قرار صبحگاهی:)
-
@Saghi-Mortazavi ساقی جونم همش میخاسم منشنت کنم بعد میگفتم اخه نیس ک ببینه اما دیگ طاقت نیاوردم😭 بیا دیگ گوگول جات خیلی خالیه❤😶😭 ولی از ته دل برات میخام هرجا هستی موفق و شاد باشی😶❤ دلتنگت زیبای خفته آمیتیس😂❤
-
@ermia-mirzakhani سلام گوگولی😬 چادرم و ب تو اهدا کردم این صدبار😂😑 فتنه ب شدت خابالوعه🌹🙃😶
گوگولیا صب همگیتون بخیررر روز خوبی داشته باشید پر از پیشرفت باشه براتون❤🌹
خواب12:30
بیداری7:30Amitis Taati عوخیی🥺💔هم ساعت خوابت پیشرفت کرده هم بیداریت خداروشکر🌻🌻عالی عالی(فتنه خوبی هستی ازت راضیم😂🖐🏻)حالا ک اینجوره چادرِ اهداییتو میپذیرم برا زنم😂😂💔
تو عم موفق باشی🌻امیدوارم تو طول روز زیاد وقتتو تلف نکنی خنثی شه این زود بیداریه😑🌹 -
Amitis Taati عوخیی🥺💔هم ساعت خوابت پیشرفت کرده هم بیداریت خداروشکر🌻🌻عالی عالی(فتنه خوبی هستی ازت راضیم😂🖐🏻)حالا ک اینجوره چادرِ اهداییتو میپذیرم برا زنم😂😂💔
تو عم موفق باشی🌻امیدوارم تو طول روز زیاد وقتتو تلف نکنی خنثی شه این زود بیداریه😑🌹@ermia-mirzakhani فتنه هم خودتی گوگول😜😂 اصلا اصلا درحال تلف کردن وقت نیستم خیاالت راااحت😂😂 مرسی ک ایشالا فردا بهترم میشه🌹
-
مهشید حسن زاده 0 سهلاام🖐🏻دخترم شما خودت مسابقه میذاری بعد شرکت نمیکنی؟😂این بی وفاییو از مامانت به ارث بردیا😂
(اگ امروز بد بود گزارشت نمیتواد بفرستی انشاالله روزای دیگه بهتر شن🌹) -
مهشید حسن زاده 0 سهلاام🖐🏻دخترم شما خودت مسابقه میذاری بعد شرکت نمیکنی؟😂این بی وفاییو از مامانت به ارث بردیا😂
(اگ امروز بد بود گزارشت نمیتواد بفرستی انشاالله روزای دیگه بهتر شن🌹)@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
(اگ امروز بد بود گزارشت نمیتواد بفرستی انشاالله روزای دیگه بهتر شن🌹)سلام پدرم
نه من اصاصب پانشدم😅
صب تازه خوابیدم😂😂 -
@ermia-mirzakhani در قرار صبحگاهی:) گفته است:
(اگ امروز بد بود گزارشت نمیتواد بفرستی انشاالله روزای دیگه بهتر شن🌹)سلام پدرم
نه من اصاصب پانشدم😅
صب تازه خوابیدم😂😂مهشید حسن زاده 0 واییی چه چیز عجیبی🤣🤣🤣باحال بود🤣🤣🤣🌹🖐🏻
-
مهشید حسن زاده 0 واییی چه چیز عجیبی🤣🤣🤣باحال بود🤣🤣🤣🌹🖐🏻
😂😂😂😂جدی میگم,صب۶خوابیدم,,۱۲پاشدم😶😶😶
فرداان شالله بهترش میکنم🙌 -
😂😂😂😂جدی میگم,صب۶خوابیدم,,۱۲پاشدم😶😶😶
فرداان شالله بهترش میکنم🙌مهشید حسن زاده 0 انشاالله✋🏻🌹🌹🌻🌻۶ ساعت خوب بوده😀🐣
-
باورم نمیشه😑هنوز گزارشی نیومده😐
سلام گل گلیا روزتون بخیر الهی ک پر از موفقیت باشه براتون🌹❤
لالا 12:40
بیداری7:50
@Ermia-Mirzakhani 😑😑
مهشید حسن زاده 0 😑😑
سارا M 0 😑😑 -
سهلاام😁✋🏻
عاغا من امروز امتحان داشتم اصن خواب و بیداریم معلوم نبود=|
ولی خب آخرین باری که بیدار شدم ۸ بود تقریبا(ولی بینش خیلی بیدار شدم یکم چیز کردم خوابیدم😐💔)
Amitis Taati خعلی خوب بود🥺✋🏻انشاالله بهتر تر بشه😂🌹 -
سهلاام😁✋🏻
ولی خب آخرین باری که بیدار شدم ۸ بود تقریبا(ولی بینش خیلی بیدار شدم یکم چیز کردم خوابیدم😐💔)
Amitis Taati خعلی خوب بود🥺✋🏻انشاالله بهتر تر بشه😂🌹@ermia-mirzakhani مرسی 🌹 ایشالا ایشالا همچنین واسه خودت 😑😂
-
سلام .
خواب از ساعت ۴:۳۰ تا ۸:۲۰
-
سهلاام😁✋🏻
Amitis Taati خعلی خوب بود🥺✋🏻انشاالله بهتر تر بشه😂🌹 -
@dr-mahh عه خواهرمم آمدندی😂✋🏻🌹🌹
سهلام عرض شود✋🏻
(من جرات نمیکنم درباره ساعت شما حرف بزنم😐💔) -
-
Amitis Taati والا این پسر مشکوک میزنه خوب اسمی روش گذاشتیا ////ورپریدع مشکوک میزنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Ermia-Mirzakhani
-
سلام
خواب: حدود ساعت ۴ 😐
بیداری دقیقا همین الان😐😐کلاسمم، دیر شد.. 😐😐
خب فعلا ک خیلی خوب نسبت به دو روز گذشته در حال پیشرفت هستم....اگه همین فرمونو ادامه بدم........🤐🤐😐😐😐😂😂
روز خوبی داشته باشید💛 -
Amitis Taati والا این پسر مشکوک میزنه خوب اسمی روش گذاشتیا ////ورپریدع مشکوک میزنه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Ermia-Mirzakhani
@dr-mahh فتنه اس فتنه 😂 چادرشم سر میکنه زیرپوستی فتنه میکنه😂