قرار صبحگاهی:)
-
نه امضا نه عکس واسه پروفایل نه حرف زدن با بقیه
من به هیچ چیز اضافه نیاز ندارم -
@ermia-mirzakhani عه واقعن؟! مگه اهل کجایی 😯🤦♀️
-
امیررضا فلاح نژاد عاغا تو همونی؟
یه رنگ آبی ازت یادمه😂😂🔪@ermia-mirzakhani خدایاااا... بابا ط خیلی خوش خنده ای دیگ 🤦♀️🤦♀️😯
-
@ermia-mirzakhani عاها
-
من به هیچ چیز اضافه نیاز ندارمامیررضا فلاح نژاد اینار ت تودلی بگو
-
اعصابم رو خرد نکنید که کارنامه قلم چی رو میزارم تو انجمن که سکته بزنی 😅😅اینقدر چاقو نثار من بی تقصیر کردید.
-
من به هیچ چیز اضافه نیاز ندارمامیررضا فلاح نژاد خ چرا داری میحرفی؟😐داداش مشکلی پیش اومده؟..... حس میننم شکست اونجوریا(عشقی) خوردی....البته به من مربوطی نیست حس همدردیم یهو فوران کرد
-
امیررضا فلاح نژاد خ چرا داری میحرفی؟😐داداش مشکلی پیش اومده؟..... حس میننم شکست اونجوریا(عشقی) خوردی....البته به من مربوطی نیست حس همدردیم یهو فوران کرد
@ermia-mirzakhani وااای خدا شکستتتتتت 😯😯
-
اعصابم رو خرد نکنید که کارنامه قلم چی رو میزارم تو انجمن که سکته بزنی 😅😅اینقدر چاقو نثار من بی تقصیر کردید.
-
Abolfazl Mousavi 😂😂😂😂😂عاغا مگه بده؟از خداتم باشه🙄چاقوی من جایی که قدرشو ندونن نمیره...الانم قهر کرده😐💔
-
Abolfazl Mousavi 😂😂😂😂😂عاغا مگه بده؟از خداتم باشه🙄چاقوی من جایی که قدرشو ندونن نمیره...الانم قهر کرده😐💔
@ermia-mirzakhani نه چاقوت بده بیاد 💔😐
-
-
@ermia-mirzakhani وااای خدا شکستتتتتت 😯😯
-
@ermia-mirzakhani 🤨🤨🤨💔
-
@ermia-mirzakhani
چ🤔🤔🤔🤔
-
@ermia-mirzakhani نه چاقوت بده بیاد 💔😐
-
@sadaf-a 😂😂😂خوشم اومد تو قدرشو میدونی....چاقوم الان از خوشحالی در پوست خودش نمیگنجه😂😂جا داره ازش رو نمایی کنم این تو و این چاقو(🔪)
@ermia-mirzakhani 😂😂💔عجب آدمیی ط باو 😂
-
Abolfazl Mousavi بذار داداش دست گلاتو ببینیم😂😂
-
من رفتم خدافز 💔😐
@Ermia-Mirzakhani