-
@dr-aryan ممنون شما خوبی؟
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a منم خوبم
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم شکر
-
@نگین-وهاب-مقدم در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
Fragile چطور می خونی سطحی می خونی
ع سطحی سطحی تر
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-aryan خداروشکر..
-
@نگین-وهاب-مقدم فیلم ببین زیست بعد پشت سرش کتاب درسی یو با دقت بخون قشنگ بعد چند تست بزن نکتشو یاداشت کن فرداش تستشو بزن نکته ای بخون
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیدید بعضی وقتا ک کم میخونید حرصتون میگیرع ک من باید خیلی زیادتر بخونم و گنجایش و استعدادام خیلی بیشترن؟ :)))
-
Hhh Hh در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
Fragile
سلام
فیلم های آقای موقاری رو ببین.خیلی خوبه.دیدم ولی نتونسم اوکی شم باش نمیدونم کجای کار میلنگه
-
دیدید بعضی وقتا ک کم میخونید حرصتون میگیرع ک من باید خیلی زیادتر بخونم و گنجایش و استعدادام خیلی بیشترن؟ :)))
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan بعلههه
-
@dr-aryan در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
ن من زیاد ک نیخونم این حس و میدا میکنم
-
Fragile چطور می خونی سطحی می خونی
ع سطحی سطحی تر
Fragile می دونی وقتی خودت میگی بدم میاد بخونم مغزت سیوش میکنه بعد هیچی نمیفهمی سعی کن دوسش داشته باشی
-
Fragile می دونی وقتی خودت میگی بدم میاد بخونم مغزت سیوش میکنه بعد هیچی نمیفهمی سعی کن دوسش داشته باشی
دارم هی سعی میکنم
-
@dr-aryan در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
ن من زیاد ک نیخونم این حس و میدا میکنم
-
-
دارم هی سعی میکنم
-
@dr-aryan بعلههه
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a مث خوره میوفته تو مغزت مغزتو میخوره
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-aryan بله..
-
-
@dr-aryan بله..
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a خب چرا بعدش بازم کم میخونیم
-
@dr-aryan چون برنامت میزون نیست
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-aryan چمیدونم..... چون مریضیم