-
سلام.اگه میشه نکات ترجمه و درک مطلب رو کامل بگین چون 75 درصد کنکور از همین هاست
-
بچه ها شما هم حتما نظر بدین تا درک مطلب و ترجمه و بلخصوص تحلیل الصرفی و الاعراب رو بگن
-
تجزیه و ترکیب رو هم ضبط کنین
-
سلام فکر کنم ویدیو اخر اشتیاه نوشتین مستثنی هسته نه استثا
-
سلام با تشکر از زحمات شما
امکانش هست که جزوه ی کامل استاد رو بزارید که یه دفعه پرینتش بگیریم اینطور تیکه تیکه نباشه دیگه -
چرا جلسه 39 رو نمیشه با کیفیت بالا دانلود کرد
رو بالا میزنم ولی متوسط دان میکنه جان من کمک کنین -
انگار فقط اون یکی تنها نیست
اقا سهراب هستین؟
مشکل از طرف منه یا از الا اینجوری شده؟ -
erfan-fatehi
این مشکل از طرف شرکت ارائه دهنده اینترنت شما هست
از چ شرکتی استفاده می کنید؟ -
اینترنت مخابرات دارم
جدیدا اینطوری شده
مال شما مشکلی نداره؟ -
زبونم مو در اورد استاد کی تحلیل صرفی رو شرو میکنن اصلن شرو میکنن؟!!!
-
سلامم بچه ها.من مبحث ترجمه اقای جلادتیو دیدم تاثیر بسیاار عالیی داشت.حالا میخوام مبحث بعدیو بخونم نظر شما چیه با توجه ب زمان کمی ک داریم
-
سلام
بچها مبحث تعریب صفات شمارشی تدریس شده؟؟؟ -
سلام استاد ببخشید میشه مبحث تحلیل صرفی رو توضیح بدین
-
آلای عزیز همه ی ما میدونیم که شماها دارین تمام تلاش و زحماتتون رو انجام میدیم
اگه خدای نکرده نتونستین تا قبل از کنکور 96 همه ی مباحث رو بگین اشکالی نداره ما که از مباحث عالی تدریس شده استفاده کردیم
فقط خاهشا این صفر تا صد های درسهایی مثل دیفرانسیل و فیزیک و شیمی و گسسته و عربی رو حتما لااقل تاآخر شهریور هم که شده بگین تا بچه های کنکوری 97 و پشت کنکور های امسال استفتده کنن
چون این صفر تا صد های امسالتون واقعا عالیه و حیفه تکمیل نشه و دوباره سال دیگه از سر گرفته بشه پس بهتره همین صفر تا صد های امسال رو تکمیل کنین و سال آینده هم بچه ها از همینا استفاده کنن
و شما هم دوباره به خودتون زحمت ندین
این نظر شخصی من بود
بازم ممنون آلای عزیز و خسته نباشید و خدا قوت به همه شما -
sohrab1999@
منم با نظر ایشون خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی موافقم لطفا توجه بشه اما نه تا آخر شهریور لطفا تا اخر اردیبهشت!!چون من با توجه به شرایط امکان موندن ندارم و راستش مطمعنم امسال اگه تمام انرژی و تلاشمو بذارم موفق میشم نه من هرکسی که دلش بخواد و هدفش براش مهم باشه!!
آلایی های خیییییییییییییییییلی ازتون ممنون خدا قوت ...خواهش میکنم اگه مقدوره فیلمارو کامل کنی!!
سپاااااااااااااااااااااااس فراوان خسته نباشید وقت و روزگارتون خوش️
️
-
ینی اینجا هییییچکس نمیدونه جزوه تستای مفعول مطلقو از کجا باید گیر بیارم!؟!؟
-
ای بابا یکی جواب بده خواهشا
-
عایا کسی هست مرا یاری کند؟
-
سلام آلا
الهی من قربونت بشم همه ی این فیلم های در حال ضبط رو تموم کن . من از آلایی های قدیمیم از اولای سال 94 با آلا آشنا شدم و تا الآن کلی دانش آموز رو به آلا رسوندم .
الآنم سال سومم و 97 کنکور دارم . مرسی که هستید. -
دوستان سلام من همچی زیاد تو عربی خوب نیستم واسه همین این بحثا رو نمیشناسم.ایا توشون اعلال هست یا قراره درس بدن؟؟ممنون
750/898