چرا میخاید دکتر شید؟؟؟
-
دوستان سلام... تقریبا همه ما یه سری بچه درس خونیم که نه امکانات زیادی داریم و نه بی امکاناتیم.(چون حداقل گوشی یا کامپیوتر و نت داریم که از فیلم ها استفاده کنیم) و خیلی هامون هم دنبال پزشکی ایم و حتی حاضریم یکی دو سال هم پشت کنکور بمونیم تا اگه خدا بخاد دکتر شیم اما چرا؟ چرا میخاید دکتر شید؟ پول$؟پرستیژ؟علاقه؟ دلیل خود را بگویید!
-
سمیرا۹۶۹۶ نا گفته نماند که خود من یه داتش آموز ریاضی بودم اما از اونجایی که بازار کار رشته های مهندسی ویران است تغییر رشته دادم و اومدم تجربی که شاید به امید خدا بتونم دکتر شم دلیل منم $$$ بود ... البته بی علاقه ام نیستم ها ... اما خوب مسئله مالیش بیشتر قابل توجه بود برام..
-
اگه بخام صادقانه نظرمو بگم
نه بخاطر پرستیژه نه پول
دلم میخاد آدم بزرگی شم یه فرد که بتونه پنجشنبه ها بره مناطق محروم و مردم رو رایگان ویزیت کنه
بدون هیچ منتی
زیاد دل نبستم به ماشین فلان مدل و پول و....
مهم خودمم که ارامش داشته باشم تا بتونم به مردم وطنمم ارامشو بدم!
و اینکه نمیخام شرمنده دخترم شم وقتی میرسونمش مدرسه حسرت ماشین بابای دوستشو بخوره
و اینکه همسر ایندم (حالا هر کی شد:دی)و دخترم یا پسرم بهم افتخار کنن -
Mr.Dr در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
نه بخاطر پرستیژه نه پول
دلم میخاد آدم بزرگی شم یه فرد که بتونه پنجشنبه ها بره مناطق محروم و مردم رو رایگان ویزیت کنه
بدون هیچ منتی
و اینکه نمیخام شرمنده دخترم شم وقتی میرسونمش مدرسه حسرت ماشین بابای دوستشو بخوره
و اینکه همسر ایندم (حالا هر کی شد:دی)و دخترم یا پسرم بهم افتخار کنننظرت خیلی قشنگ ومحترم
اما درمورد خط 7 که گفتی
حتی اونایی ام که وضعشون خوبه برای اینکه بعدا مستقل شدن باز هم زندگی راحتی داشته باشن خودشون به اب و اتیش میزنن برا پول البته نه از هر راهی -
اما من هم برا پول هم برا موقعیت اجتماعی هم برا خیلی چیزای دیگه که همه دوس دارین دلم میخواد پزشک شم
اما یه دلیل دیگه ام داره
اونم بیشتر برا اخرت
ادم خیلی معتقدی نیستم حد وسطم اما خوب فک میکنم گناه که......قربونش برم همه داریم
اما لااقل دلم نمیخواد دست خالی بمیرم
اگه پزشک شدم هم از سوادم هم از پولش برا کمک به بقیه استفاده میکنم شعارم نیس واقعن خواسته خودم -
باید به خودم اثبات کنم که میتونم راهی که انتخاب کردم تا ته برم و موفق بشم!
و خوب پزشکی رویای بچگی خیلیاس! و اینکه فک میکنم فقط همچیت رشته ای که میتونه راضیم کنه!
حالا هرچقدم که رسیدن بهش سخت باشه -
میدونید بعضی وقتا هست که پدر و مادر ها یه چیزی را از ما میخان که به صلاحمونه البته این که مصلحت این طوری بهتره را بعد از اینکه یه نفری پزشکی قبول شده می فهمن! من بابام همیشه میگفت معلمی خیلی شغل شایسته ای می تونه برای من باشه اما وقتی دختر عموم پزشکی قبول شد به این نتیجه رسید پزشکی هم رشته خوبیه...خخخخخ... به خاطر همین هدفم را تغییر داد تا پزشکی بخونم اونم بعد از کنکور ۹۴ که کنکور ریاضی دادم... حالا هم نه که ناراحت باشم ها برعکس خیلی هم خوشحالم چون فکر میکنم این طوری آینده بهتری در انتظارمه...
-
سمیرا۹۶۹۶ در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
میدونید بعضی وقتا هست که پدر و مادر ها یه چیزی را از ما میخان که به صلاحمونه البته این که مصلحت این طوری بهتره را بعد از اینکه یه نفری پزشکی قبول شده می فهمن! من بابام همیشه میگفت معلمی خیلی شغل شایسته ای می تونه برای من باشه اما وقتی دختر عموم پزشکی قبول شد به این نتیجه رسید پزشکی هم رشته خوبیه...خخخخخ... به خاطر همین هدفم را تغییر داد تا پزشکی بخونم اونم بعد از کنکور ۹۴ که کنکور ریاضی دادم... حالا هم نه که ناراحت باشم ها برعکس خیلی هم خوشحالم چون فکر میکنم این طوری آینده بهتری در انتظارمه...
سمیرا پس مث منی
منم 94 کنکور ریاضی دادم -
منم خیلی دوست دارم جراح بشم و پنج شنبه ها همین طوری رایگان مردم را جراحی کنم!!
-
نه بخاطر پرستیژه نه پول
بدون هیچ منتی
و اینکه همسر ایندم (حالا هر کی شد:دی)و دخترم یا پسرم بهم افتخار کننچه کامنت جالبی بود برام!!
چون منم صبح داشتم به همین فکر میکردم که چه خوبه یه عده دکتر 5 شنبه ها برن مناطق محروم یا روستاها ویزیت رایگان انجام بدن -
به قول دکتر رحیمی عزیز
آرزومند آرزوهاتونم
دکترای اینده
همکارای ایندم:) -
والا من افکار زیااااادی دارم
پزشکی رو دوست دارم هم برای پولش هم برای مفید بودنش برا مردم هم برای جایگاه اجتماعیش چون هر سه رو لازم دارم
پول رو لازم دارم برای این که میخوام ایده هایی که همیشه داشتم رو اجرایی کنم.ایده هایی که هیچ وقت بودجه ش رو هیچ خیر یا نهادی نخواهد داد بهم چون زیاده
دوست دارم مفید باشم.حس مفید بودن خیلی خوبه خیلی.نجات دادن بقیه خوب تر
جایگاه و مقبولیت اجتماعی میخوام ولی نمیگم چرا -
منم سوالم اینه شما چرا این سوال رو پرسدید ؟میخواید بی چی برسید؟چرا میخاید بدونید چرا دیگران میخوان دکتر بشند؟
-
pop :|
بالا مرورگرت بخون
نوشته froum به معنای گفتگو در باره مسائل -
pop :|
بالا مرورگرت بخون
نوشته froum به معنای گفتگو در باره مسائلوالا بالای مرورگر من نوشته forum که معنای انجمن میده نه گفتگو درباره مسائل
froum این هم که شما نوشتی معنای تقریب میده! -
pop شما از اون دسته ادمایی هستی که دلت میخاد یه چی بگی:|
ولی نمیدونی چی -
pop شما از اون دسته ادمایی هستی که دلت میخاد یه چی بگی:|
ولی نمیدونی چیجون داداش راست میگم.برو تایپت رو ببین.اشتباه تایپ کردی
8/59