ روز باقی مونده چی کار کنم که هم جمع بندی اون درسا رو داشته باشم هم بتونم به یه حداقل درصدی تو درس های ریاضی و فیزیک برسم و هم امتحان نهایی نمره ی خوبی بگیریم
romisa -
romisa در این داستان:جمع بندی گفته است:
یه کارهایی هست اگه توو ماهای اخر انجام بدین خالی از لطف نیست:● لطفا شیمی و فیزیک کنکورهای رشته ریاضی مخصوصا سال های اخیرشو مثل ۹۷ و ۹۶ داخل و به خصوص خارجشو حتما حل کنید
فیزیکش یه سری مباحث داره که به ما مربوط نیست اما بیشترش مشترکه.● لطفا روش ضربدر منفی و زمان نقصانی و استراتژی بازگشت رو حتما کار کنید و استراتژی مخصوص به خودتون رو بارها و بارها در آزمون های جامعی که از خودتون می گیرید یا شرکت می کنید به کار ببرید
● مهمترین کاری که هر کنکوری باید توو این ماه انجام بده چه دونی که از صفر تا صد مطالبو خونده چه اونی که میخواد چن تا مبحث رو انتخابکنه و همونا رو مسلط شه اینه که آزمون جامع و شبیه سازی شده زیاد حل کنه
درست متوجه شدین حتی اونی که نخونده با این کار متوجه میشه کجاها رو باید بخونه و چجوری بخونه و وقتی خوند متوجه میشه خوندنش مفید بوده و میتونه کنکورا رو حل کنه یا نه
تا جایی که میتونید آزمون جامع دقیقا با شرایط کنکور حل کنید و اگه کنکور های اخیر رو حل کردین میتونید از آزمون های شبیه سازی شده موسسات مختلف مثل گاج ، قلم چی و گزینه دو و سنجش هم استفاده کنید.با میانگین ۶۲۰۰ تونستم پزشکی روزانه قبول شم درحالیکه خیلی داشتیم با میانگین هایی خیلی بهتر و بالاتر از من پردیسشو قبول شدن یا پرستاری دانشگاهمونو
تفاوت همش توو جمع بندی و مرور بود
یکی از دلایل موفقیتم که تونستم با میانگین پایین قبول شم همین مرور مناسب و به موقع استفاده از ماهای الماسی (کار از طلا گذشته) بود.قدر این روزا رو بدونید
هفته آخر تورق سریع یادتون نره
از توصیه های پرتجربه آلایی ها استفاده کنید
امیدوارم بعد کنکور همتون با شادی بیاید از موفقیتاتون بگید
@تجربیا قابل توجه رفقایی که با دو تا ازمون زدن زیر همه چیز
-
ایتدا از ضربدر منفی شروع می کنیم
برای اجرای این تکنیک اول باید قدرت تشخیصتون توو انواع سوالا توو اون مبحث خاص بالا باشه یعنی اینقد توو خونه تست زده باشین از اون مبحث که سرجلسه به راحتی بتونید تشخیص بدین کدوم سوال ارزش حل کردن توو دور اولو داره و کدوما وقت گیره باید بمونه برای دور دوم
گول ظاهرو نباید بخورین توو این مرحله
ممکنه یه سوالی ظاهر سختی داشته باشه اما حلش زیر یه دقه طول بکشه یا برعکس
کنار اونایی که یادتون رفته و بلد نیستین و دیگه نمیخواید که روش وقت بذارید منفی و اونایی که وقتگیر و زمانبره ضربدر و اونایی که بلدین رو حل می کنید رد میشید دیگه
نباید اینطوری باشه که شما نصف سوالو حل کرده باشین بعد تازه بفهمین سوال وقتگیره که این به ضررتونهباید توو نگاه اول تشخیص بدینزمان نقصانی داره میگه از زمان پیشنهادی تو هر درس کم کنی و زمان کمتری در نظر بگیری برای هر درسی. با همون روش ضربدر منفی اینکار انجام پذیره یعنی این تکنیک ها بهم ربط دارن. در اخر سر یه تایمی برات می مونه که بهش میگیم زمان نقصانی
اینکه توو اون تایم باقیمونده بری سراغ کدوم درسا و کدوم سوالا میشه استراتژی بازگشت که برای هر شخصی با توجه به نقاط ضعف و قوتش و عملکردش توو درسای مختلف متفاوته و هر کی باید خودش کشف کنه و خیلی نیازمند تمرین و حل آزمون شبیه کنکور توو خونست
پیشنهاد میشه حتما استراتژی بازگشت رتبه های برتر رو توو سایت کانون مطالعه کنید و روش خودتونو با تمرین و تکرار به دست بیارین
این تکنیکا بیشتر برای زمان و کاهش اشتباهات بود
راستی این ماه آخری خیلی حواستون به تعداد اشتباهاتتون باشه که خیلی رتبه رو بد می کنه اگه بالا باشه
سوالایی که درصد بیشتری احتمال میره اشتباه جواب بدین رو توو ذهنتون دسته بندی کنید و به تسلط برسونید -
یه کارهایی هست اگه توو ماهای اخر انجام بدین خالی از لطف نیست:● لطفا شیمی و فیزیک کنکورهای رشته ریاضی مخصوصا سال های اخیرشو مثل ۹۷ و ۹۶ داخل و به خصوص خارجشو حتما حل کنید
فیزیکش یه سری مباحث داره که به ما مربوط نیست اما بیشترش مشترکه.● لطفا روش ضربدر منفی و زمان نقصانی و استراتژی بازگشت رو حتما کار کنید و استراتژی مخصوص به خودتون رو بارها و بارها در آزمون های جامعی که از خودتون می گیرید یا شرکت می کنید به کار ببرید
● مهمترین کاری که هر کنکوری باید توو این ماه انجام بده چه دونی که از صفر تا صد مطالبو خونده چه اونی که میخواد چن تا مبحث رو انتخابکنه و همونا رو مسلط شه اینه که آزمون جامع و شبیه سازی شده زیاد حل کنه
درست متوجه شدین حتی اونی که نخونده با این کار متوجه میشه کجاها رو باید بخونه و چجوری بخونه و وقتی خوند متوجه میشه خوندنش مفید بوده و میتونه کنکورا رو حل کنه یا نه
تا جایی که میتونید آزمون جامع دقیقا با شرایط کنکور حل کنید و اگه کنکور های اخیر رو حل کردین میتونید از آزمون های شبیه سازی شده موسسات مختلف مثل گاج ، قلم چی و گزینه دو و سنجش هم استفاده کنید.با میانگین ۶۲۰۰ تونستم پزشکی روزانه قبول شم درحالیکه خیلی داشتیم با میانگین هایی خیلی بهتر و بالاتر از من پردیسشو قبول شدن یا پرستاری دانشگاهمونو
تفاوت همش توو جمع بندی و مرور بود
یکی از دلایل موفقیتم که تونستم با میانگین پایین قبول شم همین مرور مناسب و به موقع استفاده از ماهای الماسی (کار از طلا گذشته) بود.قدر این روزا رو بدونید
هفته آخر تورق سریع یادتون نره
از توصیه های پرتجربه آلایی ها استفاده کنید
امیدوارم بعد کنکور همتون با شادی بیاید از موفقیتاتون بگید
-
zahra alaeireplied to amir ahmadi on ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
خیلی ممنون
کارایی که گفتینو انجام میدم:)
لطف کردین -
amir ahmadireplied to zahra alaei on ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra alaei l
از همین الان تا کنکور 100 روز فیکس مونده
مطمئنا اگه خوب کار کنید دوتا رو میتونید کامل استفاده کنین
یه نکته مهم اینه که اگر دیدین مثلا با ایکیو به یه تسلط خیلی خوب رسیدینه تو درس ریاضی بنظرم نیازی نیست برید یه هزینه زیادی بابت کتاب موج ازمونش بدید (فقط زیستش قیمتش خیلی خوبه)
برای عمومیا همون 37 دوره کنکور دور دنیا خوبه (برا تست کار کردن.....کتاب جمعبندی استاد ناصح زاده فک کنم 20تومن باشه....کلیپاشم توی سایت الا هستن که کتابو درس داده برا جمع بندی اموزشی عربی عالیه ولی تستاش کمن) ولی برای اختصاصیا شرط تسلط کامل رو کتابایی که دارین
ولی اگر تسلط دارین بخواین برا فرصت پیش اومده تست کار کنید
زیست:موج ازمون/3سطحی کانون
شیمی:موج ازمون
فیزیک:موج ازمون
ریاضی:اول ایکیو رو تموم کنید بعد اگه تایم موند براتون موج
اینایی که گفتم همش به شرط اینه که شما الان تست برا زدن نداشته باشید
این روش خانم دکتر هم که انجام بدین باز توروزایی که خالین و ازمون نمیدین میتونید تست کار کنید از مباحثی که تستاش مونده باز
ولی ازمونای 3روز یک بار که کم کم بعد میشه دو روز یک بار وحتی هر روز باید بین 25تا 30 تا حداقل کارکنید تا قلق کنکور دستتون بیاد -
zahra alaeireplied to amir ahmadi on ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
پشت کنکوریم امتحان ندارم خداروشکر
ولی پیشنهاد شما بین کتابای ای کیو و موج ازمون کدومه؟
یا اینگه وقت میشه هردورو خوند؟
مرس یاز کمکتون:)