گزارش مطالعه دانشجویی
-
سلام سلام
چند روزی نبودم متاسفانهولی از امروز دیگه شروع کردم
روانشناسی خوندم مباحث احساس و ادراک .. درباره حواس ۵ گانه توضیح داده بود (نمیدونم چ ربطی به روانشناسی داشت ولی خب) بعد از اون هم ادراک رو یاد گرفتم که چیه و اینا
پروپوزالم داره به جاهای سختش میرسه و فرمش تقریبا داره کامل میشه یکم زمان میبره ولی خب چون دوره فشردس سخت میکنه کار رو
اصطلاحات پرستاری رو خوندم
نمیدونید که چجوریه که Ccمیشه قبل از غذا .. CC میشه شکایت اصلی بیمار بعد ac هم میشه قبل از غذا از اونطرف BS هم میشه صدای روده هم میشه صدای ریهدیگه این یه صفحه اش بود
روز خوبی بود در کل .. فعلا -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰، ۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
سلااام .. روز شلوغی بود
برنامه خوابم بهم ریخته الان نمیدونم کی میشه دیروز کی میشه امروز |:
مفاهیم پایه خوندم(عفونت،زخم،تشخیص) ۴_۵ ساعتی وقت رو گرفت
یه دوره شرکت کردم که امروز با دیدن فیلماش که یه ساعت طول کشید یه چیزایی ازش یاد گرفتم مثل سرچ مقالات ، کار کردن با sid و google scholar و pubmed و..
یه کلاسم داشتم ۱ساعت و نیم طول کشید..
پ.ن: الان همه دارن بیدار میشن که روزشون رو شروع کنن ولی من دیروزم به امروزم وصل شده و همچنان بیدارم و فکرم نکنم بتونم بخوابمامتحان دارم امروز الان نمیدونم به خوندنم ادامه بدم بعد بخوابم تا امتحان یا اینکه یکم بخوابم قبل امتحان بیدار شم بخونم -
سلام
۴ ساعت بافت خوندم
امروز یاد گرفتم چه جوری مقطع تهیه کنم البته فعلا فقط نظری -
سلام
مفاهیم پایه خوندم
پروپوزال رو جلو بردم بالاخرهاز فردا هم کاراش سنگین تر میشه
کلاس سلامت جامعه هم داشتم دوساعتیکمم خوندمش
دیگه همینبدرود -
اول تشکر کنم از صاحب این تاپیک
امروز تزریقات و رگ گیری رو خوندم جاتون خالی خیلی چسبید
همشم یاد گرفتم
(دیگه خجالت کشیدم همش میام همه خوندن من فقط اظهار بی اطلاعی میکنم)
بیوشیمی هم خوندم اونم یادمه
فقط روی تشریح و فیزیولوژی موندم -
با کمال افتخار باید بگم امروز فیزیولوژی رو کامل دیدم،جزوه نوشتم،یکم خوندم
.
.
.
ولی هیچی نفهمیدم
یکم روانشناسی هم خوندم -
سلام به همگی
اولین گزارشم
تونستم امروز یکی از جزوه هامو کامل کنم برای شیمی تجزیه اگر بتونم فردا میخوام بقیه شیمی تجزیه رو کامل کنم بعدم کمک های اولیه رو تموم کنم -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
هلوملیکم
مفاهیم پایه پرستاری خوندم که ۳ واحده و مهم ترین درس تخصصی این ترمه و یه سری پیش نیاز داره از ترم قبل و کلا انگار هرچی که ترم قبل خوندیم داره کامل تر و قشنگ تر میشه
دوتا مبحث سطوح پیشگیری و عفونت ها رو خوندم نمیدونم چقدر طول کشید ولی حدودا یک ساعت و نیم یا بیشتر شد
بعد پرستاری سلامت جامعه رو خوندم درسیه که مهمه و تو امتحان ارشد هم میاد (کلا ۵_۶ تا درس هست واسه ارشد)
چون جلسه اول بود درباره تاریخچه و اینا بود چیز خاصی نداشتیه ساعتی فکر کنم طول کشید
بعد دوره پروپوزال رو هم یکم بردم جلو کاراشو فردا بیشتر رسیدگی میکنم بهش
ولی خب سرجمع همون ۳ ساعتی که قول داده بودم شد دیگه خوبه
خب طی هفته پیش رو و هفته های آتی داریم به ایام خوش امتحانات میانترم نزدیک میشیمباید بر تلاشمان بیافزاییم
راستییی ماه رمضونم داره میادها التماس دعا🤍 -
بگم فردا امتحان تجهیزات اتاق عمل دارم
گزاشتم دوساعت قبل امتحان بخونم
عیبی داره؟! -
سلام
امروز به جز کلاسام
تقریبا 7.8ساعتمو صرف انجام دادن یه تکلیفم کردم -
سلام
من امروز فقط یکم زبان عمومی خوندم
خودمم میدونم که روز به روز بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشه مطالعمولی این چند روز یکم درگیر بودم اصلا نمیشد درس بخونم
حالا اینا به کنار..
یه نصیحت از من به شما ...
زبان بخونیدخیلی زبان بخونید
از فردا تصمیم گرفتم علاوه بر زبان عمومی دانشگاه فیلمای زبان اصلی ببینم برای تقویت زبان خیلی خوبه
توصیه میکنم شما هم (الان نههه) ولی بعد کنکور تا زمانی که میخواید برید دانشگاه مثل من ول نچرخید و خستگی درکنید یکم زبان بخونید و یه کاری یاد بگیرید به هر حال
برنامه فردامو میگم بهتون که مجبور بشم انجامش بدم
سلامت جامعه
مفاهیم پایه
جلو بردن دوره هایی که شرکت کردممنتور باید حتما باشه بزنه منو تا کارامو بکنم وقتی نیست اینجوری تلنبار میشه رو هم..
یکم اسپم شد ولی باید میگفتم دیگه عیب نداره از حق وتو استفاده میکنم
خدانگهدار -
سلام بلاخره منم اومدم
نمیخواستم ضعیف شروع کنم، دیروز عالی بود
بیش از چهار ساعت درس خوندم، جنین و بافت شناسی
تنوع کاری داشتم و به همه کارام رسیدم،کتاب خوندم ،دوره هامو شرکت کردم , شروع عالی بود
خدارو شکر -
سلام سلام
امروز دو جلسه اپیدمیولوژی خوندم فردا کلاس داریم استاد میخوان بپرسن
آقا این استادا از هر دو جمله ای که میگن یکیش مربوط به کروناست تو رو خدا رعایت کنیدواقعا سخته
چندتا از دوستام ک تو بیمارستانن میگن وضعیت واقعا وحشتناکه خیلی از بیمارستانا دیگه جا ندارن ... هوای همدیگه رو داشته باشیم خواهشا🤍 -
مام افتتاح کنیم اینجارو
نشمردم چند ساعت خوندم
ولی فردا امتحان فیزیک دارم
یه 4.5 ساعتی اونو خوندم
تمرین ریاضیم باید مینوشتم
یه 2.3 ساعتیم مشغول بودم -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
سلام و درود
امروز ۳ ساعت فقط تایمم سر فیزیولوژی قلب رفت زیاد بود وسط مبحثم نمیتونستم ولش کنم
اون دوره پروپوزال هم که ثبت نام کرده بودم جلسه اولش رو کاراشو انجام دادم تقریبا یه ساعتی طول کشید
ولی روز خوب بودا اصلا یکنواخت نبود
به جز درس به بقیه کارامم رسیدم
همین گوشی رو ازم بگیرن نمره الف دانشگاه میشم
حالا درسته من اینجا دارم خودم با خودم حرف میزنم کسی نیست گوش کنه و همکلام بشه و فیدبک بده ولی خب عیبی نداره -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
خب تا سایت بازه گزارشمو بدم
امروز ۲ ساعت فیزیولوژی قلب خوندم فقط
خیلی دلم میخواست جلسه اول روانشناسی رو که نصفس تمومش کنم ولی رفتم بیرون و فرصت نشد
پ.ن:دوره پروپوزالم شروع شده هنوز هیچکاری نکردم باید بشینم کلی فیلم ببینمحالا امروز درسته درس کم خوندم ولی عوضش کلی کلیپ مشاوره ای مربوط به درسام نگاه کردم که مفید بودن واسه برنامه ریزی
برنامه فردا : فیزیولوژی سلول رو میخونم.. دوره پروپوزالم شروع میکنم با نام و یاد خدا بالاخرهسعی میکنم جلسه اول روانشناسی رو هم تمومش کنم دیگه ولی قول نمیدم
فعلا
بقیه دوستامون منتظرتونما -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Fa D on ۱۶ فروردین ۱۴۰۰، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
Fa D در ساعت مطالعه دانشجویی گفته است:
maryam111 خب پس
فقط یک سوال فقط بخونیم یا یاد گرفتن هم شرطه؟!
اگه مورد دوم باشه زیرصفرهر طور دوست دارید
هدف خوندنه حالا یا یکبار خوندیم یاد میگیریم یا دوباره که بخونیم یادمیگیریم -
Fa D واسه شروع خوبهما هم خیلی بیشتر از این نمیخونیم
دیروز یک ساعت مفید -
من که نیم ساعت در روز
فکر کنم خیلی انگیزه ایجاد کردم