لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to amirmahdi hesami on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmahdi hesami برید چت های قبلیو ببینید یکی پرسیدن و گفتن تایتان
-
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کارزاییان خوب نیست آخه... واسه کسایی خوبه که راه ابریشمو با آقای خودشون رفتن جلو
-
sallar savadkoohireplied to sali ghoreishi on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi
اره به yas ta گفته بودن فکر کنم -
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to علی افشار on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی افشار مگه من گفتم بیان نواقصو بگن؟ من گفتم بیان توضیح بدن اقا این برنامه ارشه. دبیرا اینا هستن. فلان دبیرا ارش دارن. برای راه ابیرشمیا شرایط اینجوریه و غیره
-
amirmahdi hesamireplied to sallar savadkoohi on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi بله دیدم ولی همچین حرفی رو هم زده بودن و ممکنه هم این دوتا رو باهم اشتباه و به جای هم معرفی کردن
-
علی افشار دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 صد سال سیا خخخخخخخخخخخ
-
sallar savadkoohireplied to amirmahdi hesami on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmahdi hesami
بابا مگه میشه
معلم نخواد حواسش باشه که نمیشه
نمیدونم حالا باید صبر کنیم -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh به معنای واقعی بله.
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 نمیان بگن
-
ابوالفضل ریسیreplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi همینه دیگه. وقتی آلا میگه از پیج رسمی ما پیگیر باشید ولی خودشون زجرکش میکنن تا خبر بدن، همین اسکرین شاتا و جوابای استادا بچه هارو وارد حاشیه و سردرگمی میکنه
دوستان 60 روز تا کنکور مونده ما حقمون نیست بابت همایش فیزیکمون خیالمون راحت باشه؟
M.an
romisa
sohrabالان میگن استاد کازرانیان دبیر ماهری هستن استفاده کنید
بر منکرش لعنت که ایشون بد درس بدن
ولی کمترین حقمون اینه با استادی که پیش رفتیم جمع بندی کنیم -
erfan javaherireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 به به به این وضع بع قول یع نفر بر طبل شادانه بکوب
-
Amin Hosseinzadeh ریاضیreplied to sallar savadkoohi on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
erfan javaherireplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh چرا نمیاد پس؟؟
-
sallar savadkoohireplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh
به نظرم یکی این وسط داره دروغ میگه
حالا کیه نمیدونم -
علی افشار دانش آموزان آلاءreplied to sallar savadkoohi on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sallar savadkoohi من میدونم ولی بگم بن میشه اکانتم
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh پس آقای طلوعی چرا اینجوری گفته؟
-
sallar savadkoohireplied to علی افشار on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی افشار
خوب بگین بعد پستو پاک کنین -
همین اسکرین ها سر هممونو به باد میده
-
Mahdi Jafari 1 دوازدهم ریاضیreplied to Amin Hosseinzadeh on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Hosseinzadeh ای کاش همینطور بود ولی متاسفانه
بی خبر ترین افراد از امور الا همین پشتیبان های عزیزن
-
erfan javaherireplied to Mahdi Jafari 1 on ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi Jafari 1 اینجوری میکنین خودتون میدونید که چی میشه.....
550/2795