IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
banoo بله شما درست میگی شما کنکوری ها در اولویت هستید برای ما دبیرستانی ها هم خدا کریمه
-
ghadremotlagh توکانال دیدم که واسه سومی ها قراره برنامه بزارن اگه بازدید به 18 هزار تا برسه امیدوارم جبر رو هم پوشش بدن
من پارسال خودم چند قسمت از همایش آقای کرد رو دیدم خیلی هم جواب گرفتم جبر درسیه که روش وقت بزاری حتما نتیجه میگیری -
banooبله من هم خبرشو تو کانال دیدم.....تدریس اقای کرد خیلی خوبه ولی درس 1و2 جبر رو تدریس نکردن....به هر حال ممنونم از شما دوست عزیز
-
گسسته کدوم دبیر بهتره؟
-
سلام
میشه لطف کنید یه توضیحی راجع به الگوریتم هاول حکیمی برای تشخیص گرافی بودن بدید .
ممنون -
amirab78 در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
میشه لطف کنید یه توضیحی راجع به الگوریتم هاول حکیمی برای تشخیص گرافی بودن بدید .
ممنونسلام شما رو ارجاع میدم به ص 9 جزوه ی استاد چون به نظرم بسیار کامل هست
همچنین فیلم تدریس این بخش یعنی جلسه ی سوم -
-
banoo در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
از ادمین های محترم و آقا سهراب خواهش میکنم در صورت اطلاع به این سوال پاسخ بدن
ضبط تحلیلی صورت میگیره ؟و بعد از گسسته میشه؟خودم میدونم که یکی از بچه ها قبلا این سوال رو از خود استاد پرسیدن و ایشون گفتن بله اما میشه اگه مقدور هست یه زمان حدودی براش بگین؟ ممنونم ازتون
@ادمین sohrabسلام اگر خدا بخواد و زنده باشیم از 2 هفته ی دیگه تحلیلی استاد شروع میشه!
-
sohrab در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
از ادمین های محترم و آقا سهراب خواهش میکنم در صورت اطلاع به این سوال پاسخ بدن
ضبط تحلیلی صورت میگیره ؟و بعد از گسسته میشه؟خودم میدونم که یکی از بچه ها قبلا این سوال رو از خود استاد پرسیدن و ایشون گفتن بله اما میشه اگه مقدور هست یه زمان حدودی براش بگین؟ ممنونم ازتون
@ادمین sohrabسلام اگر خدا بخواد و زنده باشیم از 2 هفته ی دیگه تحلیلی استاد شروع میشه!
آخه چرا انقدر شما خوبیییییین مرسی که ما رو کلی خوشحال کردین
از طرف خودم قول میدم که حتما خوب خوب درسامو بخونم -
-
استاد تو جلسه ی آخر گفتن که یه جلسه حل تمرین از گراف داریم آنالیز ازش پیشی گرفت؟
همین الان داشتم جزوه ی گراف رو میخوندم چشمم افتاد به تمرینا
البته این خیلی خوبه که بچه های تجربی هم میتونن تدریس ایشونو ببینن چون ایشون عاالین و خب این مبحث برای ما هم توی سرتاسر گسسته مورد نیازه ولی...
sohrab @ادمیننگران نباش داریم، بعدا قرار می گیره فقط یه جابه جایی صورت گرفته، قبل از دیدن آنالیز به شما توصیه می کنم دو تا فیلم زیر رو حتما ببینی
-
توضیحات جلسه ی 15
آنالیز ترکیبی
روش های شمارش
(مشترک ریاضی و تجربی)
برای دانش آموزان تجربی در احتمال کاربرد دارد و برای دانش آموزان ریاضی در سرتاسر ریاضیات گسسته
(فهم این مبحث ما را از فرمول های زیادی در سراسر گسسته بی نیاز میکند)
_تعریفی از آنالیز ترکیبی و منظور از آن
_اصول شمارش شامل:
_اصل ضرب
_اصل جمع
به طور کلي در رياضيات "و" به معناي ضرب، "يا" به معناي جمع مي باشد
_حل اولین مثال از ص 1 جزوه (مروری کوتاه از ماتریس برای فهم بهتر سوال و استفاده از هر دو اصل جمع و ضرب)
_حل دومین مثال از ص 1 جزوه و ذکر نکته ای مهم در مورد حداقل و حداکثر در ریاضیات (استفاده از هر دو اصل جمع و ضرب در سوال)
_حل سومین مثال (که دو قسمتی است)از ص 1 جزوه (هر دو اصل جمع و ضرب) و تفکرات اشتباه دانش آموزان در راهبرد حل این سوال!
_مثال چهارم ازین صفحه به عهده ی دانش آموزان است!جواب آخر 30
_حل مثال نخست از ص 2 همراه با راهبرد حل(مثال: با حروف کلمة بلوچستان به چند طريق مي توان کلمات 2 حرفي با معني و بي معني ساخت؟)
_حل دومین مثال ص 2 جزوه که پرتکرار است و بارها توسط طراحان مطرح شده و مربوط به کنکورهای گذشته است (مثال: با حروف کلمه ی جمهوری به چند طريق ميتوان کلمات 3 حرفي بدون تکرار حروف ساخت که حرف اول آنها نقطه دار نباشد؟) و ارائه ی راهبرد حل
_حل مثال سوم تا پنجم ص 2 جزوه که مربوط به تکرار ارقام و تعداد زیر مجموعه هاست -
توضیحات جلسه ی 15
آنالیز ترکیبیسلام توضیحات شما اضافه شد
ممنونم -
#تدریس #گسسته جلسه 16: آنالیز ترکیبی (قسمت 2)
مشترک با رشته ی #تجربی
آقای #موذنی پور
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5467
@alaa_sanatisharif