☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام، شب همگي بخير! خيلي وقته اينجا كسي ساعت مطالعه نمي نويسه! گفتم من شروع كنم شايد بقيه ام اومدن!
ديروز ٢ ساعت فيزيك، نوسانُ تموم كردم اليته تست زياد نزدم! شيمي اسيدو باز شروع كردم تقريبا ٢ ساعت با تست!
زيست فصل ٣ پيش دانشگاهي.امروزم موج با آقاي طلوعي شروع كردم! ايشالا موجُ با تست پيش ببرم!
شيمي ادامه اسيد و باز با تست!
ادبيات دو قسمت از قرابت آقاي راوشُ ديدم!
زيست هم ٣،٤ پيش...برنامه فردا هم!
ادامه اسيد و باز شيمي + تست
تعادل و استوكيومتري مرور با قيلم آقاي آقاجاني!
زيست تست فصل ٣،٤ پيش+ ژنتيك
ديني دو فصل اول پيش دانشگاهي..
ادبيات ادامه قرابت استاد راوش+تست( اگه وقت شد يكمم زبان فارسي)
فيزيك ادامه موج استاد طلوعي +تست
رياضي تابع با آقاي اميني( ايشالا طلسم تابع شكسته شه! تموم شه)من عمومي هارو تازه دارم شروع مي كنم! بنظرتون چه جوري برنامه ريزي كنم!؟ ممنون ميشم بگيد!
-
سلاام
سااعت نگرفتم ولی زیست پیش فصل6
زبان ریدینگ درس 5+مبتکران اقای شهاب اناری
شیمی ی مقدار فصل3پیش
زیست 2 فیلم...
فردا اووله بهمنه امیدواارم شرووع خووبی واس همه باشه -
زیست:4 ساعت=قلب تمومممممممممممممممممممم
ریاضی:2ساعت+الانم قدر قسمت دومشو دیدم!
فیزیک:2.5ساعت=الکتریسیته ساکن+تست
شیمی:2.5ساعت=مرورسینتیک+10تست :|
ادبیات:1.5ساعت
دینی: 1ساعت
عربی: 1ساعت
از زیستم فوق العاده راضی بودم!از شیمی راضی نبودم!بقیه بین این دو :|@Dr.Bernosi مطمعنی 2 یا 2 و نیم ساعت بکوب میتونی بخونی؟؟؟؟؟اصولا یک و نیم ساعته ..حالا بین اینا چن دیقه استراحت داری؟؟؟؟؟؟خسته نباشی دلاور
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۲۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شدهاین پست پاک شده!
-
lady gaga
یکیو میشناسم از عید درس خوندنو شروع کرد نه پایه قوی داشت نه پیش ولی بکوب خوندشش هفت سال پیش رتبش زیر 1000 منطقه 2 شد. باور کن اصلا دیر نیست .تو از الانم شروع کنی میتونی.توصیه من اینه وقتی داری فیزیک می خونی یا تست میزنی هدفت تموم کردن تو وقتی که گذاشتی نباشه.خودت سوالارو دونه دونه حل کن و فیزیک هم مثل خیلی از درسا چند تست اولو که با حوصله حل کنی راه میفتی.اصلا نگران نباش و فقط شروع کن.هر چقدر که توان داری -
امروز خيلي خوب بود برام!
فيزيك ٢ساعت
رياضي ١،٥
شيمي ٢ ساعت.
عربي ١ ساعت
ادبيات تست قرابت و ارايه ٤٥ دقيقه!
زيست ١،٤٥ فصل ٤ پيش.
زبان مرور لغات ١٥ دقيقه! -
lady gaga در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سلام به همگی
بچه ها من با فیزیک قهر کرده بودم
البته هنوز هم سراغش نمیرم
ولی از بس تو کامنتا از آقای طلوعی تعریف کرده اند که کنجکاو شدم و چند دقیقه از تدریسشونو دیدم
اینکه چقدر با انرژی درس میدادن منو تحت تاثیر قرار داد ولی...
او امتحان ترم رابددادم!!!!!
نمیگم تا حالا فیزیک نخوندم ها....
ولی لای فیزیک پیشو باز نکردم
حوصله هم ندارم
.....
حالا حرف من اینه
برای شروع فیزیک دیر نیست؟؟؟؟
با همین فیلم های آقای طلوعی شروع کنم؟
حالم گرفته....
لطفا جواب بدین!سلام
مثلا ما ک از اول خوندیم ایا همه شو تموم کردیم تا حالا؟؟نه!یه عالمه هنوز مونده.خب شما هم مث ما فقط دو قدم عقب تر یا اگر همت داشته باشید شاید حتی بتونید جلو هم بزنید از بقیه
بستگی ب خودتون داره -
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۵، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مث اینکه باید تاپیکو راه بندازیم دوباره
-
سلام
پیش انسانی
فلسفه سوم 2.45 و60تست
ادبیات دوم 1.45
زبان انگلیسی و درک مطلب 1.20
ریاضی اول دبیرستان30دقیقه -
چجوری اینقد میخونید تو روز!!!!!!!!!!!!!!!! من اصن نمیتونم اینقد، یک دهم شما میخونم ولی نمره هام خوب میشه
-
چجوری اینقد میخونید تو روز!!!!!!!!!!!!!!!! من اصن نمیتونم اینقد، یک دهم شما میخونم ولی نمره هام خوب میشه
rohullah24 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
-
1.5زيست
1.5ادبيات
1.5عربي
1.5شيمي
1.5فيزيک
پیش به سوی شروع یک روز عالی و پر انرژي با کلی تست نازو گلابی به قول آقای امینی راد -
rohullah24 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
مگه ب نمره س؟
منم نمیخوندم.حتی برا نهایی ها میدیدم حوصلشو ندارم دو فصل نمیخوندم مثلا
نمره م هم خوب میشد.خیلیم کیف میکردم که بدون خوندن از بقیه بهتر شدم.شاگرد اول شهر هم بودم.اتفاقا همینم باعث شد ک فک کنم کنکورم همینجوریه و جدیش نگیرم و بمونم پشت کنکور.وقتی شروع کردم اصلا یاد نداشتم درس بخونم چون از اول نمیخوندم!از مهر ماه تازه الان یاد گرفتم هر درسو چجوری بخونم
شما اینجوری نباشید -
فلسفه سوم 2.30
ادبیات دوم 2
زبان انگلیس حل تست 30دقیقه
منطق فیلم آلا 1ساعت55تست فلسفه
15تست ادبیات:bowtie: -
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#1ed6cd)[به نام خداوند عزیز و مهربان]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#c82dd6)[ســــــــــــــلام دوستای نازنین آلایی]:hand:
%(#2d36d6)[امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و مثل همیشه شاداب و پرانرژی باشید]
%(#2d36d6)[خب عزیزان ...همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه ,] %(#2d36d6)[اینجا] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif %(#17cee6)[دفتر برنامه ریزی آلایی هاس] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif
%(#2d36d6)[اینجا هرشب بعد از پایان مطالعه و قبل از خواب میاین و] %(#17cee6)[ساعت مطالعتون به علاوه برنامه روز بعدتون] %(#2d36d6)[یادداشت میکنید]%(#268feb)[این کار چندتا فایده داره !]
%(#5daef5)[اول اینکه تو یه محیط رفاقتی سالم با دوستاتون رقابت میکنید] %(#75b4eb)[و همین انگیزه شمارو برای مطالعه و اجرای برنامه هاتون بالا] %(#75b4eb)[میبره]
%(#7f62f5)[دوم اینکه میتونید عملکرد بقیه دوستاتون رو هم ببینید و خودتونو ارزیابی کنید]
%(#7f62f5)[و...]http://www.clipart-kiste.de/archiv/Schule/schule_www-clipart-kiste-de_019.gif
%(#0be0bd)[علاوه برتمام این ها..هرماه به کسی که بالاترین ساعت مطالعه رو داشته جایزه میدیم چون فضا مجازیه چاره ای نداریم جز اینکه جایزه] %(#0be0bd)[هم مجازی باشه]...%(#10ccad)[جایزه اینه که بقیه اعضای گروه(گروه مطالعاتیمون)در طول ماه یه بار قرآن رو به نیت] %(#15bda1)[موفقیت اون فرد در کنکور ختم میکنن] %(#2bd99f)[درمورد وقت گیر بودنش اصلا نگران نباشید متناسب با] %(#2bd99f)[تعداد اعضای گروه انجامش میدیم واسش برنامه دارم]
...%(#19b399)[پس سعی کنید برنده باشید]
%(#1933b3)[درضمن اینجا بحث آزاده ...شما میتونید راجبه برنامه و ساعت مطالعه دوستاتون نظر بدید و یا سوال بپرسید..بنابراین لطفا صحبت هاتون کاملا متناسب با موضوع تاپیک باشه و اگه سوال یا بحث طولانی داشتید اون رو به تاپیک تودلی ارجاع بدید و اعضای گروه رو اونجا تگ کنید]
دعوت میکنم از @دانش-آموزان-آلاء عزیز
مخصوصا دعوت میکنم از کاربرای فعالتر انجمن @a.s sky daughter @Dr-Bernosi NAJI @Phenomenon @پروفسور ترنم @m-m zahra1303 banoo @zeynab-khanoom حسین ثار الله یه آلایی armin313 Marjan 77 NGU
اگه اسم دوستی از قلم افتاده عذر میخوام
%(#db0dd4)[منتظر حضور فعال و ارزشمندتون هستم از همین امشب]%(#db0dd4)[به جان خودم نیاین ناراحت میشم گفته باشم]
%(#5ebf0f)[سبز] باشید و سربلند%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
//پ.ن: اطلاع دارم که تاپیک مشابه قبلا ایجاد شده اما به چنددلیل ترجیح دادم تاپیک جدید داشته باشیم اول اینکه تاپیک قبلی مربوط به پارسال هستش و این تاپیک برای امسال و مخصوص کنکور 96 ....دوم اینکه شرایط این تاپیک با تاپیک قبلی متفاوت هستش :)
الان ساعت 2:24 دقیقه شب هست و من کل امروزمو تا الان فقط از ساعت هشت تا ده و ربع ادبیات خوندم و بس،الان که دارم این متنو مینویسم چند دقیقه قبل تصمیم گرفتم در طول روزایی که کارای متفرقه ندارم از 15 تا 16 ساعت کمتر درس نخونم.و روزایی که کار دیگه خیلی واجبِ واجب باشه برم بیرون در غیر اینصورت قید اون کارو بزنم اون روزا هم از ده تا دوازده ساعت کمتر درس نخونم.فردا هم اولین روز اجرای این تصمیمم هست،فردا شب برنامه درسای خونده شده و ساعتا رو میذارم.
شب همگی بخیر تا فردا شب -
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر تایپکی فقط اولش جذابه
اخر چرااااااااا؟ -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه خلوت شده اینجا......قدیما خیلی شلوغ بوداااااااااااااااااااااااااااا
-
امروز روز پرباری نبود
برعکس دیروز
فقط: 5 قسمت ریاضی -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضی پیش انسانی 1.40ساعت