Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
ali1375-0016
این همایش پایه بود داداش -
سلام آقا سهراب لطفا اگه میشه تعداد بیشتری رو در روز بزارین
مثلا اندازه گیری و بردار در اون حد نیست که ما تو دو یا سه روز بخونیم اگه اون مبحث کامل بیاد میشه تویه روز خوند ونهایتش روز بعد تمام تست های کنکورشو هم زد
اگه بتونین خیلی خوب میشه موفق باشین ممنون -
sina ansary منم با ایشون موافقم!و 1چیز دیگه,اگر میشه اون مبحث هایی که آ قای فدایی فرد جمع بندی کردند مثل نور گرما فشار دیرتر از سایر مباحث بگذارید تا جمع بندی سریع تر صورت بگیره.البته این یک پیشنهاد بود و بازهم ممنون بابت تمام زحمت هایی که برای ما میکشین...
-
sina ansary انشالله تمام تلاشمون رو می کنیم
متاسفانه بعضی بچه ها گزارش های غلط پیرامون فیلم ها میدن و ما کلی انرژیمون صرف بررسی اونها میشه!
در غیر این صورت امروز راحت حداقل 5 تا فیزیک می تونستیم در سایت قرار بدیم.
-
سلام.ایا فیزیک پیش هم جمع بندی میکنننین؟؟؟؟؟؟؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
ali1375-0016 نه برای پیش از فیلم های استاد در سایت استفاده کن
-
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/11/19/489
این جزوه که درسنامه است تست نداشت -
سلام.خواهشا برای نور هندسی قسمتهای 2 به بعد کیفیت بالا هم قرار بدید.(واقعا کسی هست با کیفیت عالی دانلود کنه؟)
-
بله دوست عزیز من حجم نامحدود داشتم قبلا کیفیت عالی رو دان میکردم متاسفانه الان ندارم مجبورم منتظر بمونم تاکیفیت پایینوقراربدن.
-
به نظر منم جلسه 7 جلسه اول کار و انرژی نیست...