اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟
-
سلام بچه ها اگه تو صفحه چت یه نفر تمام پیاماش واست حذف شه و کل پستای اون ادمه پاک شده باشه ینی مشکل از کجاست؟
خواهش میکنم کمک کنین
-
سلام بچه ها اگه تو صفحه چت یه نفر تمام پیاماش واست حذف شه و کل پستای اون ادمه پاک شده باشه ینی مشکل از کجاست؟
خواهش میکنم کمک کنین
-
Fateme Sh 0 ید اخراح شده نگا کن ؟
-
Fateme Sh 0 ید اخراح شده نگا کن ؟
zzz r
از کجا باید فهمید؟ -
خواهش میکنم کمک کنین
Fateme Sh 0 خودش پاک کرده
-
Fateme Sh 0 خودش پاک کرده
@dr-aryan
نه نزده Delete massage فقط هیچ پیامی نیست دیگه پیامای من هست پیامای اون نیست اگه خودش پاک کرده بود حتما میزد اخه پستاشم نیست -
@dr-aryan
نه نزده Delete massage فقط هیچ پیامی نیست دیگه پیامای من هست پیامای اون نیست اگه خودش پاک کرده بود حتما میزد اخه پستاشم نیستFateme Sh 0 در اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟ گفته است:
@dr-aryan
نه نزده Delete massage فقط هیچ پیامی نیست دیگه پیامای من هست پیامای اون نیست اگه خودش پاک کرده بود حتما میزد اخه پستاشم نیستنمدونم مدیر رو تگ میکنم
@M-an -
خواهش میکنم کمک کنین
-
خواهش میکنم کمک کنین
Fateme Sh 0 ميگما شاید اخراج شده
-
Fateme Sh 0 در اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟ گفته است:
@dr-aryan
نه نزده Delete massage فقط هیچ پیامی نیست دیگه پیامای من هست پیامای اون نیست اگه خودش پاک کرده بود حتما میزد اخه پستاشم نیستنمدونم مدیر رو تگ میکنم
@M-an@dr-aryan
اخه مدیر دو روزی هست که انلاین نشده -
@sadaf-a
چجوری بفهمم اخراج شده یا نه -
این پست پاک شده!
@mahta-kamali آره این ممکنه..
-
@sadaf-a
اخرین بازدیدش رو زده یک ساعت پیش ولی خب جواب نداده پیامامو هیچ پستی هم نگذاشته -
@sadaf-a
چجوری بفهمم اخراج شده یا نهFateme Sh 0 خب همونجا قسمت پروفایل شو اینا نوشته اخراج شده..
-
@sadaf-a
اخرین بازدیدش رو زده یک ساعت پیش ولی خب جواب نداده پیامامو هیچ پستی هم نگذاشتهmodules:composer.user_said_in, Fateme Sh 0, اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟
@sadaf-a
اخرین بازدیدش رو زده یک ساعت پیش ولی خب جواب نداده پیامامو هیچ پستی هم نگذاشتهآخرین بازدید ها خیلی درست نیستن.
احتمالا پیامتو دیده ولی جواب نداده -
Fateme Sh 0 خب همونجا قسمت پروفایل شو اینا نوشته اخراج شده..
@sadaf-a نه خب همچین چیزی نیست اصلا نزده که اخراج شده
-
modules:composer.user_said_in, Fateme Sh 0, اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟
@sadaf-a
اخرین بازدیدش رو زده یک ساعت پیش ولی خب جواب نداده پیامامو هیچ پستی هم نگذاشتهآخرین بازدید ها خیلی درست نیستن.
احتمالا پیامتو دیده ولی جواب نداده@mahta-kamali
اگه دیده بود صد در صد جواب میداد -
@sadaf-a نه خب همچین چیزی نیست اصلا نزده که اخراج شده
Fateme Sh 0 نمیدونم والا.... نگین وهاب مقدم و تگ کن..
-
@mahta-kamali
اگه دیده بود صد در صد جواب میدادmodules:composer.user_said_in, Fateme Sh 0, اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟
@mahta-kamali
اگه دیده بود صد در صد جواب میدادپس یکم صبر کنین شاید جواب دادن
-
این پست پاک شده!
@mahta-kamali
مهتا خانم اگه پاک کرده باشه مگه نمیزنهDelete massage????همچین چیزی رو باید بزنه ولی نزده پیامای من هست ولی پیامای اون نه