زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام دوستان.من کنکوریه ۹۷ هستم.ایا فیلم های اقای راوش خوبن و خوب درس میدن؟اگه خوب نیست بگین یه فکری برا ادبیاتم بکنم
-
puria_pa99 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان.من کنکوریه ۹۷ هستم.ایا فیلم های اقای راوش خوبن و خوب درس میدن؟اگه خوب نیست بگین یه فکری برا ادبیاتم بکنم
خوبه
-
اقا راوش دمت گرم من بالاخره فرق بین اضافه تشبیهی واستعاری و فهمیدم...
-
دوستان سلام. استاد که تاریخ ادبیات رو بصورت ویس گفتن ایا کـــل تاریخ ادبیات رو گفتن یا فقط بعضیاش؟
-
reza213 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان سلام. استاد که تاریخ ادبیات رو بصورت ویس گفتن ایا کـــل تاریخ ادبیات رو گفتن یا فقط بعضیاش؟
سلام فک میکنم کلش رو گفتن
-
سلام خدمت همه بزرگواران،
جزوه ای استاد راوش از روی اون توی فیلمهاشون تدریس میکنند کمی تفاوت داره با جزوه ای که روی سایت برای دانلود قرار گرفته، لطفا پیگیری کنید. متشکرم -
سلام جزوه ای که توی فیلم تدریس میشه با جزوه ی روی سایت تفاوت داره دلیلش اینکه جزوه ی توی فیلم ها قدیمی بود و انو از روی سایت برداشتند و جزوه ی جدید و به روز استاد رو گذاشتن که تفاوت زیادی ندارن البته این تفاوت در بخش آرایه ها است و بقیه درست هستن.
-
سلام. چرا جلسه معارفه و جلسه دوم ، مربوط به استاد مربوطه نیستن؟!
جلسه معارفه، اقای امینی پخش میشه و جلسه ی دوم ،اقای اقاجانی!!
برای شما هم همچین مشکلی پیش میاد؟! -
جلسه 4 هم دبیر فیزیک پخش میشه!
-
جلسه 9 هم همین مشکل رو داره. اصلاح میشه یا باید با دبیر دیگری بخونیمش؟!
-
mehdizahed
سلام
به لینک زیر برین اونجا راه حل گفته شده
http://forum.alaatv.com/topic/4035/حل-مشکل-جابه-جایی-و-کیفیت-فیلم-ها/24 -
سلام
الا ای دوستانی که این دوره از ادبیات رو می بینید! آقای راوش زبان فارسی رو بصورت صفر تا صد توضیح میدن یا با فرض اینکه خود دانش آموز زبان فارسی اول دبیرستان و یه چیزهایی از زبان فارسی رو بلده پیش میره؟
آخه من توی زبان فارسی صفرم ! خواستم ببینم که به کارم میخوره دانلودش کنم یا نه
پیشاپیش ممنون از جواب هاتون -
parastoureplied to HossEin freedom on ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HossEin freedom در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
الا ای دوستانی که این دوره از ادبیات رو می بینید! آقای راوش زبان فارسی رو بصورت صفر تا صد توضیح میدن یا با فرض اینکه خود دانش آموز زبان فارسی اول دبیرستان و یه چیزهایی از زبان فارسی رو بلده پیش میره؟
آخه من توی زبان فارسی صفرم ! خواستم ببینم که به کارم میخوره دانلودش کنم یا نه
پیشاپیش ممنون از جواب هاتونسلام.بله از 0اموزش میدن
-
سلام جلسه27چرا حذف شده؟؟
-
amir.h.ramezani در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام جلسه27چرا حذف شده؟؟
سلام . جلسه 27 حذف نشده اصلا جلسه 27 نداشت " واضح تر بگم به خاطر اشتباه تایپی جلسه 27 جا افتاده .
-
دوستان برای قرابت معنایی چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟
خواهشا . خواهشا یک جواب جامع و کامل بدید. -
Dr.Saraaareplied to Amir_M_Saberi on ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir_M_Saberi در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خواهشا . خواهشا یک جواب جامع و کامل بدید.اول کتاب درسی رو بخونید ( بیشتر مفاهیم قرابت از کتاب درسیه)
بعد از الگو یا کتابای دیگه روزانه تست بزنین
همین روششه:) -
Amir_M_Saberireplied to Dr.Saraaa on ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Amir_M_Saberi در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خواهشا . خواهشا یک جواب جامع و کامل بدید.اول کتاب درسی رو بخونید ( بیشتر مفاهیم قرابت از کتاب درسیه)
همین روششه:)
خیلی ممنون دکتر جان..
این خیلی واضح بود که ما باید اول کتاب رو بخونیم و تست بزنیم..
دوستان یه راه خوب جلوی آدم بزارید تشکر. -
Dr.Saraaareplied to Amir_M_Saberi on ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همین روششه:)
خیلی ممنون دکتر جان..
این خیلی واضح بود که ما باید اول کتاب رو بخونیم و تست بزنیم..
دوستان یه راه خوب جلوی آدم بزارید تشکر.