-
Hhh Hh در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
Hhh Hh ببخشید .درسته️
ازبس رو آزمایش فکر کردم قاطی کردم.الان قید فقط درسته یا اکثر؟
-
f.noori7979
قید فقط درسته. -
بچه ها این فرمولا خیلی مهمن یادمه دم عید دریا دریایی برام فرستاده بود و کلی بدردم خورد الان گوشه گالری موبایلم پیداش کردم امید وارم بدردتون بخوره -
بچه ها شکل ص 4 زیست 12 هم رو نگاه کنید این فسفاته که با اشتراکی فسفودی استره مگه خودش جز نوکلئوتید نیست
-
@نگین-وهاب-مقدم چرا تو تعریفش میگه درتشکیل فسفودی استرفسفات یک نوکلئوتید به گروه هیدروکسیل از قند مربوط به نو کلئو تید دیگرمتصل می شود این برام توضیح بدین اگه میشه خو مگه قند مربوط به نوکلئو تیده خودش نیست چرا میگه دیگر
-
@نگین-وهاب-مقدم در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
سلام بچه ها من منظور ص 10 زیست دازدهم نمی فهمم کلا کی می تونه قشنگ برام توضیح بده
یه عکس بده برات توضیح بدم
-
-
-
@نگین-وهاب-مقدم این شکل خودش کامل نوکلئو تیده چرا گفته نوکلئوتید ها با نوعی فسفودی استر به هم وصل میشن
-
Hhh Hh الان گرفتم یعنی از یه قند تا قند دیگه است کتاب هم چه تعریف های بدی داره
-
Hhh Hh باز هم مرسی
-
@نگین-وهاب-مقدم
دقت کن که در این شکل پیوند فسفو دی استر رو رسم نکرده و پیوندی که بین فسفات و قنده ، پیوند اشتراکی هست.
شکل صفحه ۵ پیوند فسفودی استر رو رسم کرده.که این پیوند ، نوکلعوتید ها رو به هم وصل میکنه. -
خوب الان خود پیوند رو مشکل داری که چجور تشکیل میشه؟
-
دریا دریایی نه گلی الان دیگه فهمیدم چی شد من فکر می کردم فسفودی استر بین فسفات و قنده خود نوکلئوتیده فهمیدم که استره نه دی استر بازم مرسی
-
دریا دریایی نه گلی الان دیگه فهمیدم چی شد من فکر می کردم فسفودی استر بین فسفات و قنده خود نوکلئوتیده فهمیدم که استره نه دی استر بازم مرسی
آره دقیقا
-
سلام دخترا خوبین میشه بیشتر در مورد فصل ۱ زیست دوازدهم مطلب بزارین
-
Moon1 خیرین کوچک دریا دلreplied to Reyhaneh behrad on ۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh behrad شما فیلم ها و کارگاه تست اقای موقاری رو ببینید اگه مشکل داشتید سوال کنید
-
-
این پست پاک شده!
-
101/8986