"یاوران آلاء"
تاپیک ویژهی آبان ماه
-
%(#ff6619)[بِه] %(#ff7433)[نامِ] %(#ff8e59)[خالقِ ]%(#ff9f73)[مهر]%(#ffb08c)[بانیها]
سلام رفقای آلایی
حالتون چطوره؟!
شبِ پاییزیتون بخیر
اینموقع از سال ،
شبا طولانی تر از روزها هستن
ولی مگه برای %(#ff5c0a)[تیمِ خفنِ آلاء] فرق میکنه؟
شبانه روزی زحمت میکشن
تا فیلمها رُ برسونن به دستِ شما!
الان وقتش نیست که دستشون رو بگیریم
و یه فنجون چای بدیم دستشون
تا خستگیاشون رو فراموش کنن
لازمه یادآوری کنم:
%(#ff640a)[آلاء] یعنی مـ
ـاه
این انتخابِ توعه که ماه رو انتخاب کنی،
به ماه برسی،
و ماه بشی
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@ریاضیا
@تجربیا
@انسانیا
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@ادمین
@ناظم
و @خیرین-کوچک-دریا-دل
#ماه آلایی باش
-
راه ابریشم ،آلا با این کارش واقعا شعار عدالت اموزشیش رو زیر سوال بردن من که پول یه کتاب تست رو ندارم چجوری راه ابریشم رو بخرم ولی دوستی که پول داره میخره و تست های خیلی خوبی براش حل میشه حدود ۱۰ برابر بیشتر کارگاه نکته وتست و دبیرانش هم بهتر هستند مثل آقای طلوعی و پویان نظر فقط برای راه ابریشم فیلم ضبط میکنند وبرای ما نه و آقای پویان نظر درپایه های پایینتر هم تست حل نمیکنند واین واقعا یک احجاف در حق ماهاست که توان خرید نداریم
-
راه ابریشم ،آلا با این کارش واقعا شعار عدالت اموزشیش رو زیر سوال بردن من که پول یه کتاب تست رو ندارم چجوری راه ابریشم رو بخرم ولی دوستی که پول داره میخره و تست های خیلی خوبی براش حل میشه حدود ۱۰ برابر بیشتر کارگاه نکته وتست و دبیرانش هم بهتر هستند مثل آقای طلوعی و پویان نظر فقط برای راه ابریشم فیلم ضبط میکنند وبرای ما نه و آقای پویان نظر درپایه های پایینتر هم تست حل نمیکنند واین واقعا یک احجاف در حق ماهاست که توان خرید نداریم
محمد جواد 0 سلام دوست عزیز وقتتون بخیر نه واقعا اینطور نیست کسایی که نمیتونن راه ابریشم رو تهیه کنن میتونن از جلساتی که رایگان گذاشتن استفاده کنن که واقعا چیزی کمتر از تست ها و فیلم های راه ابریشم نیستن بالاخره موسسه الا هم هزینه های زیادی داره باید یک منبع درآمد داشته باشه که بتونه به کارش ادامه بده همین فیلم های رایگان رو استفاده کن تمام تلاشتو بکن انشالله با توکل بر خدا و تلاش خودت موفق میشی
-
محمد جواد 0 ببین عزیز آلا خدمتش به تمام دانش آموزان رو خیلی وقت پیش کرده و تموم شده ! با چندین هزار ساعت فیلم های رایگان و... که تو این دور و زمونه که همه دندون تیز کردن برا پول زدن تو این بحث کنکور اینا ، آلا چندین ساله رایگان بوده و همچنانم هست و در حال ارائه خدماته .
حالا هم که متاسفانه ، آلا یه حامی گنده منده نداره تا همه چیش رایگان باشه (واقعا هم نمیدونم چرا حامی بزرگ نداره ! شاید چون دارن ضرر میزنن به مافیا های کنکور و عدالت آموزشی رو برقرار کردن !) این مجموعه مجبوره برای ادامه دادن به بخش های رایگانش یه درآمدی از جای دیگه کسب کنه که همین بخش رایگان ادامه پیدا کنه و کاملا هم حق دارنو کارشون درسته . من واقعا میخوام همینجا یکبار دیگه از تمام دست اندر کاران و باعث بانی های این کار خیر که امید به درس خوندنو به خیلیییی ها برگردوندن (از جمله خودم) تشکر ویژه ای بکنم و اینم میگم هر دوست و آشنایی دیدم ، میبینم و خواهم دید رو به این مجموعه دعوت کرده ، میکنم و خواهم کرد
sohrab