بازگشایی مدارس خوزستان
-
بچها باورکنید فقط یکی دو هفته میبرنمون
بعدش میگن برید همون مجازی
این یکی دو هفته هم بخاطر اشنایی با معلما و کلاس بندی و اینجور مسخره بازیاس -
بچها باورکنید فقط یکی دو هفته میبرنمون
بعدش میگن برید همون مجازی
این یکی دو هفته هم بخاطر اشنایی با معلما و کلاس بندی و اینجور مسخره بازیاس -
@N-n-good همونم نمی برن میخوان مردم از مسافرتاشون برگردن الان معلم مارو قیافمونو ببینه یا نه تاثیر داره مگه؟
-
فاطمه موسوی 0 به ما گفتن بمونید تا خودمون بگیم فعلا نمیخواد بیایین..!
دزفولخانومِ_دوست_داشتنی به طرز عجیبی خوشحالم که مدرسه نمیرم
-
خانومِ_دوست_داشتنی به طرز عجیبی خوشحالم که مدرسه نمیرم
saba zarei
منم قرار نیست برم..! -
دانش-آموزان-آلاء
من دیگه خبر درباره بازگشایی مدارس نمیزارم تا وقتی که خودم برم پامو بزارم داخل مدرسه بعد موبایلو در میارم پیام میدم بهتون که اره باز شدنع
فک کنم واسه تصمیم گیری بجای سکه دارن از تاس استفاده میکنن.اخه هر بار یه چیز میاد -
saba zarei
منم قرار نیست برم..!خانومِ_دوست_داشتنی بزن قدش نرگث
-
دانش-آموزان-آلاء
من دیگه خبر درباره بازگشایی مدارس نمیزارم تا وقتی که خودم برم پامو بزارم داخل مدرسه بعد موبایلو در میارم پیام میدم بهتون که اره باز شدنع
فک کنم واسه تصمیم گیری بجای سکه دارن از تاس استفاده میکنن.اخه هر بار یه چیز میاد@Mr-Fantastic در بازگشایی مدارس خوزستان گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
فک کنم واسه تصمیم گیری بجای سکه دارن از تاس استفاده میکنن.اخه هر بار یه چیز میادشده مثل قضیه تعویق کنکور :)))
-
دانش-آموزان-آلاء
فک کنم واسه تصمیم گیری بجای سکه دارن از تاس استفاده میکنن.اخه هر بار یه چیز میاد@Mr-Fantastic وای فازشون چیه
چرا اینکار میکنن -
خانومِ_دوست_داشتنی بزن قدش نرگث