زنگ های مدرسه
-
سلام به همه دوستان آلایی عزیزم امیدوارم هفته خوبی رو شروع کرده باشید
دوستان مدرسه ما زنگ ورزش داریم با اینکه آنلاین هست میخواستم بدونم مدرسه شما ورزش دارید؟ اگر دارید هم میشه بگید چه شکلی هست؟ ممنونم
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
دوستان مدرسه ما زنگ ورزش داریم با اینکه آنلاین هست میخواستم بدونم مدرسه شما ورزش دارید؟ اگر دارید هم میشه بگید چه شکلی هست؟ ممنونم
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@sani-painting ما داریم که توش ناهنجاری های بدنو بررسی میکنیم ولی من به شخصه نگاه نمیکنم جاش زیست میخونم
-
@sani-painting ماهم داریم 🥶🥶🥶ولی واقعا نمیدونم این معلم چه نتیجه ای میخواد بگیره خودش میدونه که هرچی تکلیف میده ما همش الکی میگیم انجام دادیم ولی باز هی میگه این انجام بدید تازه هفته آینده هم امتحان کتبی داریم من فقط دعا میکنم نیافتم
ولی اگه بیوفتم باید شهریور بیام امتحان ورزش بدمنگار محمودی اره ما هم هفته دیگه داریم مطالبی هم که میاد یه سری عکس و جدول و فیلم ایناس
من میگم یهویی زیست 20 اینا ورزش 15نه فکر نکنم شهریوری شیم
-
@sani-painting معلم ما میاد در مورد آناتومی بدن و فعالیت های قبل و بعد از ورزش و تغذیه و نقش اونها صحبت میکنه.یعنی یه پا کلاس زیستی برگزار میکنه!!
میگه از اینایی که بهتون یاد دادم امتحان میگیرم!خدا بهمون رحم کنه
-
نگار محمودی اره ما هم هفته دیگه داریم مطالبی هم که میاد یه سری عکس و جدول و فیلم ایناس
من میگم یهویی زیست 20 اینا ورزش 15نه فکر نکنم شهریوری شیم
@sani-painting من تاریخ خدمت شهریور مزاحم شدم اونم با یه 9 ناز نازی
-
Arian Abedi وای
-
Arian Abedi وای من اصلا نمیخوام
-
کلا با جغرافیا و تاریخ مشکل خاصی داشتم هر دوتاشونو یا نوبت اول یا دوم افتادم نمیدونم چرا
-
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@sani-painting سلام ما ورزش داریم اما تکلیف میده تا جلسه بعد انجام بدیم همین
-
@sani-painting سلام ما ورزش داریم اما تکلیف میده تا جلسه بعد انجام بدیم همین
مینا میناب ممنونم
-
خداروشکر این یکی رو نداریم