همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
فصل ۹ سوم رو عالی گفتن اما حس میکنم پارسال زمان کم داشتن خیلی عجله ای گفتن کاش بشه باز بگن این گیاهی نچسب رو
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsamabaa
وای نگو تورو خدا من عاشق گیاهی ام
قسمت گیاهی عالیه -
سلام ، آقای رحیمی در توضیح تناوب نسل ترکیب گامت ها رو میفرماین لقاح ولی در شکل صفحه228کتاب درسی برای تناوب نسل در برای کاهوی دریایی همجوشی گفته و به جای اون در چرخه هاپلوییدی ترکیب گامت ها رو آقای رحیمی همجوشی میگن در صورتی که در متن کتاب برای کلامیدوموناس که چرخه هاپلوییدی داره از لقاح استفاده کرده، احتمال زیاد اشتباه لفظی بوده از آقای رحیمی عزیز ولی گفتم که اشتباه یادنگیرید! ناگفته نماند که هیچ جای دنیا نمیشه تولید مثل گیاهان رو به این خوبی که آقای رحیمی میگن یاد گرفت
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreyhane_r
خب یجا هم یه چیزی بر عکس گفتن کاملا مشخصه از بی اطلاعی نیست اشتباه میگن و از این اشتباهات کاملا طبیعیه -
reyhane_r
خب یجا هم یه چیزی بر عکس گفتن کاملا مشخصه از بی اطلاعی نیست اشتباه میگن و از این اشتباهات کاملا طبیعیهD.r Esmaili بنده هم عرض نکردم از بی اطلاعی هست گفتم بچه هاییکه دارن از روی فیلم جزوه مینویسن اشتباه نکنن
-
elika در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
گشتم نبود نگرد نیست!
منم دو روزه در به در دارم دنبال جزوه استاد میگردم ولی درییییغمن جزوه ی کامل سوم اقای رحیمی رو دارم
اما اینجا بلد نیستم چجوری ی pdfبفرستمMarjan 77 h اگ میشه برا منم ایمیل میکنی؟! ممنون میشم
-
استاد لطفا ترکیبی گیاهی رو بگیید خیلی سختههههه
-
elika سخت نیست اصلافقط بایدتسلط داشته باشی روی همه ی مباحث
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
dr esmilii@ خوش به حالت پس ۲ هیچ جلویی از خیلیا
-
کسی تدریس فصل 10 سال3 آقای پازوکی رو دیده؟
بنظرتون تدریس ایشون رو نگاه کنم یا صبر کنم آقای رحیمی بگن؟ -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای استادعاااااالی تدریس میکنین ممنووووووون کاش فصل10سال سوم روهم تدریس میکردید
-
سلام ، آقای رحیمی در توضیح تناوب نسل ترکیب گامت ها رو میفرماین لقاح ولی در شکل صفحه228کتاب درسی برای تناوب نسل در برای کاهوی دریایی همجوشی گفته و به جای اون در چرخه هاپلوییدی ترکیب گامت ها رو آقای رحیمی همجوشی میگن در صورتی که در متن کتاب برای کلامیدوموناس که چرخه هاپلوییدی داره از لقاح استفاده کرده، احتمال زیاد اشتباه لفظی بوده از آقای رحیمی عزیز ولی گفتم که اشتباه یادنگیرید! ناگفته نماند که هیچ جای دنیا نمیشه تولید مثل گیاهان رو به این خوبی که آقای رحیمی میگن یاد گرفت
reyhane_r عزیزم توی تناوب نسل ترکیب گامت ها هم میتونه به صورت هم جوشی باشه مث کاهوی دریایی هم میتونه به صورت لقاح باشه مث لقاح آنتروزئید و تخم زا در سرخسو خزه،استاد فقط نمونه ای از تناوب نسل رو بیان کردن تو فصل ۱۰،که هدفشونم نشون دادن دوساختار مجزای اسپورفیت و گامتوفیت بوده....استاد رحیمی عالی هستن
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها کدوماش مال پارسال هستند و کدوماش برای امسال ؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهahmad.mola در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اگه فقط رحیمی رو نگاه کنم کافیه؟ با خوندن کتاب و تست؟؟؟
-
reyhane_r عزیزم توی تناوب نسل ترکیب گامت ها هم میتونه به صورت هم جوشی باشه مث کاهوی دریایی هم میتونه به صورت لقاح باشه مث لقاح آنتروزئید و تخم زا در سرخسو خزه،استاد فقط نمونه ای از تناوب نسل رو بیان کردن تو فصل ۱۰،که هدفشونم نشون دادن دوساختار مجزای اسپورفیت و گامتوفیت بوده....استاد رحیمی عالی هستن
haniye اوهوم! برای چرخه هاپلویید چطور؟
-
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۵، ۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه درسا گذاشته شد به جز زیست
-
پس چرا فیلمای زیست نمیاد؟
-
reyhane_r چرخه تناوب نسل فقط درجانداران پرسلولی وجود داره
-
reyhane_r و همینطور فقط در جانداران دیپلویید2n
-
haniye چرخه هاپلویید رو میگم واسش مثال نقض بیارید چون من همینی که نوشتمو تو امتحان نوشتم ازم غلط گرفتن استدلالشونم این بود که تو متن کتاب واسه شکل کااهوی دریایی که تناوب نس همجوشی رو نشون داده و واسه کلامیدوموناس لقاح رو تو متن نوشتن پس چرخه ای که من توضیح دادم رو کلا غلط گرفتن
واسه همین کللا چرخه رو ازم رد کرد دوتا15 نمر رو
-
دوستان کسی جزوه سال دوم استادرحیمی روداره؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به همه آلایی ها و دوستان عزیز و دست اندرکاران آلاء و علی الخصوص استاد عزییییزمون دکتر رحیمی ... استاد واقعا ازتون متشکریم که همیشه با فیلم های تدریستون به ما انرژی مضاعف میدین و مارو بهتر وبیشتر واسه کنکور آماده میکنین ...
استاد ازتون خواهشمندیم اگه امکانش باشه فصل ژنتیک رو تا آخر سال ببندیم دیگه یه استرسی واسه این فصل دیگه نداشته باشیم ... استاد تدریستون انصافا بینظیره مثله خودتون ... ممنون از استاد عزیز و همه کارکنان آلاء که واقعا زحمات زیادی برا ضبط فیلم ها میکشند ... ممنون از همگی