وخ کم آوردن!
-
سلام
من ی مشکل دارم
تنظیم زمان سر جلسه
ک بنظرم باید از درسی ک بهتر میدونم شروع کنم مثلا تو عمومیا از دینی ولی بازم نصف زبانم میمونه
اصلن چیکارش میکنم این سرعتم پایینه ک پایینه
بنظرتو ناشی از چیست
خودم میدونم یکم تو چار ب جار عربی میلنگم بعد ب مسائل شیمی هم ک تو آخرع باز وخ نمیارم بخدا بعد آزمون حل میکنم تا حدودی میتونم نتیجه بگیرم ولی سر جلسع
کمبود زمان دارم
در راه خدا چیزی زیر این پست بنویسید ک مرا اندکی هم باشد تغییر دهد
و در این زمان اندک افت سرعت رو از بین ببرم
@راهنما انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضی-راهنما -
سلام
من ی مشکل دارم
تنظیم زمان سر جلسه
ک بنظرم باید از درسی ک بهتر میدونم شروع کنم مثلا تو عمومیا از دینی ولی بازم نصف زبانم میمونه
بنظرتو ناشی از چیست
خودم میدونم یکم تو چار ب جار عربی میلنگم بعد ب مسائل شیمی هم ک تو آخرع باز وخ نمیارم بخدا بعد آزمون حل میکنم تا حدودی میتونم نتیجه بگیرم ولی سر جلسع
کمبود زمان دارم
@راهنما انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضی-راهنماasmw mmdn منم دقیقا همینطورم
-
asmw mmdn منم دقیقا همینطورم
-
سلام
من ی مشکل دارم
تنظیم زمان سر جلسه
بنظرتو ناشی از چیست
کمبود زمان دارم
@راهنما انسانیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضی-راهنماasmw mmdn سلام
چند تا نکته میگم تو این یک ماه مونده و سر جلسه انجام بده-
یه روشی هست که بچه ها معمولا انجام میدن اونم شبیه سازی کنکوره که حالا البته هر کی یه روش مختص به خودش رو داره بعضی ها هر سه روز یه کنکور میزنن بعضی ها مثلا دو هفته آخر رو میارن برای این کار
-
با درسی سر آزمون شروع کن که بیشتر مسلطی مثلا دیدم گفته بودی با دینی راحتتری اما کل وقت دینی رو نزار برای دینی مثلا من خودم هم از دینی شروع میکردم اما روی هر درس عمومی فقط و فقط اگه اشتباه نکنم ۱۲ یا ۱۵ دقیقه وقت میزاشتم ولی از اون ور حدود ۳۰ دقیقه وقت اضافه میاوردم تو این زمان نیم ساعتی مغز کالیبره میشه و اون سوالاتی رو که میدونی بلدی ولی تو نگاه اول نمی تونی توی همه ی چهارتا درس بزنی رو درست جواب میدی این روش رو تو شبیه سازی ها هم انجام بده حتما
-
-
asmw mmdn سلام
چند تا نکته میگم تو این یک ماه مونده و سر جلسه انجام بده-
یه روشی هست که بچه ها معمولا انجام میدن اونم شبیه سازی کنکوره که حالا البته هر کی یه روش مختص به خودش رو داره بعضی ها هر سه روز یه کنکور میزنن بعضی ها مثلا دو هفته آخر رو میارن برای این کار
-
با درسی سر آزمون شروع کن که بیشتر مسلطی مثلا دیدم گفته بودی با دینی راحتتری اما کل وقت دینی رو نزار برای دینی مثلا من خودم هم از دینی شروع میکردم اما روی هر درس عمومی فقط و فقط اگه اشتباه نکنم ۱۲ یا ۱۵ دقیقه وقت میزاشتم ولی از اون ور حدود ۳۰ دقیقه وقت اضافه میاوردم تو این زمان نیم ساعتی مغز کالیبره میشه و اون سوالاتی رو که میدونی بلدی ولی تو نگاه اول نمی تونی توی همه ی چهارتا درس بزنی رو درست جواب میدی این روش رو تو شبیه سازی ها هم انجام بده حتما
@MM-zahed
ممنونم ازتوناون سه رویکباری ک میگین اگر واضح تر بگیم قم چی هم داش خودش برا این ایام
3محتوای آزمون های سه روز یکبار از کتاب زرد جمع بندی بود ک من دارمش و راستش وخ نیاوردم تو آزمونا شرکت کنم
خودم سه تاشو توخونه دادم و بقیه شم تا آزمون سر جلومون پاسش میکنممجدد ازتون ممنونم!
-
-
سعی کنید برا خودتون تست زمان دار طراحی کنید و کتاباتونو با زمان تعین شده تموم کنید
-
رو ازمون هم از اونی که توش ضعیفی 10 تسش بزن بعدا اخر که وقت اوردی بیا روش