سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
به یک انسان احساسی جهت درک کردن نیازمندیم:/
-
Zeinab Siri منم دقیقا حس شمارودارم و واقعا کلافه شدم نمیشه کاری کرد و هرچقدر میخوای درستش کنی اصلا درست نمیشه اینکه میبینی بیشتر افراد دارن به آینده و هدفاشون نزدیک تر میشن و تو هنوز جای سابقتی وهیچ رشدی نکردی آدمو کلافه میکنه تنها راه حلی که برام مونده بود همین بود که نظر خواهی کنم و دیدم که فقط من نیستم .من واقعا دست خودم نیست که اگر بود الان وضعیت این نبود نمیدونم شایدم شناخت چندان خوبی ندارمامیدوارم درست شه و برگرده روال قبل .
ممنون از نظرتون! -
Zeinab Siri فقط یه چیزی
امکانش هست لطف کنید بگید چجور درست شد؟؟ -
Zeinab Siri مشکل من همینه که هدفمو جدیداگم کردم
ان شالله که بتونم کنار بیام و مثل شما داخل مسیرم موفق شم
تشکر دوست عزیز -
@narjes-hashemi بله حتما
خب واقعیت اینه که یه کنکوری(حداقل توی ایران که اینطوره) هیچوقت هیچکسیو دلسوزتر از خودش برای اهداف و آینده ی خودش پیدا نمیکنه،کسی پیدا نمیشه که پابه پای شما توی لحظات سخت براتون اشک بریزه و دلسوزی کنه حتی اگر خیلی خوشبینانه کسی وجود داشته باشه و خیلی باهاش صمیمی باشید اون فرد تا یه جایی میتونه شمارو همراهی کنه و از یه جایی به بعد فقط خودتی و خدای خودت...من فکر میکنم مشکل شما و دلیل حال بدتون بخاطر مبهم بودن آیندتونه،اینکه نمیدونید قراره چ اتفاقی بیفته یا اینکه اصلا شاید استرس خیلی زیادی دارید(پیش میاد که استرس خیلی زیاد بتونه مانع حرکت کردن بشه و جلوی مارو بگیره)...من همه ی اینارو بارها و بارها تجربه کردم و هربار هم فقط خودم بودم که تونستم خودمو نجات بدم...هربار که این شرایط برام پیش میومد فقط سعی میکردم ک با تمرکز زیادی روی این موضوع فکر کنم که چرا این اتفاق افتاد و چیشد؟!بعدش ریشه یابی میکردم،مشکلمو پیدا میکردم و سعی میکردم براش راه حل پیدا کنم همین
و در آخر این رو بگم که برای تغییر کردن اولش یخورده سختی میکشید اما بعدش همه چیز روال میشه(چون حالِ خوبه که باعث میشه همه چیز و راحت بگیریم و ب راحتی مشکلاتو حل کنیم)
ببخشید طولانی شد -
@narjes-hashemi انشالاه که به هدفت برسی
-
@narjes-hashemi در به یک انسان احساسی جهت درک کردن نیازمندیم:/ گفته است:
سلام دوستان وقتتون بخیر .امیدوارم حالتون بهتراز ما باشه
خو حاشیه نمیرم ؛میرم سراغ اصل موضوع اینم بگم که راستش اصلا حال ندارم ادبی صحبت کنم شما خودتون لطف کنید مارودرک کنید و به ادبی برش گردونید
1.افت تمرکز پیدا کردم
۲.درس نمیخونم ولی خسته ام
۳.برا بقیه مشاوره ها خوبی میدم به خودم که میرسم کلااااااجا میزنم دلم میخواد سرمو بکوبم به همین دیوار روبه روم
۴.یه چی هست نمیدونم چیه ولی تو مغزم و روحمو جسمم میگه حسش نیست
۵.کل هدفو رویاهایی که داشتم کلا یادم رفته اون آرزوهایی که عاشقشون بودمو هرروز برا رسیدن بهشون از هرچیزی میگذشتم اصلا نیستشون
۶.اصلا حال ندارم حتی درس عمومی بخونم یا حتی تایپ کنم
۷.روزی کلی تست میزدم الان که کتابارو میبینم خیلی معذرت میخوام ببخشید ولی بهشون فوش میدم
کلا نمیدونم چمه مطالعات انجام شده نشون میده که احتمالا افسرده شدیماگر یه نفر هست که درک کرد و فهمید که چی گفتم یه لطفی کنه راهنمایی کنه واقعا خسته شدم... از کشتار ها ی مملکت خودتون کم میشه از ما گفتن بود
موفق باشین...همیار @تجربیا @ریاضیا @انسانیا دانش آموز کنکوری @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @گرامریست-های-آلاء
-
سلام
اگه امکانش رو دارید یه کاغذ به اندازهی A4 بردارید و بزرگ وسطش یه جمله، یه کلمه، یه چیز خیلی بلد توی زندگیتون، بزرگترین آرزوتون یا هرچیزی که میدونید رو به صورت گنگترین حالت ممکن یعنی هر کس دید حتی خانوادتون مجبور بشه بگه منظورت چیه حتی اگرم به زبون نیاره تو دلش این رو بپرسه بنویسید. این رو جلوی خودتون به دیوار یا روی کتابی که دوستش دارید یا هرجایی که تعلقش به شما زیاده بزنید.
هر شب خودتون رو موظف کنید که یه جمله و یا یه نعمت و حتی شده یه سلام کنارش بنویسید و به اون کاغذ اضافه کنید و با یه تاریخ و امضا کارتون رو تموم کنید و هروز صبح قبل از شروع کارتون این برگه رو مرور کنید مرور یعنی هر روز کامل بخووندیش. این خیلی بهتون کمک میکنه و روی خیلیا امتحان شدس.
مثلا خود من یه کاغذ زدم به دیوار و روش نوشتم به عشق تو... منظورم همون هدفمه و هر شب یه جملهی انگیزشی یا حتی یه عهد جدید و شاید یه نعمت خدادادیو یا تعداد تست زیادی که زدم و یا یه اتفاقی که میدونم خوشحالم کرده و انگیزه بهم میده و .. رو به اون اضافه میکنم و با یه امضا و تاریخ حال دلم رو خوب نگه میدارم.امیدوارم کمکتون کنه و موفق بشید
-
Rezvan.E.A سلام دوست عزیز ممنونم به خاطر اینکه وقت گذاشتید و واقعا حرفاتون تاثیر گذاشت .من حتما این کاری که گفتید رو میکنم
دمتون گررم! -
@narjes-hashemi امسال کنکور میدی؟؟
-
@kosar-mottaghi نه من کنکوری نیستم
-
@narjes-hashemi پس موفق باشی
-
@narjes-hashemi سلام
حالتون عادیه
فشار روانی روی بچه ها ی کنکوری هست فشار درسی هم هست خوب خسته می شین ،همه این حالت ها رو تجربه کردن
این که بپذیرید این حالت خیلی معمولیه و فاجعه ای رخ نداده نصف مشکل حل شده
راه کار عملی :
۱_کاهش وب گردی و چت و فضای مجازی و ارتباط با دوست های ناامید و منفی نگر
۲_روزانه نرمش کنید مخصوصا اول صبح
۳_یک دفتر بردارید و حالات تونو بنویسید خیلی سبک میشید چند روز بعد که بخونیدش میبینید اونقدر حالات تون وحشتناک نبوده و کلی بهش می خندید
۴_ الان یک مقدار مشخص به خودتون استراحت بدید و دوباره شروع کنید
۵ نوشتن برنامه جامع برای چند ماه آینده ( که بدونید دارید درچه مسیری حرکت میکنید نه اینکه برنامه سنگین بنویسید بدتر اضطراب بگیرید) -
سلام واسه منم پیش اومده
-
بنظرم نفستو ادب کن بهش نشون بده که کی فرمانروای قلمروی وجودته
-
بعد از اینکه سر جاش نشوندیش. ی باز نگری بزن توی اهدافت ببین از ته دل رازیت میکنن یا فقط دلیلن. اگه رازیت میکرد اوتوماتیک با قدرت ادامه میدی ولی اگه رازیت نمیکرد. بگرد و هدف اصلیتو پیدا کن همون هدفی که براش پا به این دنیا گذاشتی
-
چقدر حرف زدم ببخشید
-
چه اسم خوبی برای این تایپیک گذاشتی افرین
-
Amir Abbas 0 به هرحال فشار روانی که پیش بیاد خودش مسولیت همه چیزو به عهده میگیره
ممنون از نظرتون -
@narjes-hashemi درک شدن خیلی مهمهکمن از این مدل ادمای دور بر من