سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از z Gheibi و M.ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
سلام به بچه های عزیز آلا🌻
خب دوستان تو این تاپیک قراره که تجربه هامون رو از دانشجویی بگیم
نحوه درس خوندن، نحوه ارتباطات،خوابگاه و... هر صحبتی که تو ذهن تون هست
که ورودی های امسال مون بتونن استفاده کنن😊
ممکنه حتی یه سری نکات و صحبت ها بگیم که خودمون هم ندونیم و بهمون کمک بشه😅
و اینکه بچه های جدید حتما سوالات شون رو بپرسن
@فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@همیار
سلام.
تا حالا فک کردین به یه سیستم عامل دیگه مهاجرت کنین؟ گاهی اوقات حس نکردین از ویندوز خسته شدین؟
خب من درمانش رو دارم بیاین لینوکس بریزیم، همه!
اصلا لینوکس چیه؟
خب اینه: "لینوکس (Linux) یک سیستم عامل رایگان و متن باز است که بر پایه هسته Linux (کرنل) توسعه داده شده است. هسته لینوکس مسئولیت مدیریت منابع سختافزاری و ارتباط بین نرمافزار و سختافزار در سیستم را بر عهده دارد."
متن بازی (open source ) یعنی چی؟ یعنی کد هاش برای همه آزاد و همه می تونن بیاین لینوکس رو تغییر بدن، (گویی انگولش کنن) اما ویندوز این شکل نیست کدهای توسعه ویندوز، رو فقط خود مایکروسافت داره. (واسه همین ویندوز گرونه 199 دلار ویندوز 11 پرو 😲 )
خلاصه اش اقا اینکه لینوکس یه هسته ی اصلی داره حالا می رسیم به توزیع های لینوکس.
اینم تاریخچه ش :در سال 1991 فردی با نام لینوس توروالدز (Linus Torvalds)، دانشجوی رشته علوم کامپیوتر در دانشگاه هلسینکی فنلاند، تصمیم گرفت یک سیستم عامل جدید بر اساس یونیکس (Unix) طراحی کند. او نیازمند یک سیستم عامل برای استفاده شخصی و توسعه برنامههای خود بود. لینوس کد منبع سیستم عامل خود را در اینترنت منتشر کرد و خواستار کمک و بازخورد از جامعه برنامهنویسی شد. این کد با عنوان “هسته لینوکس” شناخته میشد.
گروهی از برنامهنویسان از سراسر جهان به لینوس پیوستند و شروع به توسعه و بهبود هسته لینوکس کردند. این جامعه برنامهنویسی فعال با همکاری بینالمللی سایر برنامه نویسان باعث شد هسته لینوکس به سرعت رشد کند. در سال 1994، نسخه اولیه رسمی Linux با ورژن 1.0 منتشر شد. این نسخه اولیه شامل امکانات اساسی سیستم عامل شبیه به یونیکس بود و از آن پس، توسعه و بهبودهای بیشتری در هسته لینوکس صورت گرفت.
(اینجاش مهمه)
با گذر زمان، جامعه برنامهنویسی Linux رشد کرد و شرکتها و سازمانها نیز به توسعه و پیشرفت لینوکس کمک کردند. این شرکتها شامل ردهت (RedHat)، اینتل (Intel)، آیبیام (IBM) و بسیاری دیگر بودند. به مرور و با گذشت زمان، Linux به عنوان یک سیستم عامل پرکاربرد، به ویژه در سرورها و دستگاههای همراه، شناخته شد. همچنین، توزیعهای لینوکس محبوبی مانند اوبونتو (Ubuntu)، فدورا (Fedora) و دبیان (Debian) با امکانات و رابط کاربری متنوعی ارائه شدند.
از آن زمان تا به امروز، Linux به یکی از قدرتمندترین و پرطرفدارترین سیستم عاملها تبدیل شده است و در بسیاری از زمینهها از توزیع های مختلف Linux استفاده میشود، از جمله سرورها، دستگاههای هوشمند و رایانههای شخصی.
اگه به میخواین در آینده مهندسی نرم افزار، کامپیوتر، ای تی، شبکه و هزاران چیز دیگه مربوط به علوم کامپیوتر و کامپیوتر بخونین پیشنهاد می کنم همین الان لینوکس رو نصب کنید.
حالا چه توزیعی بریزیم؟
من نزدیک 1.5 ساله از ویندوز مهاجرت کردم به لینوکس و تاحالا سه تا توزیع مختلف روی ماشین مجازی ریختم و تست کردم. عملا انچنان تفاوت خاصی با هم ندارند ولی
برای شروع پیشنهاد می کنم (یعنی خیلی نوبی) : اوبونتو (ubuntu) یا linux mint یا manjaro ، این توزیع های خوبن
من در حال حاضر از manjaro استفاده می کنم که واقعا توزیع مناسبیه، ولی اگه اصلا لینوکس کار نکردین ubuntu یا linux mint بریزین.
حالا چجوری لینوکس بریزیم؟
مثلا برای نصب ubuntu میرم تو گل سرچ می کنیم download ubuntu و وبسایت رسمی ubuntu نسخه اخرین نسخه LTS اوبنتو رو بریزین ( در حال حاضر اخرین نسخه Ubuntu 24.04.1 LTS) هستش
[LTS یعنی چه مخفف long-term support یعنی ما معنی پنج سال به روز رسانی رایگان امنیتی میدیم که یعنی توزیع پایدار و با ثباتی واسه همین برای تازه کارا مناسبه]
یه فایلی به پسوند iso. دانلود میشه.
با نرم افزار refus این فایل رو روی یه فلش یا سی دی بوت می کنیم ( آموزش هاش داخل آقای گوگل هست و می تونین سی دی اوبونتو رو بخرید که بوت شده)
فلش رو وصل می کنیم، سیستم یه ریستارت می زنیم بعد قبل اینکه سیستم بالا بیاد یکی از دکه های f12 یا f10 یا del یا ... ( با توجه به نوع مادربرد، لپتاپ و ... احتمال 99 درصد f12 هستش) از منو بوت فلش رو انتخاب می کنیم و تامام وارد پنجره نصب اوبونتو میشیم که به شدت ساده هستش، داخل اینترنت میلیون ها آموزش نصب اوبنتو و بقیه توزیع ها هستش)
▶️| #معرفی_رشته
بریم برای یه معرفی رشته ی جداب
#مهندسی_پزشکی
☁️رشته ی مهندسی پزشکی چیه؟
ساخت تجهیزات پزشکی یکی از کارهایی هست که بچه های این رشته انجام میدن
این علم تلاش می کنه تا مهندسین پزشکی بتونن از ایده های پزشکی استفاده کنن
🌥کسی که این رشته رو خونده باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
خلاقیت و نو اوری داشته باشه
مسلط به زبان انگلیسی باشه
نرم افزار های تخصصی طراحی رو بلد باشه
قادر به تحلیل نیاز های مشتریان و بیماران باشه
ریاضی، فیزیک، زیست و شیمی اش قوی باشه
⛅️ تهش چی میشه؟
کار در شرکت های تخصصی تجهیزات پزشکی
کار در شرکت های دانش بنیان در حوزه ی مهندسی پزشکی
نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش تجهیزات پزشکی وارداتی
طراحی و ساخت دستگاه های تشخیص مشکلات پزشکی و بیماری ها
کار و تحقیق در جنبه های فنی و مهندسی مربوط به سیستم های بیولوژیکی انسان ها و حیوانات
نصب، تنظیم و نگهداری، تعمیر یا پشتیبانی فنی تجهیزات پزشکی با عنوان متخصص تجهیزات پزشکی بیمارستانی
🌤 مسیر تحصیلی اش چیه؟
کارشناسی: مهندسی پزشکی
کارشناسی ارشد: بیوالکتریک، بیومکانیک، بیومتریال
دکتری: مهندسی بافت، رباتیک پزشکی، پردازش سیگنال ها با تصاویر پزشکی، ابزار دقیق پزشکی، مهندسی ورزش، بیوالکتریک، بیومکانیک، بیومتریال
منبع یک کاناله امیدوارم اطلاعات درست باشند. باز هم خودتون بررسی کنید
@ida-shateri
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@ریاضیا
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
یلدای گذشته مبارکتون 🙂❄️🌸
یه سوال داشتم از دانشجو های آلایی
روش خاصی برای جزوه نویسی دارین ؟
اون دسته دروسی که علاوه بر فایل ، صحبتای استاد هم مهمن رو چیکار میکنین ؟
من خودم نکات اضافه ی گفته شده سر کلاس و فایل خود استاد ( در صورتی که استاد فایلشو بده 🙄 ) رو با هم تو جزوه پاک نویس میکنم ولی خب آخر ترم با حجم بالای نکات چرکنویس و فایلای نوشته نشده روبرو میشم😐💔
و از طرفی خوندن و تسلط روی مطالب نسبت به جزوه نویسی مهم تره ، مخصوصا الان که نزدیک به امتحانات ترم هستیم
ممنون میشم تجربیاتتون در این زمینه رو به اشتراک بذارین 🙏🌸
شاید یکی از نقاط عطف زندگیتون در دوران دانشجویی،فارغ از اینک چی میخونید یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید،با توانایی ساخت اپلکیشن،میتونید هم به درآمدی برسید هم مشکلات زیادی رو که پیش میاد واستون رفع کنید...پیشنهاد من این از بیسیک فور اندروید شروع کنید(b4a),ساده ،روان ،قوی
کل چیزی که نیاز دارید؛
۱)ی سیستم ساده کامپوتری
۲)ی گوشی
۳) سه ماه وقت گذاشتن و تمرین
هر سوالی هم در این زمینه داشتید میتونید اینجا بپرسید،از مراحل نصب و ساخت تا انتشار در مارکت ها..
گزارش مطالعه دانشجویی
-
سلام شبتون بخیر
وی پس از چند روز الان یادش اومده که می بایست گزارش بده
حقیقتا انقدر تو فکر امتحانای میان ترم بودم که یادم رفت(:
بنابراین من فقط امروزو میگم 3ساعت کتابداری خوندم که امتحانشو داشتم و با سختی گذروندیمش، وسط امتحانم تایم تموم شد و سایت ما را به بیرون هدایت کرد🥲
به امید خدا بریم برا امتحانای بعدی -
سلام
در جریانید که چند روزه گزارش ندادم؟
چون بیمار نیست
آقا بخش داخلی که دیگه انقدر کار نبود که رفتیم تو کلاس نشستیم استاد تئوری درس میداد بهمون
یکی از مباحث پروتکل انسولین بود، اینکه چند واحد باید بزنیم تو چه شرایطی باید تزریق کنیم روش تزریقش و اینا
درباره ماسک های اکسیژن هم بهمون توضیح دادن
کلا دانشجوهای ترم یک نگران هیچی نباشید اگر پروسیجری رو تو پراتیک کامل یاد نگرفتید تو بیمارستان دوباره اینا رو استادا تو بیمارستان درس میدن و تکرار میشه واستون
بعد از کلاسا هم ما میرفتیم کتابخونه بیمارستان و درس میخوندیم خیلی خوب بود البته شرایط جور نشد که براتون از کتابخونه عکس بگیرم ولی خیلییی خوب بود قشنگ انگیزه میگرفتی واسه درس خوندن
خلاصه که بخش داخلی این بیمارستان هم تموم شد
و ما الان اومدیم بخش جراحی یه بیمارستان دیگه
آقا من تو این بیمارستانه همش گم میشم خیلی تو در توعه/:
خیلی بزرگتر از بیمارستان قبلی هست و قدیمی تره و از لحاظ پرستیژ کاری و معماری ساختمانش خیلی لول بالایی داره
حالا منم سعی میکنم گم نشم
اینجا هم اومدیم همه شفا پیدا کردن ینی تا الان ما فقط قطع عضو رو درمان نکردیم
این بخش هم همون کارای قبلی مثل خونگیری، تعویض پانسمان، بیرون کشیدن یا DC کردن سوند و درن، رگ گیری و غیره رو انجام دادیم تا الان
و روز دوم استاد بهمون گفت پرونده بردارید و از روی اوردر پزشک ، کاردکس دارویی رو بنویسید
اوردر پزشک همون نسخه داروها و مراقبت هایی هست که پزشک تجویز کرده و این اوردر باید وارد یه برگه ای بشه به اسم کاردکس که پرستار مینویسه و اوردر پزشک رو (با یه سری خط مخصوص که دو طرف اوردر میکشن) میبندن که کسی نتونه چیزی بهش اضافه کنه و مهر و امضای پرستار هم پای اوردر پزشک زده میشه
هر تختی یه کاردکس داره و این کاردکس ها همه با هم تو یه کلاسور گذاشته شده و وقتی پرستار میخواد دارو بده یا مشاوره و مراقبتی قراره انجام بشه از روی این کاردکس نگاه میکنه
ولی اوردر پزشک تو پرونده است.
بعد از نوشتن کاردکس ما باید یه گزارش پرستاری هم واسه یه شیفت دلخواه مینوشتیم
روز بعدش رفتیم که کاردکس و گزارش رو تحویل بدیم
بعد که استاد تصحیح کرد فهمیدیم چقدر اسم داروها رو اشتباه خوندیم از اوردر آخه چیکار کنیم خب خیلی بد خطن یه سری پزشکا
مثلا یکی از ایرادایی که از کاردکس من گرفته شد این بود که تو اوردر نوشته شده بود:
Amp Ampotel
بعد ampotel رو اینطوری جدا نوشته بود Amp o tel با یه خطی که اصن o هم مشخص نبود و l هم شبیه c خونده میشد
بعد من با خودم گفتم چرا دوبار نوشته Amp (آمپول) و خب تو کاردکس نوشتم Amp otc بعد که سرچ کردم متوجه شدم otc به گروه داروهای بدون نسخه میگن
یکی از پوئن هایی که این بیمارستان داشت این بود که کارورزها و پرستارهای طرحی زیادی تو بخش بودن و بهمون کمک میکردن و خیلی چیزا بهمون یاد میداد
و خب باید ازشون کار میدزدیدیم چون اونا خودشون فرز بودن و همه کارا رو انجام میدادن که مبادا سرپرستار بگه آره کارورزا تنبلی میکنن و اینا و ما هم خب ذوق اولیه مون هنوز فروکش نکرده و دلمون میخواد کار کنیم هنوز
یکی از پرستارا بهمون میگفت هنوز اولتونه سرتون داغه سعی کنید تا آخر همینطوری داغ بمونه و همینقدر انرژی داشته باشید واسه کار کردن
یه روز میخواستیم دارو بدیم رفتیم داروها رو آماده کردیم بعد یکی از مریضا یه قرص داشت که باید بهش میدادیم.. یکی از هم گروهیا همیشه دیر میرسه و در نهایت قرص ها واسش میمونه که بده به مریض (بهش میگیم متخصص قرصولوژی) پرستار اومد قرص رو داد بهش گفت اینم بده مریض بخوره، بعد این بنده خدا هم هول شد گفت این قرص رو بدم همراه مریض بخوره؟ پرستار بهش گفت: نه همراه مریض قرصاشو با خودش آورده اینو برو بده خود مریض بخوره
بعد اومد بالا سر بیمار قرص رو داد به همراهش گفت حتما بدید بهش بخوره.. یادتون نره هااا نذارید فراموش کنیدها
بعد از ده دیقه ددباره برگشت از همراه پرسید دادی قرص رو؟ خورد؟ مطمئن باشم؟
انگار خدمات پس از فروشه
ادامه گزارش در پست بعد.. -
امروز صبح جنین دو ساعت الان همچنان جنین و بعدش فیزیک پزشکی ضریب تضعیف و سوال های فیزیو خون اریتروسیت ها
-
سلااام
بالاخره منم اومدم گزارش بدم
امروز صب رفتیم اتاق پراتیک
استاد شروع کرد به گفتن تزریق وریدی(سرم)
یه دونه فرمول گف (واقعا میشنن بیمارستان حساب میکنن
نمیدونم)بعدش یکی فداکاری کرد و داوطلب شد که بهش سرم بزنن
البته فقط آنزژیوکتخلاصه هیچی دیگه وقتم نشد تمرین کنیم قرار فردا بریم
#اولین گزارش دانشجویی(کنکوری چقد راحت بود)
-
سلام
آنقدر گزارش ها جالبن منم اومدم
امروز آزمایشگاه خون
اول تعیین مقاومت غشا گلبول قرمز به فشار اسمزی
و بعد هم تعیین گروه خونی
هر کدوم که حالت لخته ( لخته نیست اتصال آنتی ژن و آنی بادیه)پیدا کنه یعنی دارای اون گروه خونی هست
ببینیدمنظور ازD گروه خونی Rh هست ( یادتونه که ژنشDبود)
هفته دیگه انشاالله نوار قلب و اسپیرومتری را براتون میذارم
-
@kosar-mottaghi سلااام
عالی بود اولین گزارش
اون فرموله واسه سرم.. v تقسیم به ۴t هست که t رو باید برحسب ساعت درنظر بگیریم
اگر میکروست بود همین فرمول رو در ۱۵ ضرب میکنی
البته تو کارت خیلی راحته چون حجم سرمی که وصل میکنی یا ۵۰۰ هست یا ۱۰۰۰ و حجم خیلی تنوع نداره
و اینکه آره حساب میکنن چون خیلی مهمه که تو چند ساعت این سرم و دارو میره
اگه تو زمان کمتری بره ممکنه بیمار عوارض نشون بده و بهش شوک وارد بشه و حالت سر درد و بیحالی و گرگرفتگی و ... بهش دست بده
منتظر بقیه گزارشات هستمااااا -
سلام سلااام
خب ما تو کارآموزی بهداشتمون ۳ روز باید میرفتیم آزمایشگاه مرکزی
اونجا چون ما پرستاری میخوندیم فقط میتونستیم تو بخش خونگیری کار کنیم ولی بچه های علوم آز میتونستن برن لیبل و بخش های مختلف آزمایشگاه
روز اولی که رفتیم کلی گشتیم که ببینیم استاد کیه و کجاست ولی خب اصلا استادی در کار نبود
بهمون گفتن برید کنار کسایی که دارن نمونه میگیرن وایستید بهشون کمک کنید اگر هم تونستید خودتون خون بگیرید
وارد سالن شدیم ۱۰ تا صندلی گذاشته بودن برای نمونه گیری و غلغلههه خیلییی شلوغ بود
به خاطر اینکه آزمایش های ناشتایی و قند و چربی و... رو تا ساعت ۱۱ میگیرن، از ساعت ۷ تا ۱۰ خیلی شلوغه آزمایشگاه و بعدش دیگه خلوت میشه و تقریبا هیچکاری نیست
رفتم دیدم ده تا از پرسنل نشستن و دارن خون میگیرن حالا من مونده بودم که میون این همه خوشگل کیو انتخاب کنم
یه خانمی دیدم جوون بود با خودم گفتم این حتما خوبه قیافه اش هم میخوره مهربون باشه.. جوونم که هست حتما درک میکنه و کار میده دستم انجام بدم
خلاصه که رفتم جلو و از پشت پرده پلاستیکی (که برای کرونا زده بودن) خودمو معرفی کردم، یه سری تکون داد به نشانه اینکه بیا اینو پرده وایستا
حالا من هی میام جلو که منو ببینه یادش نره اینجا وایستادم اونم هی پشت سر هم خونا رو میگیره و هیچی نمیگه انقدرم عصبی بود یهو برگشت گفت هیچی گرفتی تا حالا؟(خون منظورش بود) گفتم آره چند نمونه تو بیمارستان گرفتم ... ذوق کردم گفتم حتما دیگه میخواد کار بده دستم.. ولی نه بازم خبری نشد ساعت ۸ و نیم بود یهو پاشد رفت/:
دیدم عه همشون پاشدن دارن میرن از یکی پرسنل پرسیدم ببخشید دارید کجا میرید؟ گفت شیفت عوض شده و همکارای دیگه باید بیان... هر یک ساعت یکبار شیفت هاشون در گردش بود
خلاصه یه نفر دیگه اومد و شروع کرد به خونگیری.. یکم باهام حرف زد و درباره نحوه خونگیری بهم توضیح داد و یکم لوله ها رو گفت منم گیرش آورده بودم و تا میتونستم سوال پرسیدم ازش ولی بازم خیلی اجازه نداد من کار کنم و فقط دو سه تا خون گرفتم
روز دوم وقتی رفتم دیدم همه صندلیا دانشجو کنارش ولیستاده و من و دوستم هیچکس نبود کنارش وایستیم
ماهم رفتیم بخش نمونه گیری اطفاال که بچه های زیر ۶ سال اونجا بودن... یه آقایی اونجا نشسته بود و خون میگرفت و خیلی هم شوخ طبع بود و خوب با بچه ها ارتباط برقرار میکرد .. خیلی حرفه ای بود و سریع کار میکرد.. کلا رگ دو گروه از افراد رو که بتونی بگیری دیگه رگ بگیر ماهری هستی یکی اطفال که رگ های ریز و ضعیفی دارن و یکی هم سالمندا (چون رگ هاشون به شدت شکننده است و تا نیدل وارد رگشون میشه رگ تغییر جهت میده و گم میشه)
وقتی برگشتم دیدم عهه یکی از دانشجوهای علوم آز که میشناسمش نشسته رو صندلی
با کلی ذوق رفتم پیشش و کلی بهم نکته یاد داد از لیبل ها و مقدار خونی که باید تو لوله بریزیم و ... چندتا نمونه هم داد من گرفتم و بسی ذوقیدم و حس استقلال بهم دست داده بود
وقتی میخواست بره گفت ببین من دارم میرم تو بعد من بشین اینجا که کسی جاتو نگیره و شروع کن به خون گرفتن کسی هم کار به کارت نداشته باشه ... منم خوشحااال گفتم آخ جون پس امروز دیگه کلی نمونه میگیرم و با مردم ارتباط برقرار میکنم ... آقا چشمتون روز بد نبینه نشستم رو صندلی لوله آزمایش های طرف رو ازش گرفتم گارو رو بستم رفتم که بگیرمممم یهو یکی از پرسنل اومد گفت شما پرستاری؟ گفتم بله گفت شما نمیتونی تنهایی بشینی خون بگیری فقط علوم آزمایشگاهیا میتونن گفتم ینی بلند شم؟ شما بگیرید؟ گفت بله بلند شو
با حالت مظلومانه ای گفتم آخه دیگه گارو بستم لوله ها رو هم گذاشتم.. میشه سرنگ رو باز کنم بدم دستتون؟🥺 خندید گفت باشه باز کن سرنگو بده البته بد اخلاق نبود و چند تا نمونه داد من گرفتم ولی خودش با یه سرعتی کار میکرد اصن عجیییب..
روز سوم وقتی رفتم کنار یکی پرسنل وایستادم بهم گفت ببین لیبل کمک میخوان برو اونجا منم که اصلا خوشم نمیومد از این کار برم اونجا وایستم لیبل بزنم رو لوله ها فقط؟
باالجبار رفتم اونجا و با خودم گفتم مریم میدونی چیه؟! هروقت این اتفاق افتاد یه کاری کن که کار نکردنت رو ترجیح بدن با ریلکسی تمااام و با آرامش لیبل میزدم و خودشون هی میدیدن داره آروم کار پیش میره و وقت تلف میشه ازم میگرفتن خودشون لیبل میزدن آخه بلدم نبودم میگفتن یه سری لیبل ها رو باید بالای لوله بزنی یه سریا پایین ... و یه سری اصطلاحات علوم آزمایشگاهی میگفتن که من بلد نبودم چیه
خلاصه که خیلی ریز و نرم از اون کنار اومدم بیرون و رفتم به نمونه گیری پیوستم
اون روز دیگه قشنگ راه افتاده بودیم و پرسنلم راحت تر کار دستمون میدادن و هر کدوم ۵۰ تا نمونه گرفتیم و ذوق کنان و بای بای گویان آزمایشگاه مرکزی را ترک کردیم -
به نام خدا
سلاام شبتون به خیر️
امروز3ساعت روانشناسی خوندم برا امتحان هفته دیگه، انقدر حجمش بالاس که خدا کنه تمومش کنم چون استاد گفتن سوالات مفهومیه🥲🥲
پ.ن:وقتی گزارشاتونو میبینم دلم پر میزنه برا اینکه حضوری سر کلاسا باشم ولی مثل اینکه ما ترم دیگه هم مجازی هستیم🥲 -
امتحانات یکی پس از دیگری
۱۰ جلسه فارما
۲۳ جلسه ژنتیک و ایمونو
کسی بگه از اول ترم درس میخوندی که الان انقدر اذیت نمیشدی با هندزفریم خفش میکنم(:
۲ ماه ترم رو هر روز پشت سر هم کارآموزی بودم و از میانترم به بعد هیچی نخوندم تقریبا
فقط دیدم چند روزه نیومدم
گفتم بیام از این زاویه یه سلامی عرض کنم و برم
خدافظ(_: -
-
سلااااام
من دوباره اومدممم
ترم ۴ شروع شد
کارآموزی بزرگسالان ۲ هم شروع شد/:
قراره هر روز خاطره اون روز کارآموزی رو براتون بگم تا شما هم با فضای کارهای بیمارستانی و از جمله پرستاری آشنا بشید
اگر دوست داشتید حتما بهم بگید
خب روز اول کارآموزی باید میرفتیم بخش داخلی ۱، بعد از پرس و جو کردن و کلی راه رفتن تو بخش ها ( درجریانید که من همیشه روز اولی که میرم بیمارستان صدوقی گم میشم) بالاخره بخش رو پیدا کردیم
رفتیم داخل و دیدیم عههه آب سرد کننن ( از شما چه پنهون این بیمارستان آب سرد کناش خرابه/: و ما تا یه آب سردکن درست میبینیم فریاد شوق سرداده و فرصت را غنیمت میشمریم، ماسک ها را پایین زده و آب میقولیم)
بعد استاد اومد و داشت با سرپرستار بخش هماهنگ میکرد که به ناگاه جمله ای شنیدیم که نباید
+در جریان هستید که این بخش کلا بخش کویید شده؟؟
ما:
استاد:
آب قولده شده:
خب پس مریضای گوارش کجان؟ رفتن بخش قلب/:
آخه اصلا مشخص نبود بخش کوییده.. نه رو در نوشته بودن نه در رو بسته بود نه پرستارا پوشش آنچنانی داشتن..
خلاصه که ما هم متعجب و پشیمان از کردهی خود پشت سر استاد به راه افتادیم و رسیدیم به بخش قلب..️
اول سرپرستار بخش قلب برامون توضیح داد که این بخش بیماراش خیلی در رفت و آمدن، ۹۰ درصد میان پذیرش میشن، ازشون آی وی میگیریم و آزمایش بعد میفرستیم برن آنژیوگرافی بعدش هم ترخیص میشن
یه تعداد کمی هم درحد ۵_۶ نفر مریض گوارشی داریم
به خاطر همین هم بخش کوچیکی بود و خیلی تخت های زیادی نداشت مثل بخش جراحی که ۴۰ تا تخت بود
بعدم استاد راجب کیس های روتین بخش گوارش توضیح داد و رفتیم سر کارا
بیماری که وارد بخش میشه و قراره پذیرش بشه یه سری اقدامات روتین واسش انجام میدیم:
اول فرم assessment اش رو پر میکنیم.. ینی فرمی که مشخصات بیمار، سوابق دارویی، وضعیت سیستم های بدن، و خیلی چیزای دیگه رو داره که از بیمار یا همراهش میپرسیم و تو اون فرم مینویسیم
در مرحله بعد آی وی میگیریم برای بزرگسالان با آنژیوکت صورتی
بعد یه سری آزمایش خون کلی شامل CBC، ESRو ... رو میگیریم و میفرستیم آزمایشگاه
چون این بخش بخش قلبه اگر مریض تو هفته اخیر نوار قلب نگرفته بود یه نوار قلب هم ازش میگیریم
برای دو سه تا بیمار این کارا رو انجام دادیم ضمن اینکه استاد هم بالا سرمون بود و درباره کارایی که انجام میدادیم توضیح میداد
رفتیم بالا سر یه آقای تقریبا ۷۰ ساله
قرار بود فرم ارزیابی رو پر کنیم
پرسیدیم اسمت چیه
کامل و دقیق اسمش رو گفت فلانی هستم کوچک و خاک پای یک یک شما عزیزان 🥲 ینی ما هممون همونجا غش
بعد گفتیم با پای خودت اومدی بیمارستان؟
گفت بله دیگه با چی میخواستم بیام پس؟ من با این پاها هنوز کوه هم میرم بیمارستان که چیزی نیست
ازش پرسیدیم همراه داری؟
گفت همراه بله دارم.. فقط خدا🥺🥲
اصلا خیلی با نمک بود
خلاصه که این کارا رو در طول روز انجام دادیم
بعدم باقی وقتمون رو که مثلا تایم رست بود طبق معمول به بخش گردی اختصاص دادیم
راحت همه جای بیمارستان سر میزدیم و چون روپوش سفید داشتیم کسی هم کار به کارمون نداشت
حتی رفتیم آی سیو معمولا بخش های ویژه یا درشون رمز داره یا آیفون داره که هرکس رو شناختن در رو باز کنن
ما دو تا آقا رو دیدیم که زنگ زدن در باز شد ما هم دوان دوان به سمت در رفته و وارد آی سیو شدیم و به مریضا سر زدیم
خلاصه که بله
بخش گردی هم جذابیت خودش رو داره
سرتون رو درد نیارم این از روز اول
۷ اسفند ۱۴۰۰ -
-
۱۰ جلسه فارما
انقدر از دانشجوهای پزشکی و پیرا درباره فارماکولوژی شنیدم ، به شدت منتظر اینم نوبت منم بشه بیام از چندشیات فارما خوندن بگم..!
اون روز بالآخره میرسه دیگهـ : )