-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
موفق باشید همه ی دوستان
-
دوستان عزیز هیچوقت کسی رو مسخره نکنید هیچوقت چون خدا جای حق نشسته
-
ان شاالله همه ی دوستان کنکوری این مدتو با ارامشو توکل برخدا بخونن . کنکوری های 97 هم امتحانات نهاییشون رو عالی بدن . برای همه دوستان ارزوی موفقیت دارم . التماس دعا
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا چرا هیچ کدوم از ادمین ها جواب نمیدن؟؟؟؟؟؟الا مگه همایش فروردین اقا اقاجانی رو خریداری نکرد؟؟؟پس کو؟؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد سلام چرا رو 95 گیر کردید و نمیری 96 منظورم فیلماست تموم میشه انشا ا... دیگه نه ؟
-
اقا چرا هیچ کدوم از ادمین ها جواب نمیدن؟؟؟؟؟؟الا مگه همایش فروردین اقا اقاجانی رو خریداری نکرد؟؟؟پس کو؟؟؟
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهghadremotlagh
تو تلگرام ب ادمین پیام بدین -
نوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام استاد عزیز. میشه لدفا ادامه بدین ؟ اخه تو فیلمای جدیدتون بهتر تستارو بررسی میکنید . خواهش میکنم ادامه بدین
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوست عزیز یه ماه دیگه کنکوره الان فیلم دیگه بدرد نمیخوره الان فقط باید جمع بندی کنید مهندس اقاجانی هم انشاءالله این کلاس ها رو برای کنکور97کامل میکنند ...کیفیت کلاس های امسال استاد نسبت به پارسال واقعا خیلی بهتر بود ممنون از الاء
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام...کسایی که فرمول محاسبه تعداد جفت الکترون های ناپیوندی رو میدونن پاسخ بدن که آیا اگه یه ترکیب بار داشت باید حساب شه؟؟؟؟؟؟؟
-
آقای آقاجانی تورو خدا لا اقل اسید و باز یا محلول رو تدریس کنین لطفا من به شخصه فقط شیمی رو از فیلم های شما میتونم بخونم و خیلی هم تاثیر داشته لطفا یه کاری بکنین تو این ایام باقی مانده نهایت استفاده رو به کار بگیرین خیلی ممنون میشم با تشکر
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد نمیشه اسید و باز یا الکترو شیمی رو تدریس کنین
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تازه فصل 4 و 5 فیزیک 2 هم مونده
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواشها استاد سریع تر چون اینجا مخصوص کنکوری های 96 هستشا نه 97
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا خیلی از بچه ها از پشت کنکور نشتن خسته شدن بلخصوص دوستان من
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توقسمت اول موازنه استاد میگن میریم توقسمت بعدی تست های لول بالای موازنه رو حل کنیم ولی دیگه موازنه نمیگه میاد رو مسائل چرا اینجوره پس