-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا دور دور با اهنگ ولوم بالا حال ادمو خوب میکنه
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-aryan یه چیزی بالا تر از عالی
-
@dr-aryan به نظرت این اروم بودن چقد طول میکشه یه ربع یه ساعت دو ساعت ..... دونبال ارامش واقعی باش که ابدیه......
-
@dr-aryan به نظرت این اروم بودن چقد طول میکشه یه ربع یه ساعت دو ساعت ..... دونبال ارامش واقعی باش که ابدیه......
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم
سلام خوشگل خانوم
ولی اینا هم لازم ها
تو هم امتحان کن
#رفیق ناباب -
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-aryan
هیچی بهتر از خودش نیست -
حس-یخی من اهنگ گوش میدم بعضی اوقات ولی باهاش اروم نمیشم شاید یکمی از استرس کم کنه ولی خوب .... چیزی که واقعا ارومت میکنه و همیشگیه اونه نه چیزه دیگه ای چون اون تکه ای از وجودش تو وجودته خودش گذاشت .... پس همون هم اروم کننده واقعیه....
-
-
حس-یخی من اهنگ گوش میدم بعضی اوقات ولی باهاش اروم نمیشم شاید یکمی از استرس کم کنه ولی خوب .... چیزی که واقعا ارومت میکنه و همیشگیه اونه نه چیزه دیگه ای چون اون تکه ای از وجودش تو وجودته خودش گذاشت .... پس همون هم اروم کننده واقعیه....
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم
اره دقیقا حرفت درسته
ولی میگم اینا هم لازمه زندگیه
خدا هم جایی خود تفریح هم جایی خود
قیمه هارو با ماست ها قاطی میکنهاااا -
@نگین-وهاب-مقدم
اره دقیقا حرفت درسته
قیمه هارو با ماست ها قاطی میکنهااااحس-یخی ارامش واقعی هم جای خود ببینم تو مگه درس نداری الان که گوشتو بپیچونم
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
جمعه است نا سلامتی ها -
حس-یخی اره اینم هست من که دارم سلامت می خونم
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
این درس ها شکنجه روحیه به خداااا -
حس-یخی من میزارمشون جمعه معمولاکه وقت نگیرن اره ادم زورش میاد بخونشون
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
ارامشی ک ی هفته انرژی درس خوندن رو تامین میکنه
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-وهاب-مقدم در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
شاید هرکسی با ی چیزی ارامش پیدا میکنه....
-
@نگین-وهاب-مقدم
اره دقیقا حرفت درسته
قیمه هارو با ماست ها قاطی میکنهاااانوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
@نگین-وهاب-مقدم
اره دقیقا حرفت درسته
قیمه هارو با ماست ها قاطی میکنهااااهمه چیز لازمع.... منظورتو از ارامش واقعی نفهمیدم اما اگ منظورت خداست، توی زندگی من همه چی سرجاش هست
-
-
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم این چیه؟