سنگ کلیه
-
دوستان سلام
الان دو روزه مامانم کلیه اش درد میکنه رفته دکتر بهش گفته کلیه ات سنگریزه داره و باید با خوردن مایعات خودش بیفته ولی هر چی مایعات میخورده تا الان تاثیری نداشته و شدت دردش بیشتر شده .......ممنون میشم اگه این شرایط برای کسی پیش اومده راهکاری پیشنهاد بده
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء تجربیا -
سلام
اگر به طب سنتی معتقد هستین
عرق خارشتر و خارخاسک خوبه
جدا جدا هرکدوم... نه که قاطی شن
و اگر اورژانسی نبود چهل روز دوسن میل کنن... دوسین ترکیبی از سیاهدانه و عسله که سیاهدانه رو آسیاب میکنن دوبرابر بهش عسل قاطی میکنن و چهل روز میل بشه
و اگر بلدین اگه بلد نیسین از یکی که بلده کمک بگیرین بادکش بندازین . اول روغن مالی بشه بعد بادکش بندازین به سمتی که سنگ خارج میشه
خیلیا اینجوری سنگ و خارج میکنن..
پدرم قبلا پوست هندوانه رو میجوشوندن میخوردن اونم یمقدار تاثیر داشت ... -
سلام
اگر به طب سنتی معتقد هستین
عرق خارشتر و خارخاسک خوبه
جدا جدا هرکدوم... نه که قاطی شن
و اگر اورژانسی نبود چهل روز دوسن میل کنن... دوسین ترکیبی از سیاهدانه و عسله که سیاهدانه رو آسیاب میکنن دوبرابر بهش عسل قاطی میکنن و چهل روز میل بشه
و اگر بلدین اگه بلد نیسین از یکی که بلده کمک بگیرین بادکش بندازین . اول روغن مالی بشه بعد بادکش بندازین به سمتی که سنگ خارج میشه
خیلیا اینجوری سنگ و خارج میکنن..
پدرم قبلا پوست هندوانه رو میجوشوندن میخوردن اونم یمقدار تاثیر داشت ... -
فیک_ من خودم سنگ کلیه دارم برای سنگ کلیه باید سفیده هندونه رو بجوشونه بخوره یا مشروبو.....
-
دوستان سلام
الان دو روزه مامانم کلیه اش درد میکنه رفته دکتر بهش گفته کلیه ات سنگریزه داره و باید با خوردن مایعات خودش بیفته ولی هر چی مایعات میخورده تا الان تاثیری نداشته و شدت دردش بیشتر شده .......ممنون میشم اگه این شرایط برای کسی پیش اومده راهکاری پیشنهاد بده
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء تجربیااین پست پاک شده! -
فیک_ من خودم سنگ کلیه دارم برای سنگ کلیه باید سفیده هندونه رو بجوشونه بخوره یا مشروبو.....
aida saadati تاز پیامتو خوندم
ممنون از راهنمایی ولی مشروبو فقط اگه از بهشت براش بیارن مامانم مصرف میکنه -
aida saadati تاز پیامتو خوندم
ممنون از راهنمایی ولی مشروبو فقط اگه از بهشت براش بیارن مامانم مصرف میکنه