اگه قرار باشه کمک کنیم..!
-
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام..!
امروز یه تصمیمی گرفتم..!
بعضا دیدم و همه هم میدونیم که هستن کسایی که توانایی مالی برای خرید کتاب تست ندارن..!(با این روند نجومی قیمت ها و..)
اگه قرار بزاریم توی یه هفته برای چهار یا پنج نفر از الایی ها که کتاب تست مناسب نمیتونن بگیرن تهیه کنیم کسی هست کمک کنه؟
%(#cc1a70)[ و میدونم که هیچکس قصد استفاده سو نداره!]
من پیویم رو باز میکنم فقط کسایی که میخوان کمک کنن به من بگن..!
اینم یه روش عدالت اموزشیه..!
کمک کنین تعداد بالاتری بتونیم کتاب تهیه کنیم..!
@دانش-آموزان-آلاء -
من فکر میکنم اگه آلایی هایی که امسال کنکور میدن و دیگه کتاباشونو نمیخوان، اونارو به جای فروختن، اهدا کنن بهتر باشه.
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sh-E اینم هست..!
مرسی از نظرتون...خب بازم برای اهدا میتونن بگن من هماهنگیش رو قبول میکنم..! -
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچهایی هم که میخوان اهدای کتاب داشته باشن بگن لطفا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
من فکر میکنم اگه آلایی هایی که امسال کنکور میدن و دیگه کتاباشونو نمیخوان، اونارو به جای فروختن، اهدا کنن بهتر باشه.
@Sh-E من دقیقا همین کارو میکنم
-
@Sh-E اینم هست..!
مرسی از نظرتون...خب بازم برای اهدا میتونن بگن من هماهنگیش رو قبول میکنم..!نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی @Sh-E شما دعا کنید من قبول شم همشو اهدا میکنم
-
خانومِ_دوست_داشتنی @Sh-E شما دعا کنید من قبول شم همشو اهدا میکنم
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Aryan انشااله اگه تلاشی پشتش باشه قطعا به نتیجه دلخواهتون میرسین
-
@Sh-E من دقیقا همین کارو میکنم
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شدهsaba zarei اهدا؟
منتظرت هستم عزیزم -
saba zarei اهدا؟
منتظرت هستم عزیزمخانومِ_دوست_داشتنی در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
saba zarei اهدا؟
منتظرت هستم عزیزمدعا کن دیگه احتیاج نداشته باشم بهشون
-
خانومِ_دوست_داشتنی در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
saba zarei اهدا؟
منتظرت هستم عزیزمدعا کن دیگه احتیاج نداشته باشم بهشون
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaba zarei انشاءلله
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام رفقا!
ما پارسال توی انجمن شهرمون(از شهرستان های شیراز) کتاب های کمک درسی اهدایی رو جمع کردیم و فرستادیم منازق خیلی محروم سیستان و بلوچستان!
اگه متمایل باشین ما زیرساختش رو داریم و راه رسوندن این کتابها رو به اون بچه ها هنوزم داریم! -
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همین الان درحال دیدن قیمت کتب بودم واقعا مغرم سوت کشید با این روند..!
واقعا دادن هزینه 500 هزارتومن برای خرید یه کتاب که دوجلدیش کردن(که مجبور شی هردو رو بخری) خیلی بی انصافیه..!
میدونم هنوز نتایج نیومده و نمیدونین چی به چیه ولی خب قطعا اونی که خوب داده خودش خبر داره..!
نمیدونم چی بگم و چطور بگم شما خودتون بهتر میدونین..!
نزارین تاپیک بخوابه تا روز نتایج..!
منتظر سیل کتابا هستیم..!
و تاسف برای این بی عدالتی..!
@دانش-آموزان-آلاء -
خانومِ_دوست_داشتنی @Sh-E شما دعا کنید من قبول شم همشو اهدا میکنم
@Dr-Aryan انشالله قبول میشین...شما تلاشتونو کردین...الان فقط امید و توکلتون به خدا باشه...خودش همه چیزو درست میکنه...
-
@Sh-E در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
فک خیلی خوبیه...ولی باید صبر کنن تا نتایج بیاد...
-
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده@Sh-E در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
به شرط اینکه هر سال آموزش و پرورش کتاب ها رو تغییر ندع :|
-
@Sh-E در اگه قرار باشه کمک کنیم..! گفته است:
به شرط اینکه هر سال آموزش و پرورش کتاب ها رو تغییر ندع :|
-
@Mr-Fantastic مطالب کتاب ها کمتر میشن ولی اضافه تر نمیشن. برای زیست باید کتاب جدید تهیه کرد اما برای درس های دیگه این طور فکر نمیکنم
نوشتهشده در ۳۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط Mr.Fantastic انجام شده@Sh-E متوجه شدم یک بار فرستادید