-
mohsen kazemireplied to Dr.Masters on ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
mohsen kazemireplied to fatemekhanom on ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
بارانی همینو بگو به جای این که از خدای کتاب شیمی طلب استغفار کنن دارن شاخ بازی در میارن
-
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to mohsen kazemi on ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط fatemekhanom انجام شده
mohsen kazemi من شیمی خیلی سبز دارم گاج دارم مبتکرانم دارم
اما فقط مبتکران کار میکنم
بخاطر خودتون گفتم
اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم -
mohsen kazemireplied to fatemekhanom on ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom قلم چی ندارین منم به همون خاطر گفتم
-
این پست پاک شده!
-
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to mohsen kazemi on ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
من شیمی جامع مهرو ماه رو دارم.
-
mohsen kazemireplied to fatemekhanom on ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to mohsen kazemi on ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohsen kazemi قلم چی بیخوده همش
-
mohsen kazemi از چه نظر؟؟
-
داداش شیمی رو چطور باس خوند
من زیستم تعریف نباشه همیشه بالا ۶۰درصد ولی شیمیم خیلی خرابه
ینی راهی هس که بشه شیمی رو فهمید ؟ -
mohsen kazemireplied to fatemekhanom on ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom شوخی کردم می دونم کتاب ....
-
بارانی شما درصدتون چنده تو آزمونی که می دین؟
-
mohsen kazemireplied to erfan-fatehi on ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan-fatehi اگه می خوای نتیجه بگیری کلاس خصوصی برو خودت رو گول نزن
-
دوستان شبتون خوش یه کنکوری دیگه بیشتر این بیدار نمیمونه
جمله اخر .....اگر میخواهید درصد قلم چی افزایش یابد فار بزنید و نمونه سوالات سال های گذشته قلم چی رو از سایتا گیر بیارید بزنید -
mohsen kazemi زیاد خوب نیست اخه تازه شروع کردم ب درس خوندن دفعه قبل 40 خورده ای درصدم بود
1420/5102