کنترل ذهن
-
سلام بچه ها...من چند وقته که دچار یه سری اختلال شدم توی ذهنم یعنی اینکه انگار ذهنم منتظر اینه که یه کُد بهش بدی شروع کنه به یه رمان نوشتن درباره اون کلمه ... همینطوری این مغز من همش داره درباره چیزای مختلف خیال پردازی میکنه با تمام جزئیاتش...واقعا نمیدونم باید چیکار کنم بعضی وقتا انقدر این مسئله زیاد میشه که احساس میکنم دیگه تو دنیای واقعی خودم زندگی نمیکنم تو خیال پردازیامم...خواهشا کمک کنید و بهم بگید چیکار کنم
اینکه اون چیزایی که تو ذهنمه رو روی کاغذ بنویسم که تموم بشه رو انجام دادم ولی بعضی وقتا اگه بخوام همشو بنویسم واقعا کاغذ کم میارم
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا تجربیا انسانیا ریاضیا @ -
سلام بچه ها...من چند وقته که دچار یه سری اختلال شدم توی ذهنم یعنی اینکه انگار ذهنم منتظر اینه که یه کُد بهش بدی شروع کنه به یه رمان نوشتن درباره اون کلمه ... همینطوری این مغز من همش داره درباره چیزای مختلف خیال پردازی میکنه با تمام جزئیاتش...واقعا نمیدونم باید چیکار کنم بعضی وقتا انقدر این مسئله زیاد میشه که احساس میکنم دیگه تو دنیای واقعی خودم زندگی نمیکنم تو خیال پردازیامم...خواهشا کمک کنید و بهم بگید چیکار کنم
اینکه اون چیزایی که تو ذهنمه رو روی کاغذ بنویسم که تموم بشه رو انجام دادم ولی بعضی وقتا اگه بخوام همشو بنویسم واقعا کاغذ کم میارم
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا تجربیا انسانیا ریاضیا @ -
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا تجربیا انسانیا ریاضیا @maryam111
سلام.حتما به یک روانپزشک مراجعه کنید تا یک اسکن از مغز شما بگیرد. ممکن است ADHD داشته باشید. اگر تصورات شما بیش از حد واقعی است و گاهی تشخیص واقعی و مجازی بودن برایتان سخت میشود ، احتمال دارد اسکیزوفرنی داشته باشید. البته شاید هم هیچ کدام از این موارد را نداشته باشید. یک پزشک بهتر میتواند شمارا راهنمایی کند.
توجه کنید که اگر هر یک از دو بیماری بالا را داشته باشید. هر چقدر در درمان آن دیر بجنبید احتمال بهبودی کاهش میابد. البته من به اشتباه کلمه درمان را به کار بردم زیرا این دو بیماری درمان پذیر نیستند و فقط قابل کنترل اند.
پیشنهاد میکنم فیلم "ذهن زیبا" را ببینید.
درضم من خودم هم همچنین مشکلی دارم. -
اگر احساس میکنید بیش فعالی ذهنی هست، یا اینکه در مواقع خاصی و نه همیشه این اتفاق میفته، گاهی وقتا هم خیلی عصبی و حساس میشید، حتما به روانپزشک مراجعه کنید چون تو این سن، ممکنه نشانه اختلالات جدی باشه که اگر لزومی داشت، شما رو به روانپزشک ارجاع بدن
-
به حرف اینها هم گوش نده اینکه ما خیال پردازی میکنیم اصلا دلیل بر اسکیزوفرنی داشتن نیس چرا رو آدم عیب میزارین؟
تو کلاس مجرد ها می گفتن که باید خودت اراده کنی مثلا یه داستان میگفتن که:
یه روز یه آقایی رفت پیش دکتر گفت من هر شب خواب میبینم چند تا خر دارن مسابقه فوتبال میدن دکتر هم بهش دارو داد ولی اون گفت میشه از فردا بخورم آخه امشب فیناله
خلاصه اینکه باید اراده کنی تا کنترلش کنی میدونم درکت میکنم خیلی سخته ولی باید اینکار انجام بشه باید میفهمی ؟باید -
به حرف اینها هم گوش نده اینکه ما خیال پردازی میکنیم اصلا دلیل بر اسکیزوفرنی داشتن نیس چرا رو آدم عیب میزارین؟
تو کلاس مجرد ها می گفتن که باید خودت اراده کنی مثلا یه داستان میگفتن که:
یه روز یه آقایی رفت پیش دکتر گفت من هر شب خواب میبینم چند تا خر دارن مسابقه فوتبال میدن دکتر هم بهش دارو داد ولی اون گفت میشه از فردا بخورم آخه امشب فیناله
خلاصه اینکه باید اراده کنی تا کنترلش کنی میدونم درکت میکنم خیلی سخته ولی باید اینکار انجام بشه باید میفهمی ؟باید@Z-H-Z
با نصف حرفات موافقم ولی هر چیزی درمان خودشو داره. الان مثلا نمیشه به کسی که دستش قطع شده، آنتی بیوتیک دادو انتظار داشت دستش در بیاد.
شما نمیتونی شدت حالات خودتو با کس دیگه مقایسه کنی و انتظار داشته باشی یه روش برای همه جواب بده. به حالات درونی هر فرد بستگی داره و فقط باید توسط کسی تشخیص داده بشه که توی این امور متخصصه.
این حالات، طبقه بندی دارن خب یه سری بیماری ها آره میتونن با اراده فرد خوب بشن مثل افسردگی های خفیف یا حتی کمی شدید ولی یه جایی هست که دیگه میبینی مشکل پیش میاد و جسم رو تحت تاثیر قرار میده. الان شما نمیتونی از کسی که دوقطبی یا اسکیزوفرنی داره انتظار داشته باشی مغز خودشو با اراده ترمیم کنه یا برای آلزایمر مثلا. و اگر به متخصص مراجعه نشه و همینطور ازش گذشته بشع ممکنه عوارض خیلی بدی داشته باشه که نشه چند سال دیگه درستش کرد.پیشنهاد به شما اینه که حتما به متخصص مراجعه کنید. به عنوان چکاپ بهش نگاه کنید. وقتی سرما می خورید بسته به شدت به دکتر مراجعه می کنید یا نمی کنید. یه مدت به خودتون فرصت بدید مقاله مطالعه کنید از تست ها استفاده کنید و اگر متوجه مشکلی هر چند نه خیلی بزرگ شدید، حتما به متخصص مراجعه کنید.
-
یه پیشنهادی که به عنوان تمرین میتونید ازش استفاده کنید اینه که در ذهنتون یه تصویر تهیه کنید مثلا یه دایره قرمز بزرگ که توش نوشته STOP. بهتره نوشته و پس زمینه رو مشکی تعبیه کنید حالا هر طور که راحتید. به محض اینکه خیالی به سرتون زد، اون ص رو سریعا مجسم کنید. بذارید ذهنتون شرطی بشه. انشالله رفع میشه ولی اگه نتوانستید حتما همون کار رو انجام بدید
-
پیشنهاد میکنم کتاب رهایی از زندان ذهن رو بخونید
من هنو کاملش نکردم
ولی جوری ک تا حالا فهمیدم و از بقیه شنیدم کمک میکنه ک بتونیم افکارمون رو مدریت کنیم و راحت تر مثلا از فکر آینده سویبچ کنیم رو حال... -
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا تجربیا انسانیا ریاضیا @maryam111 منم اینجوریم /من 5 سالی هست که این مشکل و دارم /ولی خوب کاری نمیشه کرد باید باهاش کنار بیای/به مرور عادت میکنی
-
-
-
سلام ناظم جان
خواهشا به حرف های اینایی که میگن بیماری دارید و... گوش نده
این خاصیت ذهن خانم هاست
خانم ها ایده ال گرا و خیال پردازن خیلی زیاد و این ثابت شده است حالا این تو سن ۱۵ تا ۳۰ سالگی بیشترم میشه
سعی کن داستان بنویسی
یک ساعت از هر روز رو اختصاص بده به نوشتن رمانی که خودت دوست داری -
سلام ناظم جان
خواهشا به حرف های اینایی که میگن بیماری دارید و... گوش نده
این خاصیت ذهن خانم هاست
خانم ها ایده ال گرا و خیال پردازن خیلی زیاد و این ثابت شده است حالا این تو سن ۱۵ تا ۳۰ سالگی بیشترم میشه
سعی کن داستان بنویسی
یک ساعت از هر روز رو اختصاص بده به نوشتن رمانی که خودت دوست داریGharibe Gomnam در کنترل ذهن گفته است:
این خاصیت ذهن خانم هاست
خانم ها ایده ال گرا و خیال پردازن خیلی زیاد و این ثابت شده استکی گفته؟
یک ساعت از هر روز رو اختصاص بده به نوشتن رمانی که خودت دوست داری
این راهکار نیست بلکه واقعا بدتر میکنه وضعیت رو
یکی از علل خیال پردازی های زیاد، پرداختن رمان های بی محتواست.بهرحال امیدوارم مشکل ناظم گرامی حل شده باشه
-
Gharibe Gomnam در کنترل ذهن گفته است:
این خاصیت ذهن خانم هاست
یکی از علل خیال پردازی های زیاد، پرداختن رمان های بی محتواست.بهرحال امیدوارم مشکل ناظم گرامی حل شده باشه
علیرضا تمدنی
کتاب روانشناسی اختلافی زن و مرد
کتاب روانشناسی زنان
کتاب روانشناسی مردان
کناب آیا به راستی مردان از زنان بدترند
رو میتونید مطالعه کنید واسه جواب سوال اولتون -
Gharibe Gomnam در کنترل ذهن گفته است:
این خاصیت ذهن خانم هاست
علیرضا تمدنی
واسه جمله دومتون
ذهن مردان و زنان متفاوته
تخیلات باهم متفاوتن و فرق میکنن
اما خانمها نیاز دارن احساساتشون رو بگن حرفای تو دلشون رو بزنن و نوشتن چیزایی که تو ذهنشونه برطبق یک داستان واسه خودشون یکی از بهترین روشهاست
مثلا خانما وقتی از یک چیزی ناراحتن ممکنه به ۵۰ نفر بگن ولی بازم اروم نشن
تخیلات ذهن خانمها و اقایون فرق میکنه
ولی خانمها اکثرا
حساس تر
تخیل گرا تر
ارمانی تر
و ایده ال گرا تر هستن
هرچند چیزی واسه همه وجود ندارع و استثنا داریم