بی حالی...
-
سلام بچه ها
من اکثر وقتا بعد از صبحونه و قبل از ظهر یه حالت بیحالی دارم یه جوری ام حس ندارم انگار
بعضی وقتا خوبم
نمیدونم بخاطر چییه
ولی گفتم بپرسم ازتون ببینم کسی همچین مشکلی داره؟ یا راهی واسش داره؟ که امتحانش کرده باشه قبلا؟
میترسم سرجلسه کنکورم اینجوری باشم استرس هم ک قاطیش شه کلا به فنا بدم آزمونو
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء romisa -
سلام بچه ها
من اکثر وقتا بعد از صبحونه و قبل از ظهر یه حالت بیحالی دارم یه جوری ام حس ندارم انگار
بعضی وقتا خوبم
نمیدونم بخاطر چییه
ولی گفتم بپرسم ازتون ببینم کسی همچین مشکلی داره؟ یا راهی واسش داره؟ که امتحانش کرده باشه قبلا؟
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء romisa@nazi-salehi ببخشید ولی شب س چند می خوابید
-
@نگین-وهاب-مقدم جدیدا یازده و نیم میخوابم دیگه ک صب بتونم زود پاشم
-
این بخاطر دیر خوابید و به هم خوردن زمان خوابتون یا کم خوابی در شب به دلیل کم خونی هم اتفاق میفته
-
این بخاطر دیر خوابید و به هم خوردن زمان خوابتون یا کم خوابی در شب به دلیل کم خونی هم اتفاق میفته
@نگین-وهاب-مقدم اینکه تایم مشخصی داره ک فقط قبل از ظهره ادم تعجب میکنه
شبام دیر نمیخابم اخه -
بر اساس تنبلی مغز بخاطر کار نکشیدن هم می تونه باشه متلا اگه شما یک روز نخونید این وضعیت عادیه
-
بر اساس تنبلی مغز بخاطر کار نکشیدن هم می تونه باشه متلا اگه شما یک روز نخونید این وضعیت عادیه
@نگین-وهاب-مقدم ن دیگ کنکوری حداقل چند ساعت در روزو میخونه
-
روزی 8 س هم بخواب نه کمتر نه بیشتر که این طور نشی صبح هم عدسی بخور
-
من همچین مشکلی رو داشتم، از نظر من یه راهکار اینه که خواب شبانه خودت رو بین 6 تا 6/30 ساعت تنظیم کنی و یک ربع قبل شروع درس خوندن بیدار بشی و تو اون فرصت یه ربع یه آبی به صورتت زده باشی و چیزیم بخوری. در ادامه روز هم 45 دقیقه تا 1 ساعت خواب بعد ظهر داشته باشی . البته واقعا بستگی به خودت داره که آیا 6 ساعت خواب شب برات کافی هست یا نه من از اول تیر 11 شب خوابیدم 5/15 پاشدم و برام جواب داده
-
سلام بچه ها
بعضی وقتا خوبم
نمیدونم بخاطر چییه
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء romisa@nazi-salehi در ضمن خودت رو درگیر اعداد و رقم نکن که کنکوری باید 8 ساعت بخوابه یا 7 ساعت یا هرچی میزان کشش هر فردی متفاوت با بقیست و تو باید ببینی چه مقدار خواب خستگیت رو برطرف می کنه.. مثلا همیشه اطرافیانم بهم گوشزد کردن 8 ساعت خواب شبانه جوابه ولی برای من 8 ساعت زیاده و باعث می شه سخت تر بیدار بشم
-
من تا 8 س نخوابم ویندوزم نمی یاد بالا
-
@نگین-وهاب-مقدم
-
سلام بچه ها
بعضی وقتا خوبم
نمیدونم بخاطر چییه
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء romisa@nazi-salehi
سلام.
من هم اینطور بودم.این به این دلیله که ساعت خواب بدنت بهم خورده. من قبل اینجور بودم ک ساعت ۱ یا دو شب میخوابیدم و ساعت ۱۰ یا ۱۱ صبح بیدار میشدم(بیشتر از خواب عادی) ولی باز کسل بودم.
ولی چند شب ساعت ۹ یا ۱۰ خوابیدم و ساعت ۵یا۶ صبح بدون اینکه کسی منو بیدار کنه بیدار شدم.جالبیش اینجاست که این موقع ک از خواب بیدار میشم در طول روز شاد تر هستم.
وقتی به این ساعت عادت کنی کلا به صورت عادی نزدیک شب خوابت میگیره و صبح زود میتونی بیدار بشی. -
@نگین-وهاب-مقدم
@Infinitie-A
-
سلام بچه ها
بعضی وقتا خوبم
نمیدونم بخاطر چییه
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء romisa@nazi-salehi
سلام
بی حالی وقتی ک از خواب پامیشی با وقتی ک ناهار میخوری ی چیز عادیه،طب سنتی چین میگه ساعت 12 ظهر اوج فعالیت قلبه و در ساعت 2 ظهر روده کوچیک فعال میشه تو این تایم خستگی ی چیز طبیعیه مخصوصا برا کسی ک از صبح ساعت 5 یا 6 برا مطالعه پا شدن پس خیلی نگران نباش برا خیلیا این هست
ی چیز دیگم ک میتونه باشه اینه ک اونایی ک خیلی خسته میشن موقع درس خوندن به احتمالی (کم خونی) دارند اگه از قرص های آهن هر شب قبل از خواب استفاده کنی ب مرور بهتر میشی
و دیگه این ک برا این که سر جلسه خوابت نگیره یا خسته نشی باید شب قبل ی غذای سبک بخوری و روز آزمون ی صبحانه مقوی مثل عسل بخوری با چند تا دونه خرما چون خرما و عسل انرژی زا هستن و تقویت میکنن -
سلام بچه ها
بعضی وقتا خوبم
نمیدونم بخاطر چییه
سلام بچه ها
بعضی وقتا خوبم
نمیدونم بخاطر چییه
ممنون از همتون دوستااان
مرسی ک وقت گذاشتید
romisa Mono @YGN-SH Hhh Hh @Infinitie-A @Dr-Aryan Parnian Mohammadi @نگین-وهاب-مقدم