دلیل زندگی
-
دلیل زندگی
یه سوال چالش برانگیز
جواب دادن به این سوال برام سخته
چون تاحالا نه بهش فکر کردم نه میخوام بهش فکر کنمmy midooo در دلیل زندگی گفته است:
دلیل زندگی
یه سوال چالش برانگیز
جواب دادن به این سوال برام سخته
چون تاحالا نه بهش فکر کردم نه میخوام بهش فکر کنمحرفایی که دوستان توی تاپیک زدن رو بخونید کمکتون میکنه پیدا کنید
ما انسانیم و نعمتی داریم به اسم عقل بنابراین حق داریم درباره دلیل زندگیمون فکر کنیم چون در غیر این صورت همه چی بی معنا میشه
به نظر من زندگی بر پایه عشق بنا شده عشق بین عبد و مولا (یا همون خالق و مخلوق) بدون عشق به خدا هیچ چیز معنی نداره -
shamdoon shamdooni در دلیل زندگی گفته است:
Javid پس سعی کن بشناسیش فکر کن به موقع هایی که تو سختی کنارت بوده نه که الان بگی من همش سختی بوده اصلا از هیچی نجات پیدا نکردم نههه اصلا ایطوری نیست اگر فکر کنی یادت میاد که چقدررر خدا بهت لطف کرده به اینکه یکی همیشه هست که بتونی باهاش حرف بزنی بدون اینکه اون مشکلاتتو بخواد بعدا به روت بیاره کسی که بدون توقع دوست داره اگر به اینا فکر کنی حالت خیلی خوب میشه دیگه خودت دوست داری با خدا حرف بزنی اصن اسمونو نگاه کن این همه عظمتو زیبایی ببین این عظمت فقط گوشه ای از عظمت خداست موقع هایی که حالت خوب نیست اسمونو نگاه کن حالت خیلی خوب میشه بهتر میتونی خدا رو حس کنی
کاملا درسته. تو شبای تار فقط خداست که کنار آدما میمونه... تو روزای خوب هم فقط اونه ک کنارمونه ولی متاسفانه اکثر ما فقط خدا رو موقع سختی ها و غم ها داریم تا شاد میشیم همه چی یادمون میره...
ولی آسمونو هستم خدایی
فکر میکردم فقط من انقدر آسمونو دوست دارم چون به هر کی میگفتم بی احساس برخورد میکرد
وقتی نگاهش میکنم یه حسی عجیبی میشم مخصوصا موقع غروب ک ابرا قرمز میشن خیلی خوبهJavid اره خیلییییی قشنگه اسمون من خیلییی حس خوبی ازش میگیرم خیلی حالمو خوب میکنه حالا فکر کن این فقط یکم از زیبایی خداست وقتی به اسمون نگاه میکنی با خدا حرف بزن حسش کن اون کنارته باهاش حرف بزن شادیاتو بگو غمتو بگو مث یه دوست کاراتو براش تعریف کن
-
Javid اره خیلییییی قشنگه اسمون من خیلییی حس خوبی ازش میگیرم خیلی حالمو خوب میکنه حالا فکر کن این فقط یکم از زیبایی خداست وقتی به اسمون نگاه میکنی با خدا حرف بزن حسش کن اون کنارته باهاش حرف بزن شادیاتو بگو غمتو بگو مث یه دوست کاراتو براش تعریف کن
Javid اره خیلییییی قشنگه اسمون من خیلییی حس خوبی ازش میگیرم خیلی حالمو خوب میکنه حالا فکر کن این فقط یکم از زیبایی خداست وقتی به اسمون نگاه میکنی با خدا حرف بزن حسش کن اون کنارته باهاش حرف بزن شادیاتو بگو غمتو بگو مث یه دوست کاراتو براش تعریف کن
معمولا این کارو انجام میدم غروبا
-
معمولا این کارو انجام میدم غروبا
Javid خیلی خوبه
-
Javid خیلی خوبه
Javid خیلی خوبه
این صحنه ایه ک دیروز اتفاق افتاد. تو عکس خیلی مشخص نیست ولی بینظیر بود. اولش گفتم شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی بعد گفتم خب زیبایی آفرینش میتونه دلیل محکمی واسه فکر کردن درباره خدا و پیدا کردن دلیل زندگی باشه
-
اعتیاد بلای زندگی
دلیل اینه -
Javid در دلیل زندگی گفته است:
سلام
میخاستم بپرسم شما دلیلتون واسه زندگی چیه!؟دلیل خاصی نداره نفسی میره و میاد
-
Javid خیلی خوبه
این صحنه ایه ک دیروز اتفاق افتاد. تو عکس خیلی مشخص نیست ولی بینظیر بود. اولش گفتم شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی بعد گفتم خب زیبایی آفرینش میتونه دلیل محکمی واسه فکر کردن درباره خدا و پیدا کردن دلیل زندگی باشه
Javid چقدررررر قشنگه واقعا میشه دید که خدا چقدر قشنگه تازه این کمی از زیباییه خداست هر گلی که میبینی هر درختی که میبینی هر طبیعت قشنگی که میبینی جلوه ای از خدا بهشون مگاه کن چقدر همه چی با نظم چقددر همه چی زیبا دیدی تو دلیل زندگی داری بازم دلیل تو نشات نیگیره از خدا تو اسمونو دوست داری حالا باید با خودت بگی این اسمون که اینقدررر عظمت داره اینقدر زیباهه وخدای من قطعا از اینا بالاتره پس میتونی بهش تکیه کنی اون پیشته همیشهههه باهاش حرف بزن
-
Javid چقدررررر قشنگه واقعا میشه دید که خدا چقدر قشنگه تازه این کمی از زیباییه خداست هر گلی که میبینی هر درختی که میبینی هر طبیعت قشنگی که میبینی جلوه ای از خدا بهشون مگاه کن چقدر همه چی با نظم چقددر همه چی زیبا دیدی تو دلیل زندگی داری بازم دلیل تو نشات نیگیره از خدا تو اسمونو دوست داری حالا باید با خودت بگی این اسمون که اینقدررر عظمت داره اینقدر زیباهه وخدای من قطعا از اینا بالاتره پس میتونی بهش تکیه کنی اون پیشته همیشهههه باهاش حرف بزن
javid پس تو الان دلیل زندگی داری سعی کن حرفایی مثل اینکه من چرا بدنیا اومدم اصلا رو بگو هدف اصلی تو نزدیککی به خداهه وقتی تو به خدا نزدیک شی وقتی وجودتو با خدا زیبا کنی بقیه کارا خود به خود انجام میشن همیشه لذت میبری از ززندگی همیشه سپاسگذاری همیشه حالت خوبه دلیل زندگی داری خیلی بهتر چیزای اطرافت رو میبینی کارایی که خوشحالت میکنن رو انجام میدی هدف اصلی هممون نزدیکی به خداهه هدفای کوچیک هم کمک میکنن ما خیلی بهتر به اون هدف بزرگ برسیم
-
Javid پس تو الان دلیل زندگی داری سعی کن حرفایی مثل اینکه من چرا بدنیا اومدم اصلا رو بگو هدف اصلی تو نزدیککی به خداهه وقتی تو به خدا نزدیک شی وقتی وجودتو با خدا زیبا کنی بقیه کارا خود به خود انجام میشن همیشه لذت میبری از ززندگی همیشه سپاسگذاری همیشه حالت خوبه دلیل زندگی داری خیلی بهتر چیزای اطرافت رو میبینی کارایی که خوشحالت میکنن رو انجام میدی هدف اصلی هممون نزدیکی به خداهه هدفای کوچیک هم کمک میکنن ما خیلی بهتر به اون هدف بزرگ برسیم
-
هیچی مجبوریم زندگی کنیم:-)
-
-
هیچی مجبوریم زندگی کنیم:-)
-
Javid من
-