اعتراض به یک اعتراض
-
نمیدونم چرا بعضی ها اینطوری هستن طرف اومده از آلا ایراد میگره که چرا پوستر تجربی عکس یه دختر رو گذاشتینفقط اینم در نظر بگیرین که الان تو این پوستر عکس دختره خدایی خیلی پوشیده هس نمیدونم تو به کجای این عکس ایراد گرفتی.
این میدونید داستان چیه میگن یه روز دونفر داشتن با هم از کنار رودخونه ای رد میشدن که یکیشون زرتشتی بود و یکیشون هم به شدت ادعای مسلمون بودن میکرد بعد دیدن یه خانوم اونطرفه رودخونه نیاز به کمک داره بعد اون که زرتشتی بود رفت خانومه رو بلند کرد آورد اینور رود خونه ولی بعد از این ماجرا اونی که ادعای مسلمونی میکرد هی میگفت اون خانوم نامحرم بود تو نباید اون رو لمس میکردی و از این حرفا ولی او طرف یه حرف خوب بهش زد گفت ببین داداش من که کمکش کردم و دیگه تموم شد ولی این تویی که هنوز فکرت درگیرش هست. -
والسلام
-
نمیدونم چرا بعضی ها اینطوری هستن طرف اومده از آلا ایراد میگره که چرا پوستر تجربی عکس یه دختر رو گذاشتینفقط اینم در نظر بگیرین که الان تو این پوستر عکس دختره خدایی خیلی پوشیده هس نمیدونم تو به کجای این عکس ایراد گرفتی.
این میدونید داستان چیه میگن یه روز دونفر داشتن با هم از کنار رودخونه ای رد میشدن که یکیشون زرتشتی بود و یکیشون هم به شدت ادعای مسلمون بودن میکرد بعد دیدن یه خانوم اونطرفه رودخونه نیاز به کمک داره بعد اون که زرتشتی بود رفت خانومه رو بلند کرد آورد اینور رود خونه ولی بعد از این ماجرا اونی که ادعای مسلمونی میکرد هی میگفت اون خانوم نامحرم بود تو نباید اون رو لمس میکردی و از این حرفا ولی او طرف یه حرف خوب بهش زد گفت ببین داداش من که کمکش کردم و دیگه تموم شد ولی این تویی که هنوز فکرت درگیرش هست.Reza Khazaei یه مثال قشنگ تر میزدید به هیچکس بر نمیخورد
-
آخ گفتیاااا