دخترونه خاص:)
-
بعضی ها با حجاب آرامش میگیرن
بعضی ها با حجاب اذیت میشن
چرا باید دسته دومو اذیت کنیم؟نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor در راستای صحبت شما بگم بحث فقط اذیت شدن نیست بحث اینه که مثلا من میدونم این غذا ممکنه!! برای بدنم مفید باشه ولی نمیخوام بخورمش چون مزش رو دوست ندارم کسی نمیتونه و حق نداره مجبورم کنه
-
Fa Fa
دیگه لطیف تر از این حالتم وجود داره که میگه ارزش خودتون رو بدونید ،شما کالا نیستید که بقیه بخوان ازتون به هر بهانه ای استفاده کنن؟؟
شما اگر این به ذهنت خطور کرد حق داری،چون اکثرا این رو توی ذهن همه فرو کردن که بین یه محجبه(کاری به دل و نیت ندارم) و غیرمحجبه فرق زیادی هست!نه اینطوری نیستZeinab Siri لطافت اینه که بگی حجابت رو رعایت کن و شوهر ملتو از راه به در نکن ؟ ما درکمون از لطافت خیلی باهم تفاوت داره درضمن من خودم حجابم کامله و هیچ فرقی بین خودمو بقیه قائل نمیشم ازین بابت خیالتون راحت باشه فقط بخاطر متن بود که چنین برداشتی کردم و نه تنها این متن بلکه اکثر متنای این تاپیک جنبه خشونت آمیزی دارن من سعی کردم سر نزنم ولی خب تگ کردید دانش آموزارو و نظر خواستید گفتم بیام نظرمو بگم همین
-
Zeinab Siri پس با این توصیف شما چه حجاب باشه چه حجاب نباشه فرقی نمیکنه مهم دل پاکه
من کسی که حجاب داره یا کسی که حجاب نداره رو ببینم برام فرقی نداره
مهم بینش منه که چه حسی پیدا میکنم
اگه از اول منو عقده ای بار بیارن ک بی حجابی عیبه با همین بینش بزرگ میشم ولی وقتی بگن فرقی نمیکنه وقتی بزرگ بشم برام فرقی نمیکنه که طرف با حجاب باشه یا نباشهنوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor
البته که حجاب مهمه
شاید به ظاهر شما چیزی رو حس نکنید اما در باطن و به خصوص توی سلول های مغز شما اتفاقات عجیب و باور نکردنیِ میفته که ازش خبر ندارید
بله بی حجابی عیبه مثل تموم عیبای دیگه ای که خدا گفته عیبه
متاسفانه یا خوشبختانه ری اکشن شما در مواجهه با یه خانم بی حجاب یا باحجاب تحت تاثیر آداب و رسوم و فرهنگ شما نیست! تحت تاثیر بدنِ شماست
اگر تحت تاثیر آداب و رسوم و فرهنگ و ادب میبود پس خدا میگفت از اول بچه هاتون رو طوری تربیت کنید که وقتی موهای خانمای نامحرم رو دیدن مغزشون دستور به ترشح هورمون نده!!! -
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا همش زنا چرا مردا نه؟ والا به خدا بعضی پسرا یجوری میان بیرون اصن از صد تا دختر بی حجاب بد ترن فقط کلیک کردید رو زنا رو دخترا
-
Mehdi Hosseinbor در راستای صحبت شما بگم بحث فقط اذیت شدن نیست بحث اینه که مثلا من میدونم این غذا ممکنه!! برای بدنم مفید باشه ولی نمیخوام بخورمش چون مزش رو دوست ندارم کسی نمیتونه و حق نداره مجبورم کنه
sarnisa6 منظورم از اذیت شدن افسردگیو....
حرف شما درسته -
بعضی ها با حجاب آرامش میگیرن
بعضی ها با حجاب اذیت میشن
چرا باید دسته دومو اذیت کنیم؟نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor
کی همچین حرفی زد؟
من همچین حرفی زدم؟
کی گفت بقیه رو اذیت کردیم؟ -
Zeinab Siri لطافت اینه که بگی حجابت رو رعایت کن و شوهر ملتو از راه به در نکن ؟ ما درکمون از لطافت خیلی باهم تفاوت داره درضمن من خودم حجابم کامله و هیچ فرقی بین خودمو بقیه قائل نمیشم ازین بابت خیالتون راحت باشه فقط بخاطر متن بود که چنین برداشتی کردم و نه تنها این متن بلکه اکثر متنای این تاپیک جنبه خشونت آمیزی دارن من سعی کردم سر نزنم ولی خب تگ کردید دانش آموزارو و نظر خواستید گفتم بیام نظرمو بگم همین
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFa Fa
دوست عزیزچرا این همه عصبانیت؟از چی دلخوری؟
-
Zeinab Siri لطافت اینه که بگی حجابت رو رعایت کن و شوهر ملتو از راه به در نکن ؟ ما درکمون از لطافت خیلی باهم تفاوت داره درضمن من خودم حجابم کامله و هیچ فرقی بین خودمو بقیه قائل نمیشم ازین بابت خیالتون راحت باشه فقط بخاطر متن بود که چنین برداشتی کردم و نه تنها این متن بلکه اکثر متنای این تاپیک جنبه خشونت آمیزی دارن من سعی کردم سر نزنم ولی خب تگ کردید دانش آموزارو و نظر خواستید گفتم بیام نظرمو بگم همین
Fa Fa اون شوهری که با بدحجابی کسی از راه بدر شده انسان نیست
-
@narjes-hashemi
من گفتم قرارِ برای دیگران زندگی کنیم؟؟؟
اشتباه نکن دوست عزیز
تشخیص راه درست و غلط با دیگران نیست که حالا ما بخواهیم با توجه به تمایلات دیگران خودمون رو تطبیق بدیم و اونها رو راضی کنیم،معیار درست و غلط بودن با خداستنوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZeinab Siri کاملا موافقم و فقط خداس ک برای آدم مهمه نه اون شخصی که از روی ظاهرآدم باطن رو هم قضاوت میکنه نه اون کسی که همه رو با یه دید نگاه میکنه همون کسی که عقاید خودش فقط میشه الگو برا دیگران !چه آدم های با حجاب چه بی حجاب چه اونایی که با حجابن ولی ذاتشون خرابه چه همون آدمایی که بد حجابن و دلشون پاکه قراره فقط خدا قضاوت کنه حرفتون درسته نمیشه از دل کسی و اسرارش آگاه شد ولی خب نمیشه از روی ظاهر درست هم تضمین کرد که حتما آدم درستیه و اینکه اگر با خداست که قاعدتا فکر نکنم درست باشه درباره ظاهر های نسبتا بد قضاوت کرد دنیامون خیلی قشنگ تر میشد اگه باحجابا همه رو بایه دید نبینن و آدمای کم حجاب هم حدومرزشونو رعایت کنن ذات خراب آخرش خرابه و اصلا با ظاهر هیچ ربطی نداره به عنوان یه بحث دوستانه نگاش کنید دوراهی سختی بود و مهم نتیجش بود نه بی احترامی به عقاید هم موفق باشید دوست عزیز و آفرین به افکار درستتون
-
چرا همش زنا چرا مردا نه؟ والا به خدا بعضی پسرا یجوری میان بیرون اصن از صد تا دختر بی حجاب بد ترن فقط کلیک کردید رو زنا رو دخترا
mahla bpz دقیقا صحبت منم همینه
تو همین شهر ما که خیلی کوچیکه مردا با شلوارک و رکابی تک چرخ زنان رد میشن
ولی این وسط اون دختری که مردمک چشمش چند میلی گشاد یا تنگ تر بشه میشه گناهکار و از راه به در کن -
Mehdi Hosseinbor
کی همچین حرفی زد؟
من همچین حرفی زدم؟
کی گفت بقیه رو اذیت کردیم؟Zeinab Siri اذیت شدن دیگه
کسی که دوس نداره کاریو انجام بده بزور مجبورش کنن اونم همیشگی اذیت میشه دیگه -
Fa Fa
دوست عزیزچرا این همه عصبانیت؟از چی دلخوری؟
Zeinab Siri باور کن عصبانی نیستم حالتمه بدون ایموجی فک میکنی عصبانیم
-
mahla bpz اینا نتایج افکار بقیس
یه نفر یه چیز میگه یه قوم پشتش درمیان
مهم مرد و زن نیست مهم اینه که انسان باشیم چه با حجاب چه بی حجاب -
mahla bpz دقیقا صحبت منم همینه
تو همین شهر ما که خیلی کوچیکه مردا با شلوارک و رکابی تک چرخ زنان رد میشن
ولی این وسط اون دختری که مردمک چشمش چند میلی گشاد یا تنگ تر بشه میشه گناهکار و از راه به در کن -
Zeinab Siri نیازی به توضیحتون ندارم برای قانع کردن من به خوب بودن حجاب اینقدری گوشام پر هست که دیگه نخوام بشنوم همین که اون پست مقایسه ای مزاح گونه رو بتونید درباره چیزی که در مورد کودک و اموزش و اجباری نبودنش گفتم توجیه کنید کافیه
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsarnisa6
ببینید من اصلا نخواستم به شما یا هرکس دیگه ای بگم که حجاب خوبه!!حرفای دلتون رو زدید بدون این که من چیزی بگم؟!
اون پست به ظاهر مزاح گونه،کاملا منطقیه...هرکسی که سنش بیشتر باشه بالغ تره؟؟ملاک شما برای بلوغ فکری فقط سنه؟پس چرا این همه آدم بی فکر به ظاهر بالغ داریم؟؟؟ -
mahla bpz اینا نتایج افکار بقیس
یه نفر یه چیز میگه یه قوم پشتش درمیان
مهم مرد و زن نیست مهم اینه که انسان باشیم چه با حجاب چه بی حجابنوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor این افکار باید اصلاح بشن منم حرفم همینه و ما نباید بشون دامن بزنیم
-
Zeinab Siri باور کن عصبانی نیستم حالتمه بدون ایموجی فک میکنی عصبانیم
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان یخورده آرومتر چت کنید،من نصف پیاماتون رو ندارم
-
Mehdi Hosseinbor این افکار باید اصلاح بشن منم حرفم همینه و ما نباید بشون دامن بزنیم
mahla bpz این افکار وقتی اصلاح میشن که مردم تا یه من ریش دیدن نگن آدم خوبیه
تا یه با حجاب کامل دیدن نگن آدم درستیهلازمه اینا فکر کردنه ولی متاسفانه بجای فکر کردن و ملتو مجبور به کتاب خوندن کردن دنبال بمب اتم هستن
-
mahla bpz این افکار وقتی اصلاح میشن که مردم تا یه من ریش دیدن نگن آدم خوبیه
تا یه با حجاب کامل دیدن نگن آدم درستیهلازمه اینا فکر کردنه ولی متاسفانه بجای فکر کردن و ملتو مجبور به کتاب خوندن کردن دنبال بمب اتم هستن
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi Hosseinbor دقیقا نمیدونم والا چی بگم