اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟
-
@dr-aryan
نه نزده Delete massage فقط هیچ پیامی نیست دیگه پیامای من هست پیامای اون نیست اگه خودش پاک کرده بود حتما میزد اخه پستاشم نیستنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 در اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟ گفته است:
@dr-aryan
نه نزده Delete massage فقط هیچ پیامی نیست دیگه پیامای من هست پیامای اون نیست اگه خودش پاک کرده بود حتما میزد اخه پستاشم نیستنمدونم مدیر رو تگ میکنم
@M-an -
سلام بچه ها اگه تو صفحه چت یه نفر تمام پیاماش واست حذف شه و کل پستای اون ادمه پاک شده باشه ینی مشکل از کجاست؟
خواهش میکنم کمک کنین
این پست پاک شده! -
سلام بچه ها اگه تو صفحه چت یه نفر تمام پیاماش واست حذف شه و کل پستای اون ادمه پاک شده باشه ینی مشکل از کجاست؟
خواهش میکنم کمک کنین
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 ميگما شاید اخراج شده
-
Fateme Sh 0 در اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟ گفته است:
@dr-aryan
نه نزده Delete massage فقط هیچ پیامی نیست دیگه پیامای من هست پیامای اون نیست اگه خودش پاک کرده بود حتما میزد اخه پستاشم نیستنمدونم مدیر رو تگ میکنم
@M-anنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan
اخه مدیر دو روزی هست که انلاین نشده -
Fateme Sh 0 ميگما شاید اخراج شده
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a
چجوری بفهمم اخراج شده یا نه -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali آره این ممکنه..
-
Fateme Sh 0 ميگما شاید اخراج شده
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a
اخرین بازدیدش رو زده یک ساعت پیش ولی خب جواب نداده پیامامو هیچ پستی هم نگذاشته -
@sadaf-a
چجوری بفهمم اخراج شده یا نهنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط Tragic Girl انجام شدهFateme Sh 0 خب همونجا قسمت پروفایل شو اینا نوشته اخراج شده..
-
@sadaf-a
اخرین بازدیدش رو زده یک ساعت پیش ولی خب جواب نداده پیامامو هیچ پستی هم نگذاشتهmodules:composer.user_said_in, Fateme Sh 0, اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟
@sadaf-a
اخرین بازدیدش رو زده یک ساعت پیش ولی خب جواب نداده پیامامو هیچ پستی هم نگذاشتهآخرین بازدید ها خیلی درست نیستن.
احتمالا پیامتو دیده ولی جواب نداده -
Fateme Sh 0 خب همونجا قسمت پروفایل شو اینا نوشته اخراج شده..
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a نه خب همچین چیزی نیست اصلا نزده که اخراج شده
-
modules:composer.user_said_in, Fateme Sh 0, اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟
@sadaf-a
اخرین بازدیدش رو زده یک ساعت پیش ولی خب جواب نداده پیامامو هیچ پستی هم نگذاشتهآخرین بازدید ها خیلی درست نیستن.
احتمالا پیامتو دیده ولی جواب ندادهنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali
اگه دیده بود صد در صد جواب میداد -
@sadaf-a نه خب همچین چیزی نیست اصلا نزده که اخراج شده
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 نمیدونم والا.... نگین وهاب مقدم و تگ کن..
-
@mahta-kamali
اگه دیده بود صد در صد جواب میدادmodules:composer.user_said_in, Fateme Sh 0, اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟
@mahta-kamali
اگه دیده بود صد در صد جواب میدادپس یکم صبر کنین شاید جواب دادن
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali
مهتا خانم اگه پاک کرده باشه مگه نمیزنهDelete massage????همچین چیزی رو باید بزنه ولی نزده پیامای من هست ولی پیامای اون نه -
Fateme Sh 0 نمیدونم والا.... نگین وهاب مقدم و تگ کن..
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a
خودتون تگ کنین من بلد نیستم بی زحمت -
modules:composer.user_said_in, Fateme Sh 0, اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟
@mahta-kamali
اگه دیده بود صد در صد جواب میدادپس یکم صبر کنین شاید جواب دادن
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali
اخه از دیروز بوده پیاما
ببینین من تو صفحش بودم دیدم زد ارور ۵۰۳ بعد از چند دقیفه اومدم دیدم درست شده ولی از اون به بعد اون جواب نداد -
@sadaf-a
خودتون تگ کنین من بلد نیستم بی زحمتنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 نگین وهاب مقدم
-
نوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اااه عاقاااا چرا من نگینووو تگ میکنم یکی دیگ تگ میشع اخععع
-
@mahta-kamali
اخه از دیروز بوده پیاما
ببینین من تو صفحش بودم دیدم زد ارور ۵۰۳ بعد از چند دقیفه اومدم دیدم درست شده ولی از اون به بعد اون جواب ندادmodules:composer.user_said_in, Fateme Sh 0, اگه تمام پیاما حذف بشه ینی چی؟
@mahta-kamali
اخه از دیروز بوده پیاما
ببینین من تو صفحش بودم دیدم زد ارور ۵۰۳ بعد از چند دقیفه اومدم دیدم درست شده ولی از اون به بعد اون جواب ندادبرو یه چت جدید باز کن شاید مشکل از چت روم باشه
-
@sadaf-a
خودتون تگ کنین من بلد نیستم بی زحمتنوشتهشده در ۳ آبان ۱۳۹۹، ۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 منم یاد ندارم
️
️