☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی حالا که داره به تعداد کسانی که تو این تایپک فعالیت دارن اضافه میشه فکر میکنم بهتر باشه هممون تو یه ساعت خاص هماهنگ کنیم وانلاین بشیم وگزارش بدیم فکر میکنم اخر هرشب ساعت 11خوب باشه
نظرشما چیه دوستان؟ -
ولی حالا که داره به تعداد کسانی که تو این تایپک فعالیت دارن اضافه میشه فکر میکنم بهتر باشه هممون تو یه ساعت خاص هماهنگ کنیم وانلاین بشیم وگزارش بدیم فکر میکنم اخر هرشب ساعت 11خوب باشه
نظرشما چیه دوستان؟نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط AHP انجام شدهsamanehmosavi در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
نظرشما چیه دوستان؟مشکلی نیس، هرموقع شما راحتترید گزارش ساعات درس خوندنتون رو بدید ...
.
هدف ما از اینکار فقط یه کم رقابتی بودن و رو کم کنیه : )
کم کم بدلیل رقابتی که وجود داره سعی میکنین ساعات درسخونی خودتون رو افزایش بدین ... موفق باشید : ) -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله دراینکه این تایپک هدفمندشکی نیست
منم این رقابتو دوست دارم خیلی میتونه به دانش اموزایی مثل من کمک کنه
همچنین شما بیشتر -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.....
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط oooopppssss انجام شده
چرا پس کسی ادامه نمیده این تاپیک رو؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
این تایپک پارال با کلی مشورت زده شد ...دوستان کنکوری ادامش بدن ...فقط میتونین اخر شبا بیاین که رقابتی هم بشه و....اخه ادم وقتی معمولا تنها توخونه درس میخونه همیشه فک میکنه عملکرد خوبی داره ...غافل از اینکه رقبا دست از جان شسته دارن درس میخونن
@دانش-آموزان-آلاء -
@1540557162 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
این تایپک پارال با کلی مشورت زده شد ...دوستان کنکوری ادامش بدن ...فقط میتونین اخر شبا بیاین که رقابتی هم بشه و....اخه ادم وقتی معمولا تنها توخونه درس میخونه همیشه فک میکنه عملکرد خوبی داره ...غافل از اینکه رقبا دست از جان شسته دارن درس میخونن
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهی جون در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
@1540557162 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
دقیقا..اگ بقیه بیان بگن خوبه ماهم میایم -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پس دوستان کنکوری ۹۷ این تاپیک رو از فردا ادامه میدیم . تا کنکور ۹۷ انشاالله
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
سلام. این تاپیک برای سال ۹۶ بود . برای سال ۹۷ از این تاپیک استفاده کنید: http://forum.alaatv.com/topic/4068/گزارش-مطالعه-روزانه-تا-کنکور/24
-
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۶، ۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط mahdiya انجام شده
فک کردم مال 97
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من این هفته ب 11 رسیدم
-
_pourya_
11ساعت ایول -
امروز
2 ساعت زیست 45 تست
دوساعت شیمی 20 تست
یک ساعت فیزیک 20 تست
یک ساعت ریاضی 10 تست
یک ساعت عربی25 تست
یک ساعت ادبیات 20 تستنوشتهشده در ۹ دی ۱۴۰۰، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-pershia در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
امروز
2 ساعت زیست 45 تست
دوساعت شیمی 20 تست
یک ساعت فیزیک 20 تست
یک ساعت ریاضی 10 تست
یک ساعت عربی25 تست
یک ساعت ادبیات 20 تستترازت چنده؟
-
M M.an این موضوع را در ۹ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ قفل کرد