IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
تست های جالب توجه گسسته
-
m.jafari9877
یه چیزو من نفهمیدم
خاصیت بازتابی رو هم تقارنی میشه در نظر گرفت هم پادتقارنی؟ -
Reza.Tah در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
m.jafari9877
یه چیزو من نفهمیدم
خاصیت بازتابی رو هم تقارنی میشه در نظر گرفت هم پادتقارنی؟نه نه
خاصیت بازتابی ربطی نداره به تقارنی و پادتقارنی
هر مجموعه ای ممکنه بازتابی باشه ولی نه تقارنی باشه نه پادتقارنی
بذارید اینجوری بگمیه گراف توی ذهنتون تصور کنید که چند تا نقطه داره
این نقطه ها اگه به همدیگه وصل نشن در هر حالتی هرجوری هم که باشه (چه طوقه داشته باشه چه نداشته باشه، چه هزار تا طوقه داشته باشه چه نه...) به هر حال هم تقارنی هستن هم پادتقارنی
اما اگه فقط یه خط، یه دونه خط داشته باشیم که دو نقطه ی مختلف رو به همدیگه وصل کنه دیگه امکان نداره هم تقارنی داشته باشیم هم پادتقارنی
فقط یکیشون ممکنهاما برای بازتابی بودن باید همممه عضو هاش طوقه داشته باشن همه شون از دم!
-
این پست پاک شده!
-
m.jafari9877
منم بررسيش نكردم مستقيم از وجود تقارن عدم وجود پادتقارن رو نتيجه گرفتم ديه -
m.jafari9877
یه چیزو من نفهمیدم
خاصیت بازتابی رو هم تقارنی میشه در نظر گرفت هم پادتقارنی؟توضيح آقاي جعفري كاملا درسته اما شما ميتونين برا متوجه شدن ماتريس مربوط به هر رابطه اي ك ميخواينو در نظر بگيرين...خب با چ شرطي ماتريس متقارنه؟با چ شرطي پادمتقارنه؟ اشتراك اين دو شرط ماتريسي ميشه ك همه ي درايه هاي غيرقطريش كاملا صفر ميشه و روي قطر اصلي صفر و يك بودن واسمون مهم نيس يني رابطه اي زير مجموعه ي رابطه ي بازتابي بدست مياد ك هم متقارنه هم پاد
-
moein در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
banoo در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
سلام نمیدونم الان این میشه جالب توجه یا نه
ولی لطفا برام حلش کنین و مثال نقضاشو بنویسین که رد گزینه میشه
مرسی مرسیسوال اول رو من ترجيح دادم ك حفظش كنماگ ميخواين توضيح كتاب خيلي سبزو براتون بگم تاليف آقاي سروش موييني
اما سوال دوم اول رابطه رو بصورت f(a,b)=f(c,d)l در صورت امكان(اگ غير قابل انجام باشه هم ارزي رد ميشه)درش بياريد از اونجا به بعد ساده ميشه ويژگي هاشو بررسي كرد...اينا برا اين آزمونه؟من چرا اينارو آزمون قبل جمع كردم پمنم اینو از رو خیلی سبز زدم دیگه
نه من آزمون قبل اصلا نخونده بودم :| -
R={(2,3),(3,4),(2,2)}
الان این رابطه یه رابطه پادتفارنی هست
ولی (2,2) که داخل این رابطه خودش هم بازتابی ساخته هم تقارنی
چجوری ممکنه پادتقارنی باشه این عکس هم ببین: -
m.jafari9877 در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
سلام نمیدونم الان این میشه جالب توجه یا نه
ولی لطفا برام حلش کنین و مثال نقضاشو بنویسین که رد گزینه میشه
مرسی مرسیسوال 55 میشه گزینه 2؟
سوال 52 میشه گزینه 2؟بله هر دو گزینه ی 2 میشه
-
moein
سوال من رو خوب متوجه نشدید هر دو
من منظورم اینه که چرا یه طوقه باید خاصیت پادتقارنی بسازه؟
این قراردادی هست یا قابل اثباته؟
آخه یه طوقه یه رابطه متقارنه دیگهفك كنم چون به مثال نقض علاقه دارين ك بايد براتون ملموس تر باشه...ما تو بررسي خواص روابط به جا بررسي وجودشون سعي ميكنيم عدم وجودشون رو اثبات كنيم يني مثلا براي متقارن بودن ميبينيم ك به ازاي هر زوجي،برعكسش هم هس يا نع و براي پاد،وجود تقارني رو بررسي ميكنيم و سعي ميكنيم نقضش كنيم...حالا روابط زير مجموعه ي رابطه اي ك فقط بازتابيه شامل زوج مرتب هايي ميشه ك فقط ميتونن بازتابي رو نقض كنن(اونم شايد!)
من سوالتونو اينجوري متوجه شدم اميدوارم مشكلتون حل شده باشه -
moein
سوال من رو خوب متوجه نشدید هر دو
من منظورم اینه که چرا یه طوقه باید خاصیت پادتقارنی بسازه؟
این قراردادی هست یا قابل اثباته؟
آخه یه طوقه یه رابطه متقارنه دیگهمن کی همچین حرفی زدم رضا جان؟ :|
پاد تقارنی بودن ربطی به طوقه نداره اصلا -
moein
پس این که طوقه هم تقارنی میسازه هم پادتقارنی یه قرار داد هست دیگه؟قرارداد نيس نع...همونطور ك گفتم ما تو طوقه"نميتونيم" خواصو نقض كنيم...شما يه رابطه اي ك تنها طوقه داره بگو ك باهاش روابط نقض شن(البت بازتابي ك ميتونه نقض شه اما بقيه نع)
ولي شما ميتونين اسمه قرارداد بزارين روش اگ اينجوري تو خاطر ميمونه براتون چون طراحا خيلي رو اين نكته زوم دارن -
من اون پست قبلیم تاکید کردم چه طوقه داشته باشه چه نداشته باشه!!
یعنی اصلا پادتقارنی بودن هیچچچ ربطی به طوقه نداره
اصلا ربطی به طوقه نداره!
باشه نباشه -
m.jafari9877 میشه جواب سوال 55 رو هم برام بفرستین؟
-
آقایون مهندس
سوال 55 رو میشه تشریحیش رو بفرستین
moein منم همونو های لایت کردمبانو خانوم سوال ٥٥ همونجور ك تو خيلي سبز گفته تنها با مثال نقض حل ميشه راه ديگه اي نيس پس همون روش هاي لايتو در پيش بگيرين بهتره...يه سوال خلاقانه تر اينجوري تو آزمون همون فصل هس ك اونم بررسي كنين جا اين...اون راه حل دوس داشتني تري داره البت اون درباره اجتماع و اشتراك دو مجموعه تقارني و پادتقارنيه