قرار صبحگاهی:)
-
دخترم کجا رفتی؟🤨🤨چرا امروز گزارش ندادی؟ chichak am
-
Hhh Hh سلام☺️برادر یا خواهر گرامی...ببخشید شاید اسمش فضولی باشه ولی میخواستم بدونم که شما شبا دیر میخوابید که یکم دیر بیدار میشید یا کنکوری نیستید که استرس کنکور داشته باشید؟☺️البته اگه مایلید جواب بدید صرفا جهت کنجکاوی بود🌹
@ermia-mirzakhani
سلام
متاسفانه من شبا دیر میخوابم(حدود ساعت3) و صبح ها چون از ساعت 5-6 خانواده بیدار میشن و اطرافم پر صدا میشه،چراغ رو روشن و خاموش میکنن و... که مجبورم بیدار بشم و بخوابم تا بالاخره ساعت 10 بیدار میشم
ولی میخوام سعی کنم ک شب رو زود بخوابم تا صبح داستان نداشته باشیم -
@ermia-mirzakhani
سلام
متاسفانه من شبا دیر میخوابم(حدود ساعت3) و صبح ها چون از ساعت 5-6 خانواده بیدار میشن و اطرافم پر صدا میشه،چراغ رو روشن و خاموش میکنن و... که مجبورم بیدار بشم و بخوابم تا بالاخره ساعت 10 بیدار میشم
ولی میخوام سعی کنم ک شب رو زود بخوابم تا صبح داستان نداشته باشیمHhh Hh خوب کاری میکنی😉
-
@ermia-mirzakhani
سلام
ولی میخوام سعی کنم ک شب رو زود بخوابم تا صبح داستان نداشته باشیم -
سلام
خوبین؟؟ ؟
عاقا من ۶:۱۵ بیدارشدماا ولی از صب تااااا حالاااا خابم نپریده🙁
حالا با این معضل چه کنم من؟؟ ؟🥱🥱 -
سلام
خوبین؟؟ ؟
حالا با این معضل چه کنم من؟؟ ؟🥱🥱این پست پاک شده! -
سلام
خوبین؟؟ ؟
حالا با این معضل چه کنم من؟؟ ؟🥱🥱Mobina Mobina 0 سلام😐صب تا حالا؟...مگه میشه مگه داریم؟😳....شاید کم میخوابی🤔یا هم اگه میزان خوابت خوبه اگه ورزش کنی که سرزنده بشیم گزینه خوبیه...منم بعضی وقتا جایی که درس میخونم خیلی گرم و نرمه یا مثلا تو پتو درس میخونم همش خوابم میگیره...شاید یه همچین مشکلاتی داری☹خیلی اب بزن ثورتت دیگه کار خاصی نمیشه کرد😅😂البته شایدم کم خونی داری 😐اگه اینجور باشه با تجویز پزشک میتونی قرص آهن مصرف کنی☹😂
-
Mobina Mobina 0 سلام😐صب تا حالا؟...مگه میشه مگه داریم؟😳....شاید کم میخوابی🤔یا هم اگه میزان خوابت خوبه اگه ورزش کنی که سرزنده بشیم گزینه خوبیه...منم بعضی وقتا جایی که درس میخونم خیلی گرم و نرمه یا مثلا تو پتو درس میخونم همش خوابم میگیره...شاید یه همچین مشکلاتی داری☹خیلی اب بزن ثورتت دیگه کار خاصی نمیشه کرد😅😂البته شایدم کم خونی داری 😐اگه اینجور باشه با تجویز پزشک میتونی قرص آهن مصرف کنی☹😂
@ermia-mirzakhani ممنونم کع حالات ممکنو بررسی کردین😂
خب راستش دیشب و کم خابیدم
البته روزای دیگم تقریبا همین جوریه
ولی داستان اینجاس کع الان خابم نمیبره تا واس فردا آماده شم🥴🥴 -
@ermia-mirzakhani ممنونم کع حالات ممکنو بررسی کردین😂
خب راستش دیشب و کم خابیدم
البته روزای دیگم تقریبا همین جوریه
ولی داستان اینجاس کع الان خابم نمیبره تا واس فردا آماده شم🥴🥴Mobina Mobina 0 😂😂😂😂😂انشاالله که درست میشه🤲🏼
-
Mobina Mobina 0 😂😂😂😂😂انشاالله که درست میشه🤲🏼
@ermia-mirzakhani ایشااله 😂😂
-
Mobina Mobina 0 😂😂😂😂😂انشاالله که درست میشه🤲🏼
@ermia-mirzakhani انشاللله😅
-
chichak am و @mitra-ism-rahmani کجایید شماها؟☹چرا امروز گزارش ندادید😐🔪🔪اگه دستم بهتون برسه🔪🔪
-
chichak am و @mitra-ism-rahmani کجایید شماها؟☹چرا امروز گزارش ندادید😐🔪🔪اگه دستم بهتون برسه🔪🔪
@ermia-mirzakhani عاقا بیاین گزارش بدین🥺🥺
-
منم میخوام با شما شرکت کنم🥺
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
منم میخوام با شما شرکت کنم🥺
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟محمد همایون هیچ کار خاصی نیس😂😂فقط هر روز بگو کی بیدار شدی که خودتو بسنجی و روز به روز زود تر از دفعه قبل بیدار شی😉البته منم مث نخود میپرم وسط آش هی میگم دیر بیدار شدی یا زود😐چه کنم دیگر بیکارم😂😂🔪
-
@ermia-mirzakhani عاقا بیاین گزارش بدین🥺🥺
Mobina Mobina 0 ها مرسی🌹😉اینا انگاری خوابشون برده..اگه تو تاپیکی جایی دیدیشون بی زحمت یه ضرب چاقو از طرف من نثارشون کن😂🔪حیف چاقو ها(تغییر یافته ی جمله ی حیف نون)
-
Mobina Mobina 0 ها مرسی🌹😉اینا انگاری خوابشون برده..اگه تو تاپیکی جایی دیدیشون بی زحمت یه ضرب چاقو از طرف من نثارشون کن😂🔪حیف چاقو ها(تغییر یافته ی جمله ی حیف نون)
@ermia-mirzakhani چشم حتما🥺
🤣🤣 -
محمد همایون هیچ کار خاصی نیس😂😂فقط هر روز بگو کی بیدار شدی که خودتو بسنجی و روز به روز زود تر از دفعه قبل بیدار شی😉البته منم مث نخود میپرم وسط آش هی میگم دیر بیدار شدی یا زود😐چه کنم دیگر بیکارم😂😂🔪
@ermia-mirzakhani منم هستم😊
-
@ermia-mirzakhani منم هستم😊
Pouya Heidari مرسی کع هستی🤣🤣