-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
hasan bolbol دوست عزیز خاله بازیت گرفته هرسری میای اینجا یچیز مینویسی ؟ مشکلت چیه بگو حل کنیم . کمبود احساسات داری ؟ چه مشکلی داری ک هرسری میای اینجا خودتو میزنی جای شاگرد استاد طلوعی و..... من خودم چند روز پیش با استاد صحبت کردم ایشون گفتن اصلا شما رو نمیشناسن . لطفا ب این کارت ادامه نده
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
hasan bolbol
بلبل جان
جیک جیک مستونت هست............فکر زمستونت هست؟ -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جریان متناوب تندریس نشده چرااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
hasan bolbol دوست عزیز میخوای شعر بگی تاپیک تو دلی هست اینجا تاپیک درسیه
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehdi7899 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جریان متناوب تندریس نشده چرااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
واقعا ؟ !
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Reza.Tah خخخ خیلی باحال بود
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام...امیدوارم حرف من به گوش مسئولان الا برسه... من به شخصه از تمامی زحمات شبانه روزی و بی منت شما سپاسگزارم و معتقدم که نمی تونیم تمامی لطف شمارو جبران کنیم... ولی ازتون خواهشمندم که دلیل نیومدن تقریبا یک هفته ای فیلما رو در کانال اطلاع رسانی بکنین تا خیالمون راحت بشه... استرس ودغدغه کنکور کم نیست که اضطراب اضافی روهم تحمل کنیم... خیلی ها مثل من چشم انتظار اومدن فیلما
هستن...بازم ممنون -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان عزیز سال سوم کامل تدریس شده؟
-
Šàřà بله کامل تدریس شده .
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان بعضی ها میگن استاد طلوعی مبحث جریان متناوب رو تدریس نکردن. درسته؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام/شنیده شده یکسری ها قصد شکایت از آلا را دارند/ولی اگه شکایت کنید دیگه من هم میگم بی انصافیه /صبر کنید آلا جبران میکنه/
-
سلام/شنیده شده یکسری ها قصد شکایت از آلا را دارند/ولی اگه شکایت کنید دیگه من هم میگم بی انصافیه /صبر کنید آلا جبران میکنه/
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadaghajani شکایت برای چی؟!
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadaghajani شکایت
-
mohammadaghajani شکایت
fotros313 شاید بعضیا بخاطر همایش بخوان شکایت کنن البته نمیدونم دلیلشون چیه ولی هرچی هست کار درستی نیست . جمع بندی حتی اگر بخوان کنن دوستان 50 روز وقت هست بعضی دوستان چنان بد حرف میزنن که انگار هفته دیگ کنکوره و الاء براشون نمیفرسته .
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا فیزیک حالت جامد اسونه؟
چون واسه این فصل فقط دوتا ویدیو هس از پارسالیا -
mehdi7899 بله متن کتابو بخونید + همون فیلما استفاده کنید و فیلمای استاد طلوعی اومدن مرورکنید