-
mojtaba.ettehad شما همه ی درسا رو فولین ؟
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra1303 ینی چی؟؟از چ لحاظ؟؟
منظورتون رو نفهمیدم -
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها ...اگه پستم مربوط ب اینجا نیس شرمنده....میشه لطفا ب من کمک کنید بگین برای هر درسی چی کتاب و انتشاراتی خوبه ک بخونم و نتیجه بگیرم؟برای رشته تجربی
-
سلام بچه ها ...اگه پستم مربوط ب اینجا نیس شرمنده....میشه لطفا ب من کمک کنید بگین برای هر درسی چی کتاب و انتشاراتی خوبه ک بخونم و نتیجه بگیرم؟برای رشته تجربی
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmobinaha77 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سطحت چهطوره؟برای چه درصدایی حدودا میخوای
-
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منکه قبلا کلاس کنکور استاد اقاجانی را دیدم این را هم ببینم؟
-
فربد
سلام بینید شما که فیلم های قبلی رو دیدید می تونید از پس همه تست ها بربیاید برا همه ی فیلم هایی که دیدین تست زدین خلاصه نوشتین؟
این سوال رو باید خودتون جواب بدین اگه نیاز دارین ببینید به خصوص اینکه امسال استاد با یه روش دیگه تدریس می کنن -
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arsalanalinejad76yahoo.com
خو سطح بالا.... رتبه زیر۱۰۰۰میخام.... ترازم حدود۵۸۰۰ هست -
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ازشیمی خبری نیست احتمالا اتفاقی افتاده
-
arsalanalinejad76yahoo.com
خو سطح بالا.... رتبه زیر۱۰۰۰میخام.... ترازم حدود۵۸۰۰ هستنوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۵، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmobinaha77
کتاب زیاد هس من خودم خیلی کتاب دارم در حدود 60تا شاید بیشتر در حال حاضر فعلا از 10_15تاش برای خوندن و تست استفاده میکنم
ریاضی خیلی سبز و مهر و ماه جامع و کلاس استاد امینی راد
شیمی من از کتابای مبتکران و استاد ابوالقاسمی استفاده میکنم و هم از کلاسای استاد اقاجانی
زیست خیلی سبز خوبه نشر الگو خوبه فاگو زیست خوبه و ویدیو استاد پازوکی
فیزیک گاج میکرو طبقه بندی و نشر الگو و ویدیو استاد فدایی فر -
بالاخره اومد
-
اره . ایلولا
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون آلا
-
ببخشید فیلمه ناقصه ؟
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@helen_amorخیلی ممنونم ...البته من برای ریاضی خیلی سبز دارم ولی برای ازمون جواب نمیده درصدام نمیاد بالا:\فیزیک گاج نقره ای رو خوندم ولی برای سطح بالاتر بین نشر الگو و فار نمیدونم کدوم بهتره...
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون
از زحماتتون
لطفا با تدریس کامل و سریعتون ما را از هر کتابی بی نیاز کنید -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنکیو ور ماچ//فقط لطفا واسه قسمت های بعدمارو مثل این قسمت اذیت نکنید...گناه داریم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شده
سلام ببخشید من سری کامل شیمی اقای اقاجانی مال کنکور 95رو کاملا دانلود کردم . بنظر شما ایا نیاز هست که مال سال 96رو دوباره دانلود کنم ؟لطفا راهنمایی کنید
-
مثه پارسال عالی __
مرسی -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا فوق العادست ایشالا جزوشم بذارین محشرمیشه