-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقای امینی بهترین دبیر ریاضی ایران
-
سلام در مورد هر دبیر بهترین جمله ای که می تونی بگی چیه ؟ ( جمله ی کوتاه ها )
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءلطفا قدیمیا و جدیدیا همه شرکت کنند، لطفا آخرش اسم و فامیل و استان خود رو هم بنویسید
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab استاد طلوعی : عاااالی فیزیک شده درسی که دوسش دارم
استاد اقاجانی:کاش زودتر پیداش میکردم عالیه عالی
استاد جلادتی :عالیه ها فقط رمز ضد دختر داره
استاد راوش :فهم ارایه رو اسون کرده
استاد امینی راد:خیلی ادمو جذب درس میکنه با دادا های یهوییش
استاد فراهانی:زبانو برام شیرین کرده
استاد امینی:دوست عزیزتیک کلامشون ایشون هم خوبن
با تشکر از همگی
گلی از خراسان رضوی -
استاد آقاجانی : بهترین دبیر شیمی که تو عمرم دیدم واقعا از 0 میشی 100
استاد ناصح زاده : ی دبیر خیلی توپ برای عربی چ ضعیف باشی چ قوی عالی میشی
استاد رنجبرزاده: فکرشم نمیکردم ی روزی برای دینی فیلم ببینم اینقدرم تاثیر بذاره
استاد فراهانی : فقط جمع بندی 3 ساعتش برای درصد عالیه زبان کافیه
استاد کبریایی : باهاش میفهمی هندسه یعنی چی !
استاد کرد : استاد بسیار خوب جبر ک با کلاساش ب درصد خوبی تو جبر میشه رسید
استاد شامیزاده : اردوی فرات رو کلاس ایشون بودم واقعا عالی بود ( جدا از بحث درسی ی مرد به تمام معناس ایشون )از دبیرای امسال هم اقایان جلادتی ، طلوعی ، ثابتی ، موذنی پور واقعا نسبت به بنده لطف داشتن
دست تک تک دبیرا و تیم آلا درد نکنه بخاطر این امکانی ک برامون فراهم کردن و ما خوب قدر ندونستیم
شرمنده دبیرا و تیم آلا هستم ک نتونستم تو کنکورم بخاطر ی سری مسایل به اون چیزی ک باید برسم
امیدوارم بتونم براشون جبران کنم
علیرضا یوسفی از گچساراننوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalireza_ysf75 خدایی جمع بندی استاد فراهانی رو تنها ببینم حله ؟؟؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط aida79 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
استاد موقاری واقعا باسواد و دلسوز و نکته گو هرچی بگم کمه
استاد امینی راد از بهترین دبیرای ریاضی
استاد اقاجانی حرف نداره
استاد امینی راد دبیر زیست سریع و نکته گو
استاد امینی راد دبیر زیست سریع و نکته گو -
@ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءلطفا قدیمیا و جدیدیا همه شرکت کنند، لطفا آخرش اسم و فامیل و استان خود رو هم بنویسید
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab
آقای موقاری و محمدعلی امینی راد : بهترین معلم های زیست** جهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان:face_with_stuck-out_tongue: :face_with_stuck-out_tongue:
ناصح زاده: فوق العاده
هامون سبطی : تبدیل فارسی به گلابی
امینی راد(ریاضی) : تدریس ریاضی با زبون کوچه بازاری -
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من فعلا فقط فرصت کردم فیلم های زیست آقای امینی راد رو ببینم...واقعا عالی بود
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ناموسا از آقای ثابتی بهتر وجود نداره
فقط یه چند مدته که کم کاره -
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضی به زبون ادمیزا. فقط اقای امینی راد
اقا ثابتی هم عالیهولی اصلا نمیتونم با اقای صنیعی شیمی ارتباط بگیرم واسم گنگه .. شایدم از شیمی بدم میود کی میدونه
-
من تازه واردم فعلا فقط با آقای راد«زیست» اشنام و میدونم با داد های یهویی شون قشنگ باعث میشن حواس ادم جمع شه
ما که سعادت نداشتیم سر کلاساشون باشیم ولی میدونم اگه یه روز باشم سکته میکنم
خدا قوت آقای رادبابت همه ی زحمت هاتون مرسی
-
اقای موقاری: خاکی و بی ریا_اقای ثابتی: فرز
اقای طلوعی: یادش بخیر، خوش خنده و نکته گو_اقای سبطی: میهن پرست و استاد درس های سخت اقای راوش: یادش بخیر، نکته هاش خیلی خوبه، خوش تیپ
-
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab من چندجلسه از اقای ثابتی و سبطی رو دیدم ولی کلا دبیرای الا خیلی گلن.
آقای سبطی رو واقعا دوسشون دارم. یعنی مطلبی هم که بلم دلم میخوااد بازم بشینم و گوش بدم و ببینم. خیلی آرام بخش هستن و فوق العاده دوست داشتنی. اقای ثابتی هم که دیگه تدریسشون حرف نداره -
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۸، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط yegane kave انجام شده
بهترین معلمی که داشتم اقای موقاری بودن اینقدر راحت جلوی دوربین درس میدن که مشتاق میشی واسه ادامه دادن
-
نوشتهشده در ۲۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بهتریم معلم اقای موقاری بودن که خیلی خوب درس میدن و ادم اشتیاق پیدا میکنع برای درس خوندن خیلی ازشون ممنونم
-
بهترین معلم آقا موقاری هستش .آقا موقاری تو عالی هستی .ای کاش زیست دوازدهم و هم شروع کنی و درکنار ما باشی .مارو به حال خودمون رها نکن آقا موقاری.خیلی دوستت داریم
-
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۸، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهترین دبیر ک من همش از فیلماشون استفاده میکنم استاد ثابتی اند
مسلط.طرز گفتار عالی و.....
از هر جهت عالین -
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۸، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۶ دی ۱۳۹۸، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
والا من زیاد طبع شعر و شاعریم خوب نیست
فقط خواستم یک تشکر کنم از اقای ثابتی که با وجود اینکه مانور رو رشته ریاضی کمه باز هم به فکر ما هستن و کارمون رو راه میاندازن و همچنین اقای داداشی عزیز که ارامش و حوصله مثال زدنیشون منو از فرش به عرش رسوند و ی تشکر هم از کل تیم الا ، به امید روزی که ما هم بتونیم این زحماتو برای شما عزیزان جبران کنیم. -
فقط میتونم بگم موقاری بی نظیره
-
بنظرم تک تکشون عالیه بخصوص اقای موقاری ک اصلا قابل تعریف نیست