سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
سوال دینی!
-
Vezra در سوال دینی! گفته است:
ARTHUR خیلی ممنون از پیگیریتون...
به نظر شما اخرش طبق کنکور و نظرطراح بگیریم؟ یا طبق تفسیر که استاد هم همینو گفتن؟
من میترسم خلاف نظر طراح بگیرم غلط شه...از طرفی معلوم نیس طراح امسال همون طراح سال 93 باشه شاید نظر اون فرق کنه...
ای بابااااااااا
من تو گاج یبار دیگه نگاه کردم نمیدونم جلد 1 یا 2...
نوشته بود حضرت یعقوب فقط گفتن به حضرت یوسف که رویاتو برای کسی نگو.....و تعبیر نکردن....
این تست بیاد نمیزنمخواهش میکنم.
این دیگه مشکل طراحه چون درستش اینه که حضرت یعقوب (ع) تعبیر کرده .
اگه طراح بخواد مجدد از این قسمت سوال بده باید با گزینه ها راهنمایی کنه. -
@Amir-Bernousi گزینه 2میشه؟
-
دوستان تستی که درباره حکمت و عدل مطرح شده:
جوابش میشه گزینه 1و4 که هردوگزینه یکی هستن
به نظرم این دوستمون خودش این گزینه هارو مطرح کرده:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
و درمود تستی که درباره تعبیر خوابی که حضرت یوسف دید:
اگر درگزینه ها حضرت یعقوب داشتیم اون جوابه ولی اگر درگزینه ها حضرت یعقوب نبود میتونیم حضرت یوسف درنظر بگیریمتمامی خواب هارو حضرت یوسف تعبیر کرده
ولی درمورد خوابی که خودحضرت یوسف دیده برای تعبیرش استثنا هست که اولویت اول حضرت یعقوب و اگر درگزینه ها نبود حضرت یوسف
اگر به اون تست کنکور هم رجوع کنید داخل گزینه هاش حضرت یعقوب نیس بخاطر همین حضرت یوسف رو جواب گرفته
شک نکنید و همینی که من گفتم رو بزنید -
@Amir-Bernousi گزینه 3
اولا ک گزینه 1 و 4 یکی هستن و سوال نمیتونه ک دوتا جواب داشته باشه! پس هردو خط میخورن
حق یعنی هدفمند=حکمت
ب کسی ظلم نمیشه=عدالت
چون حکمت هست عدالت داریم -
sh.kh
نتیجه و معلول و ثمره و... همگی یه مفهوم رو دارناین تست گزینه هاش طوری قرار داده که گزینه 1 و 4 و 3 یکی هستن
به نظرم گزینه هارو خودش گزاشتهدرضمن منطقی نیس بگی چون گزینه 1 و 4 یکی هستن باید خطشون زد
چون با گزینه 3 هم هیچ فرقی ندارندرکل یا سوالشو اشتباه طرح کرده ، که باید میگفت کدام گزینه غلطه که میشد گزینه 2
یا باید گزینه هارو بادقت بیشتری قرار میداد که سه تاش یکی نشه -
sbr.abasi من از شیوه تست زنی استفاده کردم ک گفتم 1و4 خط میخورن شاید منطقی نباشه ولی چیزی ک اساتید میگن اینه
دقیقا از این روش یادمه اقای اقاجانی استفاده کردن ک دو گزینه شبیه هم بودن فقط با گفتار متفاوت ک بدون نیاز ب تحلیل ب غلط بودن پی میبریم -
@Amir-Bernousi
2 میشه بنظرم...1و3و4 مثل همن -
:|
تاپیک واسه کیه.... :|چه گیری دادینا
-
@Amir-Bernousi
گزینه 3 درسته نتیجه یعنی همون معلول که داره میگه عدالت معلول حکمت خداست چون قسمت اول ایه از وخلق تا بالحق اشاره به هدفمندی و حقانیت وحکمت داره و ادامه ایه از و لتجزی تا اخر اشاره به عدالت خدا داره چون داره میگه چون خدا حکیمه نظام پاداش و جزا وجود دارد و به کسی ظلم نمیشه -
IRAN AZARBAIJAN
در ادامه مطلبم باید بگم وقتی میگه بر اساس ایه زیر یعنی فقط ایه زیر استنباط خودی ویا جمله متن کتاب به احتمال 80 درصد باعث غلط زدن گزینه میشه
باید خود ایه رو مثل قرابت معنایی ادبیات تحلیل کرد -
IRAN AZARBAIJAN
3 چه فرقی با 1و4 داره؟