-
H_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
قبلا دقیقا یادم نیست ولی یه جایی خوندم حرکت پرز و عصب رسانی به به ماهیچه صاف داخلش با شبکه عصبی لایه ماهیچه ای هست ولی الان آقا موقاری گفت با زیر مخاطیه!!!!!!!
-
قبلا دقیقا یادم نیست ولی یه جایی خوندم حرکت پرز و عصب رسانی به به ماهیچه صاف داخلش با شبکه عصبی لایه ماهیچه ای هست ولی الان آقا موقاری گفت با زیر مخاطیه!!!!!!!
اگه منظورت حرکت های پرز هست که به خاطر ماهیچه ی صاف زیر مخاط
-
دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
مگه زیر مخاط ماهیچه داره
-
دریا دریایی در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
مگه زیر مخاط ماهیچه داره
اوهوم داره
-
دریا دریایی غزاله اون مخاط نیست احیانا
-
دریا دریایی غزاله اون مخاط نیست احیانا
نمی دونم الان اصلا حواسم جمع نیست
ولی فک کنم همون زیر مخاطه -
H_R نه بابااا کجاا
-
دریا دریایی مخاط داره هااا
ماهیچه صاف توی لایه ماهیچه ای و لایه مخاطی هست که تازه بهش میگن آستر مخاط تا اونجا که یادمه -
-
H_R گروه جدیده؟
منم میخوام -
خب خب خب من اومدم اونم چ اومدی
آهای خونه دار و بچه دار زنبیل و بردار و بیا
(چیه نشستی با لحن و هم خوندی؟ خوشحالم هستی نه خیر خانم نه خیر آقا واسه شما میشه ای محصل ای کنکوری کتاب و دفتر و بردار بیا( میدونم خیلی بی وزنه ایراد نگیرید من درآوردی هست ولی به روم نیارید)
خب حالا خبر چیه خبر اینه از اونجایی که ما ۱۴۰۰ ها خیلی خاص هستیم از همه نظر(غیر حضوری خوندن دوازدهم و اولین کنکور قرن و ...) آلاء قشنگمون اومد و ما رو خاص تر هم کرد اونم چ خاص بودنی با یه گروه و اتیکت خیلی جذاب با نام بچه های کنکور تجربی ۱۴۰۰ خب حالا دوستان عزیز و خوبم هر کسی که میدونه جزء این دسته هست زحمت بکشه و درخواست بده تا دیگه هر وقت هر کسی هر سوالی خطاب به این گروه داشت دستش رو سرش نباشه ...
اما خبر دیگه هم دارم ...
دوستای گلم با توجه به قوانین و چارچوب انجمن از این به بعد سوال درسی مستقیم توی این تاپیک فرستاده نشه اما فک نکنید این تا پیک درش بسته میشه ها نه نه!!!! از این خبرا نیست این تا پیک مشاوره ای کمکی میشه با این تفاوت که سوال درسی مستقیم درش گذاشته نمیشه ...امیدوارم همه به این شرایط جدید احترام بزاریم و تا کنکور ۱۴۰۰ در کنار هم پر قدرت باقی بمونیم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
H_R یعنی جدا تاپیک بزنیم
-
@نگین-وهاب-مقدم برای سوالات اره ولی این گروه جدید رو تک کنی همه بچه های این تاپیک میان و مثل این تاپیک جواب میدن
اما این گروه واسه مشاوره ای و حرف های کنکوری بچه ها هستش -
H_R به نظرت اون طور بهتر نبود
-
@نگین-وهاب-مقدم ما حین سوال پرسیدن از هم هم کمک میگیریم وقت اینکه تاپیک جا بزنیم نداریم خو
-
@نگین-وهاب-مقدم ببین من الان خودمم دیدم یکی یه دفعه میاد جواب یه سوال واسه ۱ ماه پیش رو میده
-
H_R اون قطعا جوابشو قبلا گرفته این دیگه به صورت خو جوش جواب داده
-
@نگین-وهاب-مقدم بعد ما باید به قوانین هم احترام بزاریم برای کمک و این جور چیزا این تاپیک باقی میمونه
-
H_R قوانین بله ولی ما کنکوری هستیم
-
@نگین-وهاب-مقدم خب این قوانین با کنکوری بودن تناقض داره؟
294/8986