رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو.................
-
roz در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
بهاره در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
به نظرم دونفر از بچه های اینجا باهم تماس بگیرن یکیشون سوال بپرسه اون یکی جواب بده و این مکالمه رو ضبط کنن...اینجوری انگار که مصاحبه کننده با آقای شامیزاده تماس گرفته
داریم فیلم بازی می کنیم مگه/؟
اره دقیقا مثل فیلم میمونه
-
سلام
دیشب با اینکه تلاشمون رو کردیم اما متاسفانه نتونستیم فیلمی درست کنیم
و من یه متن نوشته بودم (نه اونی که اینجا گذاشتم یکی دیگه )
اونو ویرایش کردم و از صحبت های استاد استفاده کردم و در نهایت یه اشاره کردم که آلا باید حمایت بشه حمایتی از جنس مردم
و برا برنامه فرستادم
امیدوارم به دست عوامل برسه و یه روزنه امیدی ایجاد بشه
گفتم شماها هم بدونید بلاخره چند نفر از بچه ها واقعا درگیر شدن یه چند ساعتی
خداحافظتون باشه -
سلام ای بابا باز من دیر رسیدم...دمتون گرم کلی خندیدم ....امیدوارم متن هایی که فرستادین مفید باشه..موفق باشید دوستان
-
بچه ها...توی سایت ماه عسل
ارسال ویدئو کلا بسته شد...
کلا دیگه فروم ارسال متن نیست....
کلا معلوم نی اصلا اون متنا چی شد....
کلا همه چیش تموم شد...
کلا ما شانس نداریم..
اون از دیشب اینم از الان
-
پوووووووووووووووووووف
حالا می فهمم چرا آلاء از ما انتظار نداره ... -
م.ر محسنی کبیر در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
پوووووووووووووووووووف
حالا می فهمم چرا آلاء از ما انتظار نداره ...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
محمد تو باز دوباره حرف زدی
-
چیزی نگفتم که...به این دلیل گفتم که هیچ کاری نتونستیم انجام بدهیم ...
-
م.ر محسنی کبیر شما کجا تشرررررریف داشتی دیشب ؟
-
م.ر محسنی کبیر دانش آموزان آلاءreplied to _Mohammad_reza_ on ۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@reza77 درس می هوندم
-
روزی مردی دانشمند که نویسنده ای توانا بود و داستان ها و شعرهایش طرفداران بسیار داشت. برای نوشتن رمان جدیدش به منطقه ای ساحلی رفت تا از سکوت و زیبایی آن منطقه برای نوشتن استفاده کند. یک روز که برای قدم زدن به کنار دریا می رفت. از دور مردی را دید که به شکل جالبی می رقصید و حرکاتی شبیه رقص می کرد. وقتی به او نزدیک شد دید او نمی رقصد بلکه خم می شود و از روی زمین ستاره های دریایی برجا مانده از مد شب گذشته را بر میدارد و بعد به سوی ساحل می دود و آنها را به پشت موجها پرت می کند. نویسنده علت این کار را از آن مرد پرسید. آن مرد جواب داد ستاره های دریایی تا چند ساعت دیگر که آفتاب بالا می آید می میرند و من آنها را به دریا برمیگردانم. آنها از مد شب گذشته مانده اند و حالا زمان جزر شده و آنها به دریا بازنگشته اند. نویسنده از آن مرد پرسید: مگر نمی بینی این ساحل هزاران کیلومتر امتداد دارد، و تلاش تو برای اینهمه ستاره دریایی که در سراسر ساحل مانده اند فایده ای ندارد؟
آن مرد بدون آنکه جوابی بدهد. خم شد و ستاره دریایی دیگری را برداشت. به سوی ساحل دوید و آن را به پشت موج های خروشان انداخت. و بعد برگشت و گفت برای این یکی که فایده داشت!.. نویسنده وقتی به کلبه اش برگشت تمام مدت به فکر آن جوان و کارش بود. صبح روز بعد از خواب بیدار شد و به ساحل رفت و همراه با آن جوان تمام روز مشغول پرتاب کردن ستاره های دریایی در آب شد.... -
بچه ها فقط دعا کنید متن ها خونده بشن
من فک می کنم که بخونن
من دیشب بعد از ارسال متن برا مسابقه
بهشون پیام دادم که نمی خوام اسمم نشون داده بشه و صبح بهم ایمیل دادن و تیتر متنی رو که فرستاده بودم رو سوال کردن
این نشون میده می خونن -
roz خدا رو شکر. چه جوری پیام دادی که نمیخوای اسمت نشون داده بشه؟یه گزینه داشت که اسم نمایش داده نشود رو منم تیک زدم
-
ره میدونم گزینه داشت تیک بزنی زدم اونو نمیدونم شاید دستم خورده بود تیکه برداشته شده بود
اما تهش به من گفت
در صورت تایید با اسم شما قرار میگیره
منم گفتم فرصت خوبیه بذار پیام بدم ببینم اصلا اینا خونده میشن یا نه -
سلام دوستان
دلنوشته ی قهرمان زندگی منواعلام کردن روی سایت ماه عسل ببینید .http://mihanblog.com/maheasaltv -
_Mohammad_reza_نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده
-
-
@فاطمه-کنکوری در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
سلام دوستان
دلنوشته ی قهرمان زندگی منواعلام کردن روی سایت ماه عسل ببینید .http://mihanblog.com/maheasaltvفاطمه من که ندیدمش
-
سلام بچه ها نمیدونم نظرم خوبه یا نه ...ولی میگم میگم اگه هر کدوم از بچه ها یه فیلم به مال عسل بفرستن بهتر باشه ...چون اگه تعداد فیلم هایی که به ماه عسل فرستاده میشه بیشتر باشه .شانس دیده شدن خیلی زیاده ...
-
@naznin-24 در رفیقی که می خوای برا آلا کاری بکنی بیا تو................. گفته است:
سلام بچه ها نمیدونم نظرم خوبه یا نه ...ولی میگم میگم اگه هر کدوم از بچه ها یه فیلم به مال عسل بفرستن بهتر باشه ...چون اگه تعداد فیلم هایی که به ماه عسل فرستاده میشه بیشتر باشه .شانس دیده شدن خیلی زیاده ...
فرصت فرستادن ویدئو تموم شده امروزم علیخانی تو برنامه گفت متاسفانه نشد ویدئو بفرستیم
163/667