مشورت تحصیلی
-
mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
محمد phd بله کاملا راضی ام. عربی که کتاب نیاز نمیشه دیگه.دینی هم استاد خط به خط از کتاب درسی جلو میرن.
هندسه درسی هست که کاملا نیاز به تمرین کردن داره.اگر هدفتون زدنش تو کنکوره.پس زیاد تست بزنید و با تست یاد بگیرید. فیلم استادای عزیز آلا رو من ندیدم.ولی میگم هندسه خیلی خیلی به خودتون بستگی داره نه استاد.هندسه پایه خیلی سخته خیلیییی
یعنی من از 7-8 تا تست کنکور 2تاشو بتونم بزنم واقعا خوشحال میشم
اصلن نمیتونم درک کنمش
چندتا فصلو میخام حذف کنم به نظر شما کدومارو حذف کنم؟
ریاضی هستید دیگه؟sky daughter ببینید تجربه شخصی من میگه مبحثی رو حذف نکنید مگر نزدیک کنکور.چون مثلا سال 91 هندسه خیلی آسون بود ولی 92 سخت.پس شما باتوجه به اینکه ممکنه سوالای آسونی از اون مبحث بیاد رهاش نکنید که ضربه میبینید. برای هندسه تمرین زیاد حل کنید اگه واقعا خیلی اذیتتون میکنه بیشتر باهاش درگیر شید.هر روز 10 تا تست بزنید از هندسه.تا نتیجه اش رو ببینید.ریاضی بودم الان تجربی ام...
-
sky daughter ببینید تجربه شخصی من میگه مبحثی رو حذف نکنید مگر نزدیک کنکور.چون مثلا سال 91 هندسه خیلی آسون بود ولی 92 سخت.پس شما باتوجه به اینکه ممکنه سوالای آسونی از اون مبحث بیاد رهاش نکنید که ضربه میبینید. برای هندسه تمرین زیاد حل کنید اگه واقعا خیلی اذیتتون میکنه بیشتر باهاش درگیر شید.هر روز 10 تا تست بزنید از هندسه.تا نتیجه اش رو ببینید.ریاضی بودم الان تجربی ام...
mehdi_zangane
کتاب کمک اموزشی هندسه چیزی هم پیشنهاد میدین؟ گاج با اینکه درسنامه ی خوبی داره ولی سوالاش خیلی سخت -
mehdi_zangane
کتاب کمک اموزشی هندسه چیزی هم پیشنهاد میدین؟ گاج با اینکه درسنامه ی خوبی داره ولی سوالاش خیلی سختمحمد phd با کتاب آسون تر مثل آبی کانون شروع کنید
-
برا ریاضی ی کم راهنمایی کنید لطفا
من چیکار کنم ک بتونم یه 40 درصدی بزنم؟
مشکل اصلیم هم تابعه همه چی هم ب تابع ربط داره متاسفانه -
mehdi_zangane
کتاب کمک اموزشی هندسه چیزی هم پیشنهاد میدین؟ گاج با اینکه درسنامه ی خوبی داره ولی سوالاش خیلی سختمحمد phd در مشورت تحصیلی گفته است:
mehdi_zangane
کتاب کمک اموزشی هندسه چیزی هم پیشنهاد میدین؟ گاج با اینکه درسنامه ی خوبی داره ولی سوالاش خیلی سختهندسه سوالای خود کنکور کار کنید نتیجه خوبی میگیرید
-
برا ریاضی ی کم راهنمایی کنید لطفا
من چیکار کنم ک بتونم یه 40 درصدی بزنم؟
مشکل اصلیم هم تابعه همه چی هم ب تابع ربط داره متاسفانهsahba از پایین ترین سطح ممکن یعنی اول دبیرستان کتابارو با دقت بخونید مبحث تابع رو .فقط و فقط کتاب درسی وقتی رو تمریناتش مسلط شدید برید سمت تست.راجع به کل ریاضی هم سر فرصت یه توضیح مفصل میذارم اینجا.
-
sahba از پایین ترین سطح ممکن یعنی اول دبیرستان کتابارو با دقت بخونید مبحث تابع رو .فقط و فقط کتاب درسی وقتی رو تمریناتش مسلط شدید برید سمت تست.راجع به کل ریاضی هم سر فرصت یه توضیح مفصل میذارم اینجا.
mehdi_zangane
خب اینجوری وقتی می مونه برا تست؟
ریاضی کنکور ایا در حد کانون سخت هست؟چون کانون کلا نا امیدم کرد
ممنونم -
zeiinab سلام.مشکل سرعت منظورتون چیه؟ منظورتون 3 درس در روز هست یا کند پیش رفتن تو درسا یا کند تست زدن یا انتظار دارید مثلا تا یه زمانی مباحث آزمون تموم بشه یا ... ؟ راجع به 3 درس در روز هم بگم که، بد نیستش خوبه.البته بستگی به مقدار درس خوندنتون در روز داره.در کل منظورتونو بگید تا به امید خدا راهی پیدا کنیم.
mehdi_zangane به طورکلی سرعتم پایین مثلادرطی فورجه دو هفته ای برای آزمون قلم چی فقط به اختصاصی میرسم .فکرمیکنم به خاطراینکه وسواس مطالعاتی دارم و میخوام باراولی که مبحثی و میخونم به تسلط کامل برسم .برای همین به برنامه ی روزانم نمیرسم .ساعت مطالعه روزانمم حدود10 ساعت
حالا به نظرتون به مشاورنیازدارم؟
-
mehdi_zangane
خب اینجوری وقتی می مونه برا تست؟
ریاضی کنکور ایا در حد کانون سخت هست؟چون کانون کلا نا امیدم کرد
ممنونمsahba یه منبع عالی از تستای کنکور دارید دیگه .پس اونا اگه براتون قابل حله پس نگران نباشید .وقتی نمیگیره شروع کنید این کار رو نتیجه میگیرید .کار اصافه نیست که
-
sahba یه منبع عالی از تستای کنکور دارید دیگه .پس اونا اگه براتون قابل حله پس نگران نباشید .وقتی نمیگیره شروع کنید این کار رو نتیجه میگیرید .کار اصافه نیست که
mehdi_zangane ن کانون ک اصن حل نمیتونم بکنم
بالاترین درصدم 40 بوده کانون
ولی کنکور پارسال 28 زدمک خیلی هم اسون بود ریاضیش!!!
اگه رو مباحثی مثل حد و مشتق وقت بذارم ولی تابعو بلد نباشم نتیجه نمیده نه؟ -
mehdi_zangane به طورکلی سرعتم پایین مثلادرطی فورجه دو هفته ای برای آزمون قلم چی فقط به اختصاصی میرسم .فکرمیکنم به خاطراینکه وسواس مطالعاتی دارم و میخوام باراولی که مبحثی و میخونم به تسلط کامل برسم .برای همین به برنامه ی روزانم نمیرسم .ساعت مطالعه روزانمم حدود10 ساعت
حالا به نظرتون به مشاورنیازدارم؟
zeiinab وسواستون رو اینطور کم کنید که یه دور مبحث رو بخونید بعد تست بزنید جایی که ایراد داشتید رو دوباره بخونید نه همه مبحث رو.عمومی ها هم برای نموندنش از اولین روز شروع کنید کم کم بخونید.نه نیاز به مشاور خاص ندارید .به امید خدا اینطور مشکلتون رفع میشه.مثلا برای این آزمون اجراش کنید از فردا
-
mehdi_zangane ن کانون ک اصن حل نمیتونم بکنم
بالاترین درصدم 40 بوده کانون
ولی کنکور پارسال 28 زدمک خیلی هم اسون بود ریاضیش!!!
اگه رو مباحثی مثل حد و مشتق وقت بذارم ولی تابعو بلد نباشم نتیجه نمیده نه؟sahba منظورم اینه با تستای کنکور هم مشکل دارید؟؟؟ نتیجه که میده ولی اگر تابع رو بلد باشید انگار با ریاضی دوست شدید پس استارت رو بزنید و روزی یه مقدار زمان براش بذارید.زمانی زیادی هم نمیگیره ازتون.کار اضافه هم نیست...
-
sahba منظورم اینه با تستای کنکور هم مشکل دارید؟؟؟ نتیجه که میده ولی اگر تابع رو بلد باشید انگار با ریاضی دوست شدید پس استارت رو بزنید و روزی یه مقدار زمان براش بذارید.زمانی زیادی هم نمیگیره ازتون.کار اضافه هم نیست...
mehdi_zangane تستای کنکورو در حد 30-35 میزنم.ولی این کانون خیلی بدقلقه
دیشب به توصیه تون عمل کردم فصل 2 و 3 دوم رو خوندم.ان شا الله ادامه میدم این روند رو.بعد که تموم کردم از روی چ کتابی تست بزنم؟
ممنون ک جواب میدید -
mehdi_zangane تستای کنکورو در حد 30-35 میزنم.ولی این کانون خیلی بدقلقه
دیشب به توصیه تون عمل کردم فصل 2 و 3 دوم رو خوندم.ان شا الله ادامه میدم این روند رو.بعد که تموم کردم از روی چ کتابی تست بزنم؟
ممنون ک جواب میدیدsahba آفرین خیلی خوبه همینطور ادامه بدید.کتاب مهرماه ،کانون آبی.سوالی ایرادی بود حتما بپرسید
-
sahba آفرین خیلی خوبه همینطور ادامه بدید.کتاب مهرماه ،کانون آبی.سوالی ایرادی بود حتما بپرسید
mehdi_zangane
ممنونم از کمکتون.حتما از راهنمایی هاتون استفاده میکنم -
سلام من خواستم طبق فرمول Xکه اقای امینی گفتن برنامه ریزی کنم بعد به مشکل بر خوردم مثلا شیمی شد هفته 9ساعت یا ریاضیات کلا16ساعت حالا چه جوری پخشش کنم بین شیمی2 و شیمی3 وشیمی4 یا ریاضیات رو چه جوری. اصلا می خواستم بدون که شما هم فکر مییکنید فقط اخر هفته ها باید دروس پایه رو بخونیم و روزهای که مدرسه میریم فقط دروس پیش رو بخونیم؟
-
سلام من خواستم طبق فرمول Xکه اقای امینی گفتن برنامه ریزی کنم بعد به مشکل بر خوردم مثلا شیمی شد هفته 9ساعت یا ریاضیات کلا16ساعت حالا چه جوری پخشش کنم بین شیمی2 و شیمی3 وشیمی4 یا ریاضیات رو چه جوری. اصلا می خواستم بدون که شما هم فکر مییکنید فقط اخر هفته ها باید دروس پایه رو بخونیم و روزهای که مدرسه میریم فقط دروس پیش رو بخونیم؟
محمد phd
اقای امینی گفتن که اینو ک چی بخونید و چی نخونید برمیگرده به بدوجه بندی ازمونت -
محمد phd سلام طبق همون فرمول که زمانبندی میکنید بعدش ببینید مثلا زمانی که درس میخونید چقدره .مثلا شما وقتی استارت میزنید 1ساعت ونیم میخونید.بعد مثلا برای یه درسی مثل شیمیتون میشه 6 تا 1.5 ساعت حالا مبحثی که باید تا انتهای هفته بخونید رو به 6 قسمت تقسیم کنید و توی هر تایم درسی اون یک ششم مبحث رو بخونید و تست بزنید مثلا، یه همچین کارهایی میشه کرد.یا این مثال برای ریاضیتون میشه حدود 10 تا 1.5 ساعت.که توی هر زمان یک دهم مطالب اون هفته اتون رو بخونید.ولی به هر حال مبحث سخت و آسون داریم نهایتن باید مدیریت درست کنید چون ممکنه وقت و مقدار صفحه یه مقدار بالا پایین بشه ولی این حالت آرمانی هستش دیگه.راجع به خوندن درس پیش و پایه ببینید به نظر من یه حرف قدیمی و خوبی کانون میزد میگفت درس هر روز را همان روز بخوانید.و این واقعا اثر داره.پس درسای مدرسه رو همون روز مرور کنید که واقعا مفیده بعدش زمان اضافه بود هرطور راحت ترید عمل کنید حالا میخواد پایه باشه یا پیش. موفق باشید
-
من مشکل سرعت تو تست دارم اختصاصی ها رشته ریاضیم....
هرچی مشاورا میگن زمان بگیر مثلا تو 30 مین 20 تا تست دیفرانسیل بزن من زمان میگیرم ولی خب یه سری از تستا میمونه خیلی سرعتم کمه
حالا این هیچی به نظر شما ما تو درسای اختصاصی بیشتر سوالای کنکور کار کنیم یا تالیفی؟ -
من مشکل سرعت تو تست دارم اختصاصی ها رشته ریاضیم....
هرچی مشاورا میگن زمان بگیر مثلا تو 30 مین 20 تا تست دیفرانسیل بزن من زمان میگیرم ولی خب یه سری از تستا میمونه خیلی سرعتم کمه
حالا این هیچی به نظر شما ما تو درسای اختصاصی بیشتر سوالای کنکور کار کنیم یا تالیفی؟Vezra ببینید مشکل سرعت با تمرین زیاد رفع میشه.این روش مثلا 30 دقیقه 20 تا تست خوبه ولی به شرطی که شما مهارت رد کردن تست هم بلد باشید یعنی شما یه سری تست ها رو به خاطر خیلی سخت بودن یا زمان بر بودن باید علامت بزنید وبذارید آخر.یادتون باشه امتیاز همه تست ها برابره.پس اگر دارید تست زمان دار میزنید حتما یه حرکتیمثل تکنیک ضربدر منفی کانون بایستی اجرا کنید.وبعدشم که زمانتون تموم شد بیاید تلاش کنید تستای نزده اتونم حل کنید.اینم میشه تکنیک دو خودکار کانون.پس حواستون باشه زمان دار زدن این نیس که بیاید از تست 1 بزنید و دونه دونه برید جلو بلکه دقیقا یعنی یه تستو رها کن ومدیریت زمان داشته باش. برای منبع تست هم اینو بدونید مهم ترین وعالی ترین و اولیین منبعتون برا تست زدن ، تستای کنکوره.همه اشو زدید ،خب دمتون گرم حالا برید تالیفی بزنید و دوباره وچند باره تستای کنکورو حل کنید...
تکنیک تست زدن با دو خودکار :
با اجرای این تکنیک میتوانید هم میزان دانش خود را بررسی کنید و هم سرعت عمل خود را افزایش داده و تنظیم وقت را بیاموزید.سؤالها را یک بار در زمان تعیینشده با خودکار آبی پاسخ دهید.پس از پایان زمان مقرر، خودکار خود را عوض کنید.هنگامی که خودکار را به دست گرفتید سؤالاتی را که سریعاً پاسخ داده بودید یک بار دیگر با دقت مطالعه کنید. قبل از تصحیح پاسخنامه میتوانید بعضی از اشتباهاتتان را خودتان پیدا کنید. منظور اشتباهاتی است که در اثر بیدقتی، عجله، اشتباه در محاسبه، جابهجا زدن گزینهها و موارد دیگر اتفاق میافتد.اگر خودتان بتوانید اشتباهات خود را بیابید تجربهای پیدا خواهید کرد که در کنکور اصلی دچار چنین اشتباهاتی نشوید.هر داوطلب ویژگیهای خود و اشتباهات مخصوص خود را دارد. باید اشتباهات خودتان را کشف کنید و در کنکور، آنها را تکرار نکنید و کمتر نمرهی منفی بگیرید.
ضمناً هنگامی که خودکار قرمز در دستتان است یک بار دیگر سؤالهایی را که در ابتدا به آنها پاسخ نداده بودید مطالعه کنید. شاید این بار که عجله ندارید بتوانید به چند سؤال پاسخ دهید.تکنیک ضربدر منفی چیست و چگونه اجرا میشود؟
یکی از تکنیکهای مدیریت زمان در جلسهی آزمون، تکنیک ضربدر منفی است.
این تکنیک بر این اساس استوار است که،شما بتوانید در اولویت اول و در بهترین زمان به تمامی سوال هایی که بلد هستید ،پاسخ بدهید.
هنگامی که سوال ها را میخوانید،با سه نوع سوال روبرو خواهید شد:
1-سوال هایی که پاسخ آنها را بلدید و کاملا به حل سوال تسلط دارید و میتوانید در زمان تعیین شده برای آن سوال و یا حتی در زمانی کمتر به آن پاسخگو باشید، که در مواجهه با این سوال ها،به سوال پاسخ دهید و سراغ سوال بعدی بروید.
2-سوالهای وقت گیر:سوالهایی که گرچه تا حدودی آن را بلد هستید اما هنوز به تسلط کافی برای حل آن سوال در زمان مقرر نرسیده اید و یا سوالهایی که علی رغم تسلط شما بر مطلب ذاتا سوال های وقت گیری هستند.
نکتهی مهم در مواجهه با این سوال ها تشخیص زود هنگام آن ها و زدن ضربدر کنار سوال و رفتن سراغ سوال بعدی میباشد. اما اکثر دانش آموزان در مواجهه بااین سوال ها بعد از آنکه زمان معیین شده برای این سوال و یا حتی زمانی بیشتر از آن گذشت،کنار سوال ضربدر میزنند و سپس از آن سوال گذشته و در آخر هم وقت کم میآورند. لازمه ی تشخیص زودهنگام سوال های وقت گیر تمرین تستی و تشریحی کافی در منزل میباشد.3-سوالهایی که پاسخ به آن ها را بلد نیستید و در مواجهه با این سوال ها باید کنار سوال علامت منفی بزنید و سراغ سوال بعدی بروید.
پس از اینکه به تمام سوال هایی که بلد هستید پاسخ داده اید،میتوانید در اولویت دوم سراغ سوال هایی که کنار آن ها علامت ضربدر دارد بروید و سپس در صورتی که وقت باقیست در اولویت سوم، سراغ سوال هایی که کنار آن ها علامت منفی دارد بروید. البته باید حواستان به نمره منفی باشد و بدانید که لازم نیست به تمام سوال ها پاسخ بدهید.
منبع ضربدر منفی و دو خودکار سایت کانون هستش.