-
سلام بر دوستان گل آلایی و دکتر و مهندسای آینده.بچه ها یکی منو راهنمایی کنه که آیا متیل متانوآت 3کربن داره 6 هیدروژن یا 2تا کربن 4تا هیدروژن؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهleila.h
ی میتیله و ی متانوات میشه 2 کربن !
اتیل بوتانوات میشه 3 کربن -
leila.h
ی میتیله و ی متانوات میشه 2 کربن !
اتیل بوتانوات میشه 3 کربندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com
اتیل بوتانوآت ک 6تا کربن داره... -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه رو قرار نمی دید؟
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پس اون خط کناری c گروه عاملی استری رو باید H بزاریم؟بعد H بزاریم آلدهید نمیشه؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه...آلدهید نمیشه...چون الویت با گروهیه که عوامل بیشتری رو دربر بگیره....یعنی مثلا اگه شما این گروه رو آلدهید فرض کنی، ناچارا -o- باقی مونده رو باید عامل اتری محسوب کنی...اما اگه استر فرض کنیم دیگه گروه عاملی نمیمونه....امیدوارم تونسته باشم که منظورمو برسونم
-
سلام جزوه رو قرار نمی دید؟
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadsalehhassni.1gmail.com
داداش شما جزوه دست کسی دیدید تا الان ؟؟؟ -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
leila.h
http://s7.picofile.com/file/8245650692/جلسات_1_تا_10_شیمی_آقاجانی.rar.html
صفحه اول نکته شماره 6 گروه های عاملی
مشخص هست که :
استر : C با یک O پیوند دوگانه و O دیگر پیوند یگانه دارد
در نام گذاری استر ها : باید از وزن آلکیل آلکانوات استفاده کرد
آلکیل به O متصل میشود و آلکانوات هم که بقیه ساختار هستش
جزوه رو ببین میفهمی دقیق -
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ایا این فیلم ها به درد کسی که تازه میخوادشیمی رو شروع کنه هم میخوره یعنی هیچی هنوز نخونده؟
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها ببخشید اینقد این سوالو تکرار میکنم.پس میشه c2H4o2
ولی سمیراجان در جزوه ها نوشته c2H6o2.
به جای هیدروژن یه c گذاشته که به سه تا H وصله. -
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره آقا مسعود خیلی فیلمای مفیدی هستند.نگاه کن حتما جواب میگیری
-
بچه ها ببخشید اینقد این سوالو تکرار میکنم.پس میشه c2H4o2
ولی سمیراجان در جزوه ها نوشته c2H6o2.
به جای هیدروژن یه c گذاشته که به سه تا H وصله.نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهleila.h
میشه لینک این جزوه رو قرار بدی لطفا ؟؟
بله میشه C2H4O2 -
سلام بر دوستان گل آلایی و دکتر و مهندسای آینده.بچه ها یکی منو راهنمایی کنه که آیا متیل متانوآت 3کربن داره 6 هیدروژن یا 2تا کربن 4تا هیدروژن؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهleila.h گفته است:
سلام متیل متانوات ----فرمولش C2H4O2
فک کنم مشکلت ازکتاب باشه صفحه۸۵پیش بایدبگم که متاسفانه کتاب اشتباهامتیل اتانواتونوشته متیل متانوات پس اصلاح کن کتابوتااشتباه نکنی. -
leila.h گفته است:
سلام متیل متانوات ----فرمولش C2H4O2
فک کنم مشکلت ازکتاب باشه صفحه۸۵پیش بایدبگم که متاسفانه کتاب اشتباهامتیل اتانواتونوشته متیل متانوات پس اصلاح کن کتابوتااشتباه نکنی.نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری
بله دقیقا درست میگه شکل صفحه 85 متاسفانه اشتباه هستش در این مورد ! -
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضاجان من لینکش رو ندارم.اما دانلودش که کرده بودم pdf رو دارم.حالا هر جوری میگید تا انجام بدم
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه 19 صفحه ای که استاد میده به بچه ها رو میشه بزارین واسمون ممنون
-
علیرضاجان من لینکش رو ندارم.اما دانلودش که کرده بودم pdf رو دارم.حالا هر جوری میگید تا انجام بدم
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهleila.h
آپلود کن ببینیم -
سلام جزوه ای که آقای آقاجانی برای تست های شیمی دو به بچه ها دادن روی سایت قرار نمیگیره؟
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شدهleila.h گفته است:
http://forum.alaatv.com/topic/1441/انجمن-جدید-آلاء-مشاوره-تخصصی-و-محل-اجتماع-آلایی-ها/8
طریقه اپلود در انجمن هست
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضاخان براتون جزوه رو داخل ایمیل فرستادم.بچه ها درسنامه 22 رو یه چک بکنید.تا مشکل همه مون برطرف بشه
-
نوشتهشده در ۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ببخشید استوکیومتری کی در سایت قرار میگیره؟؟