چکارکنم؟؟؟
-
سلام بچه ها من با ی حساب جدید وارد الا شدم قبلا حساب دیگه ای داشتم الان چطور دوباره باید برم با همون حساب قبلی وارد بشم؟
-
-
سلام بچه ها من با ی حساب جدید وارد الا شدم قبلا حساب دیگه ای داشتم الان چطور دوباره باید برم با همون حساب قبلی وارد بشم؟
marziyeh fallah سلام. تو انجمن منظورتونه؟ حساب قبلیت با جیمیل بود؟
-
marziyeh fallah سلام. تو انجمن منظورتونه؟ حساب قبلیت با جیمیل بود؟
Amirreza Vafaei Moghadam
اره تو انجمن با جمیل بود -
Amirreza Vafaei Moghadam
اره تو انجمن با جمیل بودmarziyeh fallah اونجا ک میخوای وارد انجمن بشی بزن روی جیمیل و اونجا آدرس و رمزت رو وارد کن و وارد شو
-
marziyeh fallah
اگه رمزش رو دارین تو قسمت ورود آی دی و رمز رو بزنید
ولی اگه از طریق جیمیل وارد میشین ، با جیمیل حساب قبلی وارد بشین -
marziyeh fallah اونجا ک میخوای وارد انجمن بشی بزن روی جیمیل و اونجا آدرس و رمزت رو وارد کن و وارد شو
Amirreza Vafaei Moghadam
خب همین دیگه ادرس و رمز جمیل یادم نی -
الان این حساب قبلی منه که تو انجمن بودم ولی الان نمیتونم دوباره با همین حساب وارد بشم -
@M-an
-
Amirreza Vafaei Moghadam
خب همین دیگه ادرس و رمز جمیل یادم نیmarziyeh fallah در چکارکنم؟؟؟ گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam
خب همین دیگه ادرس و رمز جمیل یادم نیسلام اگه رمزش رو یادتون نیست،توی گوگل ادرس جیمیل رو نوشته و برای رمزش هم باید برین توی قسمت تغییر رمز و بعدش برای اینکه گوگل شمارو برای تغییر رمز تایید کنه،یکی از روش هاش رو انتخاب میکنین.مثلا میتونین درخواست ارسال کد تایید به ایمیل یا شمارتون رو بزنین.
-
marziyeh fallah در چکارکنم؟؟؟ گفته است:
Amirreza Vafaei Moghadam
خب همین دیگه ادرس و رمز جمیل یادم نیسلام اگه رمزش رو یادتون نیست،توی گوگل ادرس جیمیل رو نوشته و برای رمزش هم باید برین توی قسمت تغییر رمز و بعدش برای اینکه گوگل شمارو برای تغییر رمز تایید کنه،یکی از روش هاش رو انتخاب میکنین.مثلا میتونین درخواست ارسال کد تایید به ایمیل یا شمارتون رو بزنین.
aaa bbb مرسی
-
aaa bbb مرسی
marziyeh fallah
خواهش میکنم