تست های جالب توجه فیزیک
-
sbr.abasi یه نکته هم توی بحث چگالی از کلیپای نظام قدیم پیدا کردم توپ توپه
دکتر طلوعی عزیز این نکته رو برای دو ماده در نظر گرفته بود من دیدم فرمول به هم میریزه اگه چند تا ماده باشه حالا من یه کوچولو کامل ترش کردم تقدیم به الایی های نظام جدید
-
loveryou021 خود مساله که سطح مقطع ها رو داده.اون استوانه کوچیکه میشه ۱۰ و اون بزرگه میشه۵۰
-
sbr.abasi تکنیک جدید در فصل ۱ فیزیک یازدهم با این سوال از سراسری
امیدوارم خوشتون اومده باشه
-
@Saadat-Shojaei درواقع توی این تست شما فقط کافیه بار ۴ میکرو کولنی رو به بار دو میکرو کولنی تبدیل کنی بعد باتوجه به تکنیک نقطه کور (توجه به بار جدید ایجاد شده و بارq3) کمتر از ۴۵ ثانیه سوال رو حل کنین( روش اول روش حل تشریحی سه خطیه که بازم در بین روش های تشریحی سریع ترینه)
-
-
-
-
-
-
-
بچه ها رای مثبت یادتون نره
-
-
Work hard_Dream big
-
-
جالب است بدانید=سشوار به اندازه دکل برق خطر دارد! امواج الکترومغناطیسی که از ضعیف ترین سشوار ها ساطع می شود ، ۳۰۰ برابر امواجی است که از گوشی های تلفن همراه ارسال می شود. پس سشوار غیر از مو برای مغز هم می تواند مضر باشد! همچنین طوری که تحت تابش انها قرار گرفتن ممکن است خطر ابتلا به سرطان خون،سرطان مغز و تیروئید را در جنین و کودکان بالا میبرد!! Razcom@
-
-
@Saadat-shojaei بچه ها رای مثبت یادتون نره ها با رای های مثبتتون به ما انرژی بدید تا نکات تستی بیشتری براتون بزاریم..... موفق باشید
-
@Saadat-shojaei در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
@Saadat-shojaei بچه ها رای مثبت یادتون نره ها با رای های مثبتتون به ما انرژی بدید تا نکات تستی بیشتری براتون بزاریم..... موفق باشید
شماچندنفری مگه؟
-
@Saadat-shojaei
این زمانی جواب میده که شتاب همیشه ۱۰
باشه یا اینکه تو حالت های دیگم جواب میده؟ -
@صنم78 دو ذهن در یک بدن
521/638