تا حالا به داشته هات دقت کردی ؟!
-
سلام به همگی
هدفم از ایجاد این تاپیک اینه که به بعضیا نشون بدم که همه ی ما قطعا چیزهایی رو داریم که اصلا بهشون توجه نمیکنیم و فقط و فقط برای اون چیزایی که نداریم افسوس میخوریم ! (غرغر هم میکنن بعضییییا! البته بلانسبت به شمایی که داری اینو میخونی)
البته این تقصیر خودمون نیست و ذات انسان اینجوریه .خب دیگه . جدا از انشا نوشتن ، دوست دارم از چیزی صحبت کنم که برام خیییلی عزیز هست. البته تا وقتی که نزدیک بود از دستش بدم ، اصلا بهش توجه نمیکردم و خداروشکر بعد اون شرایط سخت ، حالا می فهمم که چه چیز ارزشمندی دارم و قدرشو میدونم .
شاید تا الان متوجه شدین که دارم راجع به چی صحبت میکنم ...
درسته خانواده
چیزی که همین دو سال پیش نزدیک بود از هم بپاشه
یکی از اعضای خانوادم ، سرطان گرفت . به جرئت میتونم بهتون بگم که خیلی شرایط غیر قابل پیش بینی ای هست . هم برای تو و هم برای خانوادت (امیدوارم براتون رخ نده اینجور بلایی)
اون موقع به خودم آمدم و دیدم من هیچ کاری نکردم توی این ۱۴ سال که دلشو خوشال کنم . خیلی عذاب وجدان داشتم . لحظه به لحظه ی اون شرایط توی ذهنم حک شده . حالا این چیزا گفتن نداره که خودم اون لحظه توی چه شرایطی بودم ! مسلما بیشتر پسرا که اصطلاحا مامان دوست تر هستن ، بیشتر درک میکنن .سال ۱۳۹۸
خدارو صد هزار مرتبه شکر اوضاع به حالت قبلیش برگشت و من خیلی خوشالم . و سر هر چیز بی ارزشی ، به خودم اجازه نمیدم که ناراحتشون کنم
ختم کلام :
دوستان ، همه ی زندگی کنکور و درس و مشق نیست ! نمیگم درس واجب نیست ، ولی حواستون باشه که بعضی چیز ها تکرار شدنی نیستن . پس مساوات رو رعایت کنین .
در پناه حق
و
به امید موفقیت تک تک شما عزیزانراستی ! شما چه داشته هایی دارین که الان قدرشونو خوب میدونین؟!
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
من فقط همینا رو میشناختم! -
سلام به همگی
هدفم از ایجاد این تاپیک اینه که به بعضیا نشون بدم که همه ی ما قطعا چیزهایی رو داریم که اصلا بهشون توجه نمیکنیم و فقط و فقط برای اون چیزایی که نداریم افسوس میخوریم ! (غرغر هم میکنن بعضییییا! البته بلانسبت به شمایی که داری اینو میخونی)
البته این تقصیر خودمون نیست و ذات انسان اینجوریه .خب دیگه . جدا از انشا نوشتن ، دوست دارم از چیزی صحبت کنم که برام خیییلی عزیز هست. البته تا وقتی که نزدیک بود از دستش بدم ، اصلا بهش توجه نمیکردم و خداروشکر بعد اون شرایط سخت ، حالا می فهمم که چه چیز ارزشمندی دارم و قدرشو میدونم .
شاید تا الان متوجه شدین که دارم راجع به چی صحبت میکنم ...
درسته خانواده
چیزی که همین دو سال پیش نزدیک بود از هم بپاشه
یکی از اعضای خانوادم ، سرطان گرفت . به جرئت میتونم بهتون بگم که خیلی شرایط غیر قابل پیش بینی ای هست . هم برای تو و هم برای خانوادت (امیدوارم براتون رخ نده اینجور بلایی)
اون موقع به خودم آمدم و دیدم من هیچ کاری نکردم توی این ۱۴ سال که دلشو خوشال کنم . خیلی عذاب وجدان داشتم . لحظه به لحظه ی اون شرایط توی ذهنم حک شده . حالا این چیزا گفتن نداره که خودم اون لحظه توی چه شرایطی بودم ! مسلما بیشتر پسرا که اصطلاحا مامان دوست تر هستن ، بیشتر درک میکنن .سال ۱۳۹۸
خدارو صد هزار مرتبه شکر اوضاع به حالت قبلیش برگشت و من خیلی خوشالم . و سر هر چیز بی ارزشی ، به خودم اجازه نمیدم که ناراحتشون کنم
ختم کلام :
دوستان ، همه ی زندگی کنکور و درس و مشق نیست ! نمیگم درس واجب نیست ، ولی حواستون باشه که بعضی چیز ها تکرار شدنی نیستن . پس مساوات رو رعایت کنین .
در پناه حق
و
به امید موفقیت تک تک شما عزیزانراستی ! شما چه داشته هایی دارین که الان قدرشونو خوب میدونین؟!
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
من فقط همینا رو میشناختم!نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهران خیاط سلام البته برای من مامان و بابام فرقی ندارن حالا بقیه رو نمیدونم و ممنون برای تاپیکتون بعضی وقتا آدم باید به خودش بیاد و چیزایی که داره رو شاکر باشه و به اون بالایی اعتماد کنه…
-
نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من نام میبرم واستون
هر چندتایی که بخواین
۱.خانواده
۲.ارامش
۳.امنیت
۴.عفاف
۵.حیا
۶.روح سالم
۷.مغز اروم
۸.زندگی اروم
۹.سلامتی
۱۰.خدا
رو مورد ۱۰
خیلی فکر کنین اگه نباشه چی میشه
خییییییییلی فکر کنین اگه یه لحظه لطفش نباشه چی میشه
۱۱.یه خونه (کاری ندارم به مدلش همینکه شبا تو سرما نباشی کافیه رفیق)
۱۲.همین گوشی یا تبلتی که داری خیلیا ندارن
۱۳.شرایطی که واسه درس خوندن داری خیلیا ندارن
بازم بگم؟ -
مهران خیاط سلام البته برای من مامان و بابام فرقی ندارن حالا بقیه رو نمیدونم و ممنون برای تاپیکتون بعضی وقتا آدم باید به خودش بیاد و چیزایی که داره رو شاکر باشه و به اون بالایی اعتماد کنه…
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط مهران خیاط انجام شدهمینا میناب
خب اگه دقت کنین من در چندین قسمت از متن ، تاکیدم روی واژه ی **خانواده ** بود. منم پدر و مادرم رو به یک اندازه دوسشون دارم. ممنون از توجهتون -
سلام
من نام میبرم واستون
هر چندتایی که بخواین
۱.خانواده
۲.ارامش
۳.امنیت
۴.عفاف
۵.حیا
۶.روح سالم
۷.مغز اروم
۸.زندگی اروم
۹.سلامتی
۱۰.خدا
رو مورد ۱۰
خیلی فکر کنین اگه نباشه چی میشه
خییییییییلی فکر کنین اگه یه لحظه لطفش نباشه چی میشه
۱۱.یه خونه (کاری ندارم به مدلش همینکه شبا تو سرما نباشی کافیه رفیق)
۱۲.همین گوشی یا تبلتی که داری خیلیا ندارن
۱۳.شرایطی که واسه درس خوندن داری خیلیا ندارن
بازم بگم؟Fateme S 0
سلام مجدد . ممنون از ایییین همه توجهتون
بیشترین چیزی که مهمه ، همون مورد ۱۰ هست -
Fateme S 0
بیشترین چیزی که مهمه ، همون مورد ۱۰ هستنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهران خیاط در تا حالا به داشته هات دقت کردی ؟! گفته است:
Fateme S 0
بیشترین چیزی که مهمه ، همون مورد ۱۰ هستخواهش میکنمموفق و موید باشید در پناه حق هم خودتون هم خانوادتون انشاالله
-
مینا میناب
خب اگه دقت کنین من در چندین قسمت از متن ، تاکیدم روی واژه ی **خانواده ** بود. منم پدر و مادرم رو به یک اندازه دوسشون دارم. ممنون از توجهتوننوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهران خیاط نه گفتین پسر ها مامان دوست ترن از اون لحاظ گفتم
-
مهران خیاط نه گفتین پسر ها مامان دوست ترن از اون لحاظ گفتم
مینا میناب
ای بابا .
از این زاویه نگاش نکرده بودم -
مهران خیاط در تا حالا به داشته هات دقت کردی ؟! گفته است:
Fateme S 0
بیشترین چیزی که مهمه ، همون مورد ۱۰ هستخواهش میکنمموفق و موید باشید در پناه حق هم خودتون هم خانوادتون انشاالله
Fateme S 0
خیلی ممنونم .